Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline slniecko admin
19553 příspěvků moje polička 31. října 2016 11:20
Reakce na 711990:

Krásne a tá kabelka k tomu

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 31. října 2016 11:47

A jeste asi budu potrebovat i nove ocni linky, protoze jsem je pouzila na hallow.masky...

Online Gatita
8619 příspěvků moje polička 31. října 2016 12:57

Nekoupila, ale dostala jídelní porcelán. Tedy bez těch omáčníků, ale i tak je to pokrok. Konečně budu ve svém věku (a po několika letech života ve vlastní domácnosti) schopná dát dohromady několik stejných talířů, když přijde návštěva, jupí!

Offline slniecko admin
19553 příspěvků moje polička 31. října 2016 13:26
Reakce na Gatita:

Krásny!

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 31. října 2016 13:41

Ja vas musim zklamat - saty stihly dnes zcela necekane prijit (objednavala jsem minuly tyden v patek) a mely naprosto hnusne bezovou barvu:( no nastesti Asos ma dnes 20% slevu na vse a nabizi je jeste modre. Tak bezove uz jsou na ceste zpet a ja budu doufat jeste jednou. Ale etericka vila nejsem, to bych musla shodit tech 20 kilo;-) 

Offline slniecko admin
19553 příspěvků moje polička 31. října 2016 14:12
Reakce na 711990:

Škoda...ale tento odtieň modrej milujem, až raz zase budem mať pás, tiež si také kúpim :-)))

Online Gatita
8619 příspěvků moje polička 31. října 2016 14:19
Reakce na slniecko:

Krásny!

Díky! Ale při pohledu na ten servis se vždycky trochu polekám, protože si pokaždé vzpomenu, že jsem furiantsky sezvala celou rodinu na štědrovečerní večeři a říkám si, jestli jsem trochu nepřecenila své hostitelské schopnosti. Ale určitě nikoli:-)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 31. října 2016 15:46
Reakce na 711990:

hele, vy máte v profilovce ty asos supršaty, že jo? já mám růžové 

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 31. října 2016 16:54
Reakce na 711990:

Nenosíte náhodou oblečení z dětského oddělení? Ono to s těmi kily navíc nebude tak horké :-)

Offline Lilly_Ku
4527 příspěvků moje polička 31. října 2016 19:04
Reakce na žluťásek:

jeste jsem si nekoupila, ale rada bych a chtela bych se tu zeptat na zkusenosti.

Vy co pouzivate macbooky, vnimate nejaky vyrazne vyssi uzivatelsky komfort nez u windows? ani ne ohledne parametru, ale proste jestli maji pro bezneho uzivatele nejake dodatecne vyhody. rozhoduju se mezi dvema modelama, dell a macbook air. parametry v zasade srovnatelne. proto me zajimaji hodnoceni z uzivatelskeho hlediska. grafy a ruzna srovnani uz jsem si procetla :)

Online viktorka_od splavu
49263 příspěvků moje polička 31. října 2016 19:11
Reakce na Lilly_Ku:

jeste jsem si nekoupila, ale rada bych a chtela bych se tu zeptat na zkusenosti.

Vy co pouzivate macbooky, vnimate nejaky vyrazne vyssi uzivatelsky komfort nez u windows? ani ne ohledne parametru, ale proste jestli maji pro bezneho uzivatele nejake dodatecne vyhody. rozhoduju se mezi dvema modelama, dell a macbook air. parametry v zasade srovnatelne. proto me zajimaji hodnoceni z uzivatelskeho hlediska. grafy a ruzna srovnani uz jsem si procetla :)

něco tu psala Eden_Prime ohledně nabíjení a výdrže baterie. jinak pro mě (=domácí použití, ne práce) je naprosto supr propojení i-věcí a jejich bezproblémová spolupráce naprosto bez jakýchkoliv uživatelských zásahů (iphone-ipad-mac-samozřejmě i další, které nemáme ale něco časem ještě určitě pořídíme)

Offline Lilly_Ku
4527 příspěvků moje polička 31. října 2016 19:15

dik za poznatek!

u me by to byl i pracovni nastroj. chci neco mensiho, co bude lehke na prenaseni a v kancelari si to pripojim na externi monitor a klavesnici. ale k praci pouzivam programy, ktere neexistuji ve verzi pro mac, takze by mi tam musel ochotny kamarad prej naemulovat windows nebo co (rikal, na rozdil ode me tomu rozumi). coz mi pripada jako dodatecna komplikace, kterou bych podstoupila jen v pripade, ze by macbook mel podstatne vyhody. 

je to boj :)

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 31. října 2016 19:16
Reakce na Lilly_Ku:

Já měla dell a teď mám mac book, dell bejval dobrej, jenže už je to dávno a windows to byly starší, ty nový teď mě moc neoslovily a s mac bookem sem spokojená, uživatelsky příjemný. Co sem teď koukala na dell byla to docela změna v kompaktnosti oproti minulosti..

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 31. října 2016 19:29
Reakce na Lilly_Ku:

souhlasim s viktorkou

Offline Lilly_Ku
4527 příspěvků moje polička 31. října 2016 19:32
Reakce na jinx:

ja prave zadny dalsi i-pristroje nevlastnim. ledaze bych dokoupila, ale to uz by byla akce trochu jineho rozsahu :D

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 31. října 2016 19:38
Reakce na Lilly_Ku:

Vono to není nutný, dokupovat, já to zas tak často nespojuju..jen člověk koupí jednu věc a je s tím spokojenej a postupně nutně chce ty další..ja takhle začla s ipodem..

Online viktorka_od splavu
49263 příspěvků moje polička 31. října 2016 21:49
Reakce na Lilly_Ku:

jak píše Ounz, dokupovat leda postupně, naráz se asi nikdo na to nevrhne, spíš když se jedna věco osvědčí tak až doslouží něco jinýho, nahradíš to podobně. jinak wokna na tom fungovat určitě budou, i když je to trochu trhlý pořídit si maca a provozovat na něm windows:-) ale asi to tak dělá dost lidí. mám pocit (aniž bych byla nějakej extra odborník), že poměr cena/výkon je prostě v tomhle případě dobrej. notebook podobný macu bude stát minimálně stejně, ale úplně stejně dobrý nebude (viz to nabíjení). u telefonů je to to samý, i když ten samsung se fakt snaží:P

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 31. října 2016 21:54
Reakce na Jiná Realita:

Jojo, udelala jsem v nich statnice, odpromovala, obesla par svateb a jeste unosila do prace. Jsou super! A jsem rada, ze jste do nich sla;-) jste na ne totiz uplne presne ten typ! Chtelo by to nrjakou fotku!

@Zlutasek no jo, ale se 158 cm vysky neni zadny umeni nosit detsky:D navic uz ani tolik ne, jak kde...ted mam objednanou detskou zimni bundu z Manga;-)

Offline Lilly_Ku
4527 příspěvků moje polička 31. října 2016 22:00

dik!

ja jsem prave hrozne na vazkach, protoze si rikam presne to co ty: ze vrazit pro me nezanedbatelnou castku do mac booka, aby mi na nem pak nekdo slozite instaloval windows, trochu postrada smysl. navic me na tom vadi to, ze tu virtualni masinu nebo co nebudu umet nastavit sama, nemam rada, kdyz jsem v techhle vecech na nekoho odkazana (ale to je zase jina story :D

nasla jsem si jeste tenhle Dell XPS 13, ma podobny parametry, vzhledove se mi taky docela libi a mohla bych si na nej vsechno instalovat bez nejakych obezlicek.  

chcu to ted nejak rozseknout do konce roku, radsi ted obnovim park nez to pristi rok nacpat financaku, takze jsem dostatecne motivovana.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 31. října 2016 22:07

ještě nekoupila. ale vážně váhám. co myslíte? modelka má asi tam dva metry, já 160, takže mi jsou po kolena