Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Online Potrefenáhusa
38822 příspěvků moje polička 29. října 2016 10:12
Reakce na nonemy:

rok a půl na boty mi při časté zátěži přijde jako slušné skóre. Vagabondy jsou kvalitní boty, ale nechtějte vidět, jak vypadají polobotky po roce intenzivního nošení...:-D Ale - nikde se nerozlepují, nepraskají, podrážka skoro není ošlapaná, všechno drží, jen jsou prostě nenakrémovatelně jetý :-D

Podle mě rozdíl mezi vagabondem a lasockami je i v konstrukci, mně z Vagabondů nebolí nohy, mnohem líp se v nich chodí (taky ale mají některé modely dost nevychytané, měla jsem jedny (asi bych to nazvala loafers) a ty měly patu tak blbě ušitou, že záměrně přesahovala okraj podrážky a strašně to při delší vzdálenosti otlačovalo zespodu chodidlo.

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 29. října 2016 11:01
Reakce na Potrefenáhusa:

Jenže mě se právě Lasocki po roce a půl rozlepují a praskají, i dříve, a ne jedny. A jetá kůže vypadá většinou dobře ;)

Před dvaceti lety jsem si koupila vysoké, kožené, zavazovací boty (něco jako Martens). V té době stály přes 2 tisíce a byla to celá moje výplata. Nosila jsem je celoročně, v zimě, v létě a vydržely cca 5 let. Tomu říkám kvalitní boty.

No je fakt, že dát nyní celou výplatu za boty, tak by musely být pozlacené

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 29. října 2016 11:03
Reakce na Edge:

Děkuju. Sice nevím, jestli ty hnědé, které jsem si koupila, nebo ty černé, které teprve plánuji, ale to je jedno

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 29. října 2016 11:11
Reakce na Edge:

Velikost tu větší (střední? Sou dvě nebo tři, teď nevím) a barvu černou. Dost se mi líbila ta velbloudí hnědá nebo prostě světlejší hnědá, ale potřebovala sem černou..

Offline artefakt
104 příspěvků moje polička 29. října 2016 11:47
Reakce na Garfie:

Gratuluju, miluju kupovat domy!!  Shodou okolností jsem tento týden objevila zajímavý dům na prodej kousek od nás, hlavně ta zahrada.....úplně romantická, jak to mám ráda, zanedbaný skleník napojený na dům....různé výšky a výklenky v domě, do prostě parádní. Investovat do toho dřinu, čas a peníze, mohl by z toho být dům snů. :-) Škoda, že můj muž je tak přízemní a investici šmahem zamítl (náš dům jsme koupili před cca šest lety) 

trochu pozdní odpověď -  my jsme v současném domě "už"  osm let,  bylo potřeba se posunout dál 

Offline barbucha blogger
35794 příspěvků moje polička 29. října 2016 11:52
Reakce na Potrefenáhusa:

" rok a půl na boty mi při časté zátěži přijde jako slušné skóre. Vagabondy jsou kvalitní boty, ale nechtějte vidět, jak vypadají polobotky po roce intenzivního nošení...:-D Ale - nikde se nerozlepují, nepraskají, podrážka skoro není ošlapaná, všechno drží, jen jsou prostě nenakrémovatelně jetý :-D "

Tyhle Vagabondy mám už deset let. Jsou tak starý, že jsem ani nenašla fotku na netu  Nošený velmi intenzivně, zejména každou zimu, každý plískanice  

Offline slniecko admin
19553 příspěvků moje polička 29. října 2016 12:21

Ako, za oblečko nie som schopná dať neviemaké sumy. Ale pri topánkach nešetrím, to už nie je iba o vzhľade, či výdrži, to je o mojich nohách. A tie už asi nevymením, až ich zničím.

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 29. října 2016 12:32
Reakce na nonemy:

oboje, ale ty perka se mi líbí o trošku víc 

já mám černý nízký Vagabond "Olga", u nich mi připadá zajímavá ta špička

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 29. října 2016 12:35
Reakce na barbucha:

Ty mají dobrou patinu!

Myslíte, že je u Vagabond rozdíl v běžné kvalitě a segmentu "premium"? Strašně se mi líbí model Ava, ale říkám si, že jsou zbytečně drahé, nezateplené..., nicméně na ně neustále zírám.

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 29. října 2016 12:38
Reakce na Edge:

Ha, Olgy mám také v merku. Prosím o referenci ohledně čísla - respektive, jak jsou špičaté, nejsou moc úzké? Už něchci žádné tlačící boty a tyto mají asi už jen na netu, tak bych musela zariskovat.

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 29. října 2016 12:52
Reakce na whiskas:

Já jsem se té špičky trošku bála, ale je to v pohodě. Mám velikost 39 a stejnou velikost jsem si i objednala. Nohu nemám ani širokou ani úzkou, sedí mi perfektně. 

Objednávala jsem si je někdy na jaře přes Zoot, tam je výhoda, že si je před zaplacením můžeš vyzkoušet.

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 29. října 2016 12:57
Reakce na whiskas:

Vagabond Olga perka jsou teď v přímo v eshopu se slevou za 2 tisíce. Pardón, pokud to víte ;)

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 29. října 2016 13:00
Reakce na Edge:

Úplně nízké jsem nenašla, ale perka Olga jsou moc hezké, špička super.

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 29. října 2016 13:02
Reakce na barbucha:

Ha, tak teď budu očekávat, že ty mé taky vydrží 10 let a běda, jestli ne

Offline vanilka
2163 příspěvků moje polička 29. října 2016 13:21
Reakce na slniecko:

To já si myslím taky - na oblečení se dá ušetřit ( nestydím se za to, že občas nakupuji i v sekáčích, značkové a kvalitní kousky za pár korun), na botách se šetřit nemá. Kupuji si kvalitní, kožené, noha musí mít pohodlí, ale vím, že je pořídím i za 1500,-, nemusí být za 3000-4000,-. A jak víme, platíme i za známou značku.

Samozřejmě tím nijak Vagabondy ani jiné boty nehaním a nepochybuji o jejich kvalitě. Na mojí nohu jsou ( naštěstí pro moji peněženku) úzké.

Offline slniecko admin
19553 příspěvků moje polička 29. října 2016 13:30
Reakce na vanilka:

No nemusia. Ja len, že pri topánkach, ak sadnú, by som sa nepohošovala nad cenou. Ja si predsa tiež rada značky, ktoré mne dobre sadnú rada vyhliadnem v zľave, albo outlete, ale ak sa nedá, tak sa nedá. Skôr šetrím na topánkach na jednu príležitosť, tam to trebárs aj pretrpím, ale práve na každodenné nosenie, tam radšej dám viac a kukám po kvalite.

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 29. října 2016 13:32
Reakce na vanilka:

jak já s tebou souhasím.... jen  bohužel kvalitní boty za 1500,- ne a ne sehnat, kde ? kde ?

První boty pod dva jsem viděla tyhle.... lehoučké, krásně zpracované

https://www.jadi.cz/Damska-obuv/Kotnickova-obuv/Podzim-zima/Rieker-kotnik-na-platforme-vinovy-Y7053-35?utm_source=seznam&utm_medium=cpc&utm_campaign=PI:+damska+obuv&utm_content=Kotnickova+obuv&utm_term=

ale opravdu ojedinělý kus

Offline vanilka
2163 příspěvků moje polička 29. října 2016 13:32
Reakce na slniecko:

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 29. října 2016 13:35
Reakce na náťa66:

Rieker nebrat, do těch často teče

Offline slniecko admin
19553 příspěvků moje polička 29. října 2016 13:38

Inak dámy, ak máte niekedy cestu na Slovnsko a viete, že pôjdete okolo Martina, alebo Bánoviec nad Bebravou, odporúčam urobiť si tam prestávku. V Martine sa vyrába Ecco a v Bánovciach Gabor a obe fabriky majú svoje obchody so super cenami. Akože je to vždy totálna lotéria, či tam práve človek nájde niečo na seba, ale mám zážitky rovnako, akože som odchádzala naprázdno až po 7 krabíc nových topánok v kufri auta ...