teda, ja mam na nekolika zimnich satech zip pres cela zada (protoze to vyrobce ted bavi) a jeste nikdy jsem si nevsimla, ze by me to nejak studilo (kosilky taky nesnasim)
Co jste si dnes koupili/y?
tady je dneska sleva 50procent na nakup. Tak se chystam, ale tyhle saty na webu nevidim. Jsou to ty Three-quarter sleeve sweatshirt dress? Ty maj jenom sedy a bezovy, grrr.
A jaky svetry? Ja si asi koupim panskej, chci neco lezerniho v cerne. Jeste maj hezky v Banana Republic, ty slevy mivaj soucasne, tady je teda nejaka skoro kazdej den uz docela dlouho, za plnou cenu jsem tam nic nekoupila aspon dva roky.
Souhlas s kvalitou, ted jsem objednala dvoje GF dziny, tak jsem zvedava, jeste neprisly.
Já mám zálusk na ty šedé šaty (neviděla jsi je v reálu?) a na rolák - šedý/černý. 
Ne, je to relaxed midi sweater dress. Svetry kupuju merino wool sweater, mam ho asi v peti barvach. Za ty penize a v prodlouzeny delce vubec nevim, kde bych je jinde hledala.
Ten rolak mam taky :-D
Jo a dobry BF dziny, ktery se dolu zuzujou dela g-star. Cenove jsou trochu vys, ale maji hrozne vymakany strihy tech kalhot.
Ten rolak mam taky :-D
A spokojenost? Líbí se mi totiž obě barvy :-D.
Jj, spokojenost. Ja mam cernej a dobry.
Jo a dobry BF dziny, ktery se dolu zuzujou dela g-star. Cenove jsou trochu vys, ale maji hrozne vymakany strihy tech kalhot.
díky za tip. dobré BF by se mi hodily, a do g-star by mě asi nenapadlo jít...
U nich to chce ignorovat obcasne kreativni ulety, nekdy si tam pripadam velmi konzervativne.
Nevidela, minule jse koukala jenom na dziny, ale podivam se ti dneska. Kdyz to stihnu.
Aha, ty nemaj v obchode ale jen na netu, kurnik. Tak uvidim, ja jsem mala, tak at v tom nejsem jak ve stanu, pak napiste jaky jsou.
Svetry mam taky a kupuje hodne i jako darky, bud Gap nebo BR, ten matros je za ty prachy fajn. prave nemam cernej a jedna varka mi zarvala pri stehovani. Tak uvidim. Zkusim dneska ten panskej. Akorat se mi zdaj dost teply, tady nemrzne ![]()
konecne nove topanky :) mam radost - ale neviem vlozit obrazok ...
http://cz.ecco.com/cs-cz/ladies/product-types/boots/touch+25+b-264533-01001
Ten strih vypada dobre, akorat se mi moc nelibi, jak maj na zadku posazeny kapsy. Ono to teda na tech boyfriend tolik nevadi, ale ja mam kulatej zadek a zbytecne to opticky vypada blbe. Lepsi jsou mensi kapsy vic nahore uprostred, nebo jak to poposat.Ale libi se mi asi dve barvy.
rozdil mezi tema Gap a G-Star, prvni G star, pak Gap (Gap jsem objednala tyhle a pak jedny svetlejsi bez der, tak uvidime) 

Mne ty kapsy neva, ale chapu ty vyhrady. Mne u nich zas obcas nesedi to sisivani, nekdy ok, nekdy to dosisujou k smrti :-). Ale meni to docela casto a mivaji i decentni verze. No a hlavne mi jsou dost dlouhy, ze jo.
já v tom obchodě snad nikdy nebyla, ani nevím proč :-) no ale na ty BF tam koukout určitě půjdu...
Ty džíny se mi také líbí. To je ten obchod Na příkopech?
Tak jsem zakoupila advenťák od loccitanu. ![]()
Můžete mi prosím poslat link, buď už je zas vyprodaný a nebo ho nemůžu najít. Děkuji.
to nevím, kde ten obchod v praze je... takže klidně může být na příkopě :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články