Sally mám. Jen upozorňuji, že maj useklou špičku. Prvně jsem je chtěla vrátit, ale nakonec jsem si to rozmyslela a nosím je ráda.
Co jste si dnes koupili/y?
koně? to se zase nosí? ![]()
no dobře... nemaj tu přezku přes nárt, no.... ![]()
Přidej podseklý podpatek a tu useklošpičatou špičku ;-) :-D
Ty mi opravdu připomínají koně. Opět se nosí boty do špičky? Já už chtěla vyhodit své podobné z Beltissima.
Tak teda jo - ale pod nátlakem. Mír? ![]()
![]()
Tieto 

Nákupy...
Už jsem viděla na vedlejším webu a výseldek nákupů je teda parádní. Hlavně ta vínová kabelka. Jednu mám taky vínovou a tahle barva se na podzim a v zimě uplně skvěle komubinuje.
Já jsem si dnes vyhlídla jeden cardigan, cena super, barva super, ale velikost univerzální pro S,M,L? No hahaha, šaty to samé. Já se oblíknu až na jaře, ta zimní moda mi vůbec nejde.
Editováno: píšu jak tatar a nemůže ta to bohužel telefon.
Nákup povedený
. Ale úplně nejvíc se mi líbí ta kočka
.
To byl taky kdysi nákup z velké lásky. ..
Pro vanilku
Kalhoty na doma. Asi jsem se zbláznila, ale jsou super. 
Reakce na Catherinne:
Ty vínové boty a obě kabelky se mně moc líbí.
Sakra ta moje fotka je obrovská, přitom jsem ji zmenšovala!
Mně se Cary líbí. Useklá špička u Sally by mi asi trochu vadila a Marja se mně osobně moc nelíbí. A co ty, co mám já, Amina v černé? Ty černé jsou kolem kotníku širší, než hnědé a sleva se vztahuje i na ně. Jen už začínají být probrané velikosti, resp. chybí vel. 38.
Taky nosím kalhoty přes boty, to už jsem psala, ale i když sedíte a kalhoty se vyhrnou, tak ty vyšší perka vypadají pěkně. Jsem zvědavá, které nakonec vyberete ![]()
Všechno krásné, ale ta vínová kabelka je nej.
Krásné šaty!
Kalhoty vypadají úžasně. Myslím, že je taky potřebuji na doma. Odkud jsou prosím?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články