Uganda :-)
Co jste si dnes koupili/y?
nojono, děkuji
Jsou parádní, já bych je nosila asi i v létě na ven. Jako ne do práce, ale někde na lítačku, na venkově atp.
přivezte jich bednu a prodejte se ziskem :D
přivezte jich bednu a prodejte se ziskem :D
Vidíte, to mě nenapadlo! Vzala jsem je ještě v jiné barvě dceři a ta je už s nadšením zabavila :-) Jsou ze super lehkého příjemného materiálu. Jestli v nich budu mít odvahu jít mezi lidi, to nevím, možná v létě na dovolené :-) Stály závratných 174 Kč.
Uz v patek - jdete na kozacky, slusne kalhoty a elegantni bezovou kabelku...

4 m skrini v ikea
byl to boj a jeste to zdaleka neni hotovy, ale mam radost

Nová skříň je vždycky radost. A zaplníte ji jedna dvě. Mám skříň 4.60 jen na věšáky a začíná být docela plná.![]()
šaty a kabelku

Krasny. Budete se vdavat?
Nadherné
lístek do kinana dr. strange a....
rozhodně nelituju a ještě ještě více cumberbitch než kdy dřív
fakt mu to tam sekne a ještě je to docela vtipné, místy se pochechtávalo celé kino. a ten plášť strašně chci (kromě bezedné hermioniny kabelky a jiných filmových propriet).
a těším se na "potterovská" zvířata, ukázka vypadala docela slibně.
Mně se ta bunda taky líbí, včera jsem vám to zapomněla napsat. Jen tak pro zajímavost, odkud je?
Ďakujem, bunda je Monki. Dúfam že nebudem vyzerať ako panáčik Michelin.
Wau, krasa...
Ty mi opravdu připomínají koně. Opět se nosí boty do špičky? Já už chtěla vyhodit své podobné z Beltissima.
jak opäť??? ja som mala za to, že ešte stále? ![]()
no ja bych zaplnila 3 metry, ale moje jsou jen dva:P minimalisticky satnik se stava realitou;-)
hezký nákup :-)
Krasny. Budete se vdavat?
Je, to bych rada:D
ale uplne to nevidim, udelala jsem si radost na vanocni vecirek:)
To je fakt nádhera! To mě baví, tyhle proměny z fracka s "mlíkem na hlavě" (ta představa mě ještě pořád rozesmívá) v éterickou bytost. :-)
konečně mám sušičku. TY ručníky!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dala sem za víkend pět praček a mám týden klid. to je jak v parném létě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články