Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Potrefenáhusa
38822 příspěvků moje polička 03. listopadu 2016 10:20
Reakce na nellielovett:

je prej už zas vyprodanej. Ale mají ho mít ještě v obchodech.

Offline LennH
158 příspěvků moje polička 03. listopadu 2016 10:27
Reakce na Jordaan:

No tak dik, koupila jsem si ten rolak taky a jeste crew neck svetr v olivove. A to jsem si rikala, ze uz do vanoc nic! :D

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 03. listopadu 2016 10:31
Reakce na Potrefenáhusa:

Chjo teda! V Brně v obchodě nemaj a prej ani mít nebudou. Ještě jsem chtěla jít koupit mikinu Kenzo for HaM, ale tam se stránka ani nenačte, jak je to asi přetížený. Jsem myslela, že pokoupím nějaké dary konečně a nic.

Ale koupila jsem si včera šedé svetrové šaty v Promod, ty také na netu nemohu najít. Jo a ještě jsem zakoupila degustační menu u Jožky Čermáka ve sklípku v Mikulově na příští víkend, tam se těším. 

No a konečně mi došlo umyvadlo, bílé, mat.

Offline Potrefenáhusa
38822 příspěvků moje polička 03. listopadu 2016 10:39

třeba to zas budou ještě mít, mi psala kamarádka, že v tom eshopu to bylo zase jenom tři hodiny a pak vyprodaný...

Offline martek01
1441 příspěvků moje polička 03. listopadu 2016 12:14

sebemrskačství nejvyšího kalibru

pro manžela k Mikuláši.......

a netuším, proč je to šejdrem. vyfoceno normálně, na počítači normálně, ale tady šejdrem

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 03. listopadu 2016 12:23
Reakce na nellielovett:

To Kenzo ještě zkoušejte, mně se eshop rozjel až po jedenácté, tak jsem objednala triko co jsem chtěla a za tu chvíli jsem nenašla nic, co by už bylo vyprodaný, ani moc probraný to nebylo, zřejmě to tak nějak spravedlivě nefunguje všem. :) 

Zato v Myslbeku prý opět standardní fail, místo náramkového systému tam údajně pustili všechny najednou, takže tak první desítka pobrala všechno, málo věcí měli, od všeho tak dvě velikosti na výběr. Nechápu, proč je kolem toho v Praze/ČR vždycky taková ostuda, Wanga jsem nakupovala ve Slovinsku a byla to úplná pohoda, fronta kratinká a spoustu věcí měli na prodejně ještě pár dní po uvedení kolekce. 

Edit: A nebo zkuste appku na mobil, v prohlížeči mi eshop nejede, ale aplikace funguje normálně. 

Offline martek01
1441 příspěvků moje polička 03. listopadu 2016 12:33
Reakce na Karoleena:

mně HM nefunguje od rána.....

edit: ani appka nefunguje 

Offline Sweet Potato
40260 příspěvků moje polička 03. listopadu 2016 12:56

Je teprve 3.listopadu a já UŽ mám adventní kalendář L'Occitane, právě dorazil (a nejen on). Děkuju té z vás, kdo sem dala echo, že je už zas v eshopu!

Offline Amy_Mee
164 příspěvků moje polička 03. listopadu 2016 12:58

šaty: http://www.reserved.com/cz/cz/woman/all-1/clothes/dresses/pb778-99x/dress-with-wrapover-neckline-and-asymmetric-bottom

a jsem zvědavá jak sednou ...

Offline Garfie
28528 příspěvků moje polička 03. listopadu 2016 13:10
Reakce na ionicera:

Tak jsem zakoupila advenťák od loccitanu. 

Já taky! Včera objednala, dneska dorazil. A jak jsem minulý rok trnula, že nestihne přijít včas, tak teď jsem zase naštvaná, že se na něj měsíc budu muset jen tak smutně koukat! :-D To se prostě nezavděčíš....

Offline Janulik03
20224 příspěvků moje polička 03. listopadu 2016 13:16
Reakce na martek01:

Presne to som kupila synovi k Mikulášovi. Corgoň 27 ročný a nutella je jeho top. :D

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 03. listopadu 2016 13:22
Reakce na Karoleena:

+ Martek01

Tak teď už je skoro vše vyprodané, zůstaly tam jen ty největší úlety a ještě probrané velikosti.

I ten zelený overal s tygřími pruhy je vyprodaný. 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 03. listopadu 2016 13:44
Reakce na nellielovett:

Tak doufám, že si ho nekoupil Víťa, z Versace x H&M si taky vybral pořádnej bizár, pokud si dobře pamatuju. :D

Offline martek01
1441 příspěvků moje polička 03. listopadu 2016 13:57
Reakce na nellielovett:

ty věco jsou božíííí!

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 03. listopadu 2016 14:16
Reakce na Janulik03:

Já se závislosti na Nutelle nezbavila do 39-ti, jen jsem mírně přibrzdila. K Mikulášovi ji ale asi nedostanu. :-)

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 03. listopadu 2016 14:24

Advenťák od loccitanu jsem kupovela v Paladiu.

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 03. listopadu 2016 15:18

Koupila jsem si sníh, co "hrál" v H.Potterovi a těším se jak malý dítě na Martina, až si zasněžím výlohu :-)

A ještě nový internetový připojení a hned dneska si pustím něco nenáročnýho na netflixu, po 10ti hodinách v práci to bude akorát.

Na sebe nic...

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 03. listopadu 2016 15:34
Reakce na martek01:

Jsou. Vybrala bych si určitě, ale pak těžko říct, jestli bych to uměla nosit. I když redakce Elle už je vyzkoušela a nakombinovala a vypadá to fakt dobře.

Offline Oknel
65 příspěvků moje polička 03. listopadu 2016 15:37
Reakce na Sweet Potato:

To jsem byla já ... ráda se chlubím ... také mi dnes dorazil. Mám fakt radost . Jsem zvědavá sama na sebe, jestli vydržím do 1. prosince. 

Offline Sweet Potato
40260 příspěvků moje polička 03. listopadu 2016 16:47
Reakce na Oknel:

Tak ještě jednou děkuju!

Loni mi dorazil až na Mikuláše.

Teď jsem ho zrovna ubránila před malou zvědavkou "mamííí, jen ho rozbalíme!" To znám, jen dva prstíčky si ohřejeme. Ale ještě je tu možnost užít si s ním krásný listopad, ten měsíc stejně obvykle bývá k nepřežití, a na prosinec koupit nějaký jiný.