mno tak... cenově bych řekla přímo totožný:-)
http://www.apple.com/cz/shop/buy-mac/macbook-air
dell třetím rokem (po záruce) odejde do věčných lovišť
a omlouvám se, ale jsem vůči win10 zaujatá, jak to vidim chce se mi blejt:P
mno tak... cenově bych řekla přímo totožný:-)
http://www.apple.com/cz/shop/buy-mac/macbook-air
dell třetím rokem (po záruce) odejde do věčných lovišť
a omlouvám se, ale jsem vůči win10 zaujatá, jak to vidim chce se mi blejt:P
Myslím, že tenhle střih šatů je pro vás jak dělaný, budou vám moc slušet.
no prave, to je presne ono! v tomhle provedeni a velikosti uz prave neni v cene v podstate zadnej rozdil, takze uz neplati argument, ze apple je moc drahej.
no nic, necham to este nejak vstrebat.
ha, doplneni: napoprve jsem uplne prehledla tvou poznamku o zivotnosti! kurna. prave ma soucasna velka ludra uz po trech letech kazdodenni prace pomalu vypousti dusi.
já mám dell xps13 na práci a jsem spokojená, trochu jsem si musela zvyknout na menší klávesnici a mám i celkem malý ruce...menší už by byl průsr. jinak já měla za ty léta ntb různých značek a nikdy mi žádný neodešel do věčných lovišť, spíš jsem vymlátila klávesnici, vysvítil se displej a byl čas na změnu. tak po pěti letech většinou. jen jsem kupovala vždycky dražší (business) modely, tak nějak si myslím, že do nich dávají lepší součástky.
Mně teda zatím taky nic vyloženě neodešlo, a to jsem si na domácí/školní použití kupovala vyloženě levné věci, na Lenovo IdeaPadu jsem teda po pár letech vyklechtala jedno tlačítko na touchpadu, ale jinak frčí dodnes, a to jsem si ho koupila ještě na gymplu. Teď mám třetím rokem větší Lenovo s dotykáčem (Flex) a zatím taky žádnej problém.
U iVěcí je podle mě fakt na zvážení hlavně ta konektivita, používáme v práci iPady, ale ostatní stroje máme všichni kromě grafičky s Win a je to poněkud opruz. Vzájemné propojení iVěcí je super, ale jak to člověk potřebuje spojit s něčím jiným, zejména bezdrátově, není to úplně bezproblémovej proces (i když teda kolem ladění wifi kanálů a připojení monitoru k macbooku jsme tu tuhle taky měli docela cirkus :D). Takže bych se být tebou rozhodovala s ohledem na to, jaká ostatní zařízení používáš (nevím, jestli máš právě i desktop třeba, co máš za smartphone, jestli plánuješ tablet, a tak), páč zrovna u těch Applů je pak imho příjemnější držet se jedné značky.
dik moc!
ja mam prave ted taky celkem levnou masinu (lenovo g505), kterou pouzivam ted tri roky zhruba 8-10 hodin denne. v posledni dobe se system obcas seka, ale hlavne bych rekla, ze mu nedela dobre prenaseni a cestovani, coz oboje pravidelne provozuju.
vysnila jsem si malej, odolnej pocitac s 13", kterej budu moct bez obav vzit na cesty a v kancelari ho pripojim na externi monitor. tim se dostal do hry i apple, ktery se mi libi designove, ale zase jsem si od vcerejska potvrdila, ze bych na nej kvuli programum co pouzivam opravdu musela nechat instalovat windows, coz pak asi fakt postrada smysl.
zadny dalsi pristroje apple nemam a asi ani neplanuju porizovat.
Souhlasim s Karoleena, pokud to chcete hlavne na praci a nedelate v grafickem studiu, kde maji apple vsichni, bude lepsi zustat u klasickych notebooku
Mame ve firme vsichni "normalni" pocitace a pan majitel si koupil Apple a neustale resi neco, co mu funguje jinak, nefunguje, nepripojuje se atd.
ted zrovna budeme muset asi vratit tiskarnu, vsichni ostatni sitove pripojeni ji vidi, ale jeho Apple dvakrat jo a trikrat ne
Zadny privolany technik nenasel zadnou chybu ani ne jeho pocitaci ani na tiskarne
Manzel ted zvazoval to Lenovo Yoga, to by neodpovidalo vasim predstavam?
v minuly praci jsme meli macy a kdyz jsem po pracovnim dni prisla domu a chtela delat neco na svym hp, tak jsem furt jak dement chtela zavirat okna vlevo nahore. v praci mi zas chybelo pravy tlacitko. clovek pak ma v hlave maglajz, proto mi prijde lepsi jet na vsech frontach na jedny platforme:)
K podobnému chaosu stačí i různé verze Windows :)
No, instalovat Windows na Mac už se mi zdá jako zbytečné násilí. :)
Jak píše baltik, možná by ti designem i vlastnostmi mohla vyhovovat některá Yoga. V práci mám teď dočasně právě Yogu 900 než mi bude zakoupen desktop a je fajn, který model to přesně je, to teď z hlavy nevím. Coby přenosné zařízení mi přijde fakt dobrá - je to 13,3", hodně lehká a tenká věcička, daň za ten tenký ultrabookový profil je absence klasického HDMI (místo něj je micro) a portu na lan kábl, ale to jsou věci, které zrovna mně moc nevadí. Ale mám ho teď sotva čtrnáct dní, takže to jsou všechno zatím spíš první dojmy než dlouhodobá zkušenost.
dik moc, nakonec to vidim stejne - i kdyz se mi macbook moc libi, nektery z ultrabooku (at uz dell nebo to lenovo) bude pro me ucely vhodnejsi.
Tak něco praktického....nekoupila, ale dostala. Asi mi chce někdo něco naznačit :-/

Tak to přesně bych taky potřebovala dostat :-) jen asi červený... Fakt bych ho chtěla, ale do jiné kuchyně než mám k dispozici. Takže zatím nic.
a mně by se hodil i tenhle :-D Krásnej!
Haha, první reakce mojí sestry (dovezl mi ho muž z USA) "jakou barvu? COŽE??? Idiot, nic nechápe!!!" ![]()
Ale tak při predstavě, že za jakoukoli barvu by měl zaplatit dvojnásobek se uskromním...
http://static.coccinelle.com/skin/frontend/coccinelle/default/images/product-mask_desktop.png
Dítě ji nadšeně ohodnotilo, že prý vypadá jako medvídek.![]()
Nefunguje mi odkaz :-(
No jo, krutibrko, mně taky ne. Tak zkusíme fotku.
Edit: Jo, je malá, ale že až takhle?!![]()
Asi mi není souzeno pochlubit se![]()
Jojo, medvídka vidím taky!!! :-)
já mám šedivou kuchyni, takže mně by se zavděčil dost, červená by se tam nehodila a ty pastelový barvy se mi moc nelíběj, leda by dovezl ještě stejně pastelovej Smeg :-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.