Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Garfie
28528 příspěvků moje polička 01. listopadu 2016 16:24
Reakce na Potrefenáhusa:

Tak můj favorit je tmavě modrej, ale já jsem na modrou úchylná :-) Kuchyň mám zelenou, ale je to jen (trochu vylepšené) dědictví po předchozím majiteli, takže plánuju změnu. Možná by se mi líbil i ten krémově bílý, takové trochu retro. Ale jako nestěžuju si :-)

Offline Tezulie
232 příspěvků moje polička 01. listopadu 2016 17:26
Reakce na Garfie:

Tohle je náš nejmilovanější člen rodiny hned po těch dvou- a čtyřnohých. Mám už skoro dva roky čistě bílý a je k nezaplacení. Pokud nemáš, moc doporučuji dokoupit mlýnek na maso, to je hodně užitečné a multifunkční zařízení.

Offline Brioso
627 příspěvků moje polička 01. listopadu 2016 18:20
Reakce na razorblade:

Asi bych neměla zmiňovat, že denně pracuju dokonce na 3 platformách, že?  Já mám k Macu a Windows v práci ještě Linux doma. A k tomu v práci Android a iOS. Ale ano, pracuji v IT a tohle není úplně bežné.

Offline Dadoo
11676 příspěvků moje polička 01. listopadu 2016 18:39

Tak zpátky ke strojům, tedy vlastně hadrům..

Koupila jsem si dneska šaty. A protože jsem si černou barvu už zakázala, koupila jsem si... černé :-D

šaty foto zezadu. Vpředu jsou úplně hladné s kulatým výstřihem.

A abych netroškařila, ještě i jedny kalhoty. Pro změnu zase... černé 

fotka ve vínové, aby byly vidět 

Offline Dadoo
11676 příspěvků moje polička 01. listopadu 2016 18:52
Reakce na whiskas:

A co tyhle od Gino Rossi?

Mně přijdou nádherné!

https://www.gino-rossi.com/ona/obuwie/trzewiki-i-botki/dsg611-g12-y800-9900-f

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 01. listopadu 2016 18:52

Nekúpila,ale dostala 

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 01. listopadu 2016 19:54

Garfie - nádhernej stroj, já mám kenwood a dobrý ale Kitchen aidem bych se podarovat nechala.. 

Jinak já si dnes koupila kafe, knihu, další knihu jako dárek a ještě svetr a nový účes a - jupii - sem zase nakrátko, mněse tak ulevilo..a tímto děkuji dotyčné, co ještě na mpéčku doporučila RED salon, super.

Offline Sweet Potato
40255 příspěvků moje polička 01. listopadu 2016 21:59
Reakce na Ounz:

Ty jsi ustřihla copy?!  OMG!

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 01. listopadu 2016 22:05

asi tak 15. kabát (fakt se stydím)

Offline RoSa
10146 příspěvků moje polička 01. listopadu 2016 22:54
Reakce na Dadoo:

Krásné ty černé šaty, kde?

Jinak já jsem dnes utrácela na dobročinném bazárku na Žofíně - teda ještě před zahájením prodeje, pak bych do toho už fakt nešla  (viděla jsem tu frontu, když jsem odcházela hodinu před ofic.otevřením)

Offline Jordaan
146 příspěvků moje polička 01. listopadu 2016 23:49
Reakce na Dadoo:

Ty jsou nadherny.

Offline Jordaan
146 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 00:10
Reakce na Dadoo:

Maji zajimavy ceny, ta nemecka me ponekud rozladila. Je to snad prvni vec, kterou vidim, ktera je v CR znatelne levnejsi, nez u nas. Vetsinou to byva obracene. V polsku je to jeste levnejsi.

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 07:45
Reakce na Sweet Potato:

Offline Potrefenáhusa
38822 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 07:50
Reakce na Dadoo:

mám jedny šaty s nepodloženým dlouhým kovovým zipem přes celý záda a v zimě je to naprostý utrpení, když se ten ledovej zip přilepí na holý záda :-D

Offline Potrefenáhusa
38822 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 07:55
Reakce na Ounz:

Já jsem se po letech krátkého mikáda (a odrůstajícího tragického mikáda) odhodlala v létě k docela krátkému asymetrickému účasu s jednou stranou dost vystříhanou kolem hlavy a je to asi nejlepší účes, jakej jsem kdy měla, pochválila mi ho dokonce vlastní matka :-D

Už je vlastně čas na obnovu, i když to pořád vypadá docela dobře. Krátký vlasy jsou super (obzvlášť když jich člověk nemá dost na dlouhý :-D )

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 08:36
Reakce na Potrefenáhusa:

No přesně, mně to plihne leze do obličeje a nedrží tvrar, slečna mi udělala super střih, cejtim se skvěle, nelituju..

já těch vlasů nemám úplně tragicky málo, ale jak sou jemný tak objem nenahonim..

Offline viktorka_od splavu
49263 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 08:59
Reakce na Potrefenáhusa:

mám jedny šaty s nepodloženým dlouhým kovovým zipem přes celý záda a v zimě je to naprostý utrpení, když se ten ledovej zip přilepí na holý záda :-D

kombiné, sestro ;-)

Offline Dadoo
11676 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 09:00
Reakce na RoSa:

Nakoupila jsem v Lindexu. Chodím na nehty a Lindex je hned vedle. Nejde se tam nepodívat :-D

Jordan: Ten cenový rozdíl je tedy neskutečný! 

Potrefená husa: Docela jste mě vyděsila. Jestli mě budou studit na zádech.. tak půjdou.

Včera dorazil nákup dceři - šaty a sukně- a je úplně nadšená. Nakoupila v Mangu. mně se to strašně líbí, ale pro podobné oblečení jsem už  jaksi mimo jakoukoliv kategorii :-D

Offline Lilly_Ku
4527 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 09:17
Reakce na Jordaan:

ten rozdil v cenach je hustej!

Vidim to podruhe. Poprve jsem si toho vsimla, kdyz jsem chtela objednavat nabytek TON v berlinskem showroomu. Nechala jsem si udelat nabidku a ve srovnani s ceskymi cenami vysla o cca 25% draz. tenkrat jsem to vyresila tak, ze jsem si zasilku objednala v cesku, nechala ji zaslat na ceskou adresu a kamarad mi ji preposlal do nemecka. bylo s tim teda zarizovani, ale ve vysledku se to vyplatilo. 

zase na druhou stranu kupni sila je v nemecku opravdu vyssi, takze tomu stredoevropske firmy prizpusobuji cenovou politiku. za me je jim prano!

jinak kdyz jsem treba ted vybirala pocitac, tak elektronika je v nemecku znatelne levnejsi. predpokladam, ze to je zduvodnovano argumenty typu komplikovanejsi logistika (jako u vyjadreni dm - jejich zakladni rady jsou v nemecku taky o dost levnejsi), ale stejne mi to prijde trohcu zvraceny.

Offline Jordaan
146 příspěvků moje polička 02. listopadu 2016 09:24
Reakce na Lilly_Ku:

To je fakt, nedavno jsem na zidle Ton koukala, hazelo me to jen na nemeckou stranku a rikala jsem si, ze od minula podrazili. Vubec me nenapadlo, ze by v Nemecku mohli mit jiny ceny. Jako je jim prano, ale treba ty boty proste nekoupim, kdyz vim, kolik stoji jinde. Ta polska cena je polovicni, kdybych to koupila v Nemecku, pripadala bych si jako blb, ktery se necha vedome okrast. Ja vim, ze maji sve duvody, ale ich bin raus ;-).