Diky za info, tak to priste spise koupim tu emulzi. Ted jsem z Ingredients zasobena, ale na zacatku pristiho roku budu doplnovat zasoby svicek a nejak jsem po vyzkouseni parfemu Baccarat Rouge 540 ve Vidni zjistila, ze ho asi musim mit (prvni dojem byl negativni a potom me ta vune necim zacala dostavat i pres tu sladkost - vubec tomu nerozumim, proc mne tak zaujala), takze Ingredients to jisti.
Co jste si dnes koupili/y?
Svetrosaty Gap jsou tu, material prijemnej, velikost akorat, tj. ne obrovska. Ale jsou hrozne kratky, mam je max do pulky stehen, do delky z obrazku jim zbyva 20 az 30 cisel. Ta modelka je pravdepodobne trpaslik, jinak si to neumim vysvetlit. Dlouhej svetr nepotrebuju, uz jsou zabaleny na cestu zpet.
Jo a rukavy jsou taky kratsi, nez na obrazku, sotva pod loket.
Aha! Dikez za info, tady je maj prave jen na netu, tak to by mi asi byly ke kolenum. Mam 164. Zvazim, potrebuju ale ten Herschel napred, i kdyz k tomu by se s perkama asi hodily haha

Sveter v Banana Republic. Kúpila som ho včera online, neviem sa dočkať kým príde ![]()
hezkej, ja muzu mic max crew neck nebo odstavaci rolak, jinak to na me vypada desne blbe.
Ja jsem si koupila uz po sto padesate CK Escape. Vzdycky si rikam, ze odolam a ne, pozdim a uz to jede. Ona se snad uz nevyrabi, ale obcas ji maj v jedne drogerce tady. J e moc prijemna, uplne jina nez ostatni CK eternity a vsechny ty euphoria a kdo vi co jeste pak vychrlil. A je to hroznej drzak, jestli ma rad nekdo vune co jsou mene sladke, tak doporucuju! a 50ml za $20 v nejake spesl akci taky neni k zahozeni. 
Herschel jako ten batoh? Já ho mám a je super. ![]()
jakej jakej uka!! Ja chci sedej asi
Mám tenhle. Vínovej. Chtěla jsem taky šedej, ale ten má brácha, tak jsem nechtěla, abychom vypadali jak Flandersovi. No a taky teda byl hodně slevněnej, hehe. ![]()
Zavinovací top. Pro změnu zase v černé barvě ;-)

No mne pristanu práve take male stojáčiky ;) Roláky mam rada, ale ked uz rolak; tak skôr trochu oversized, inak som ako tank
Ten jen teda! mnam
Už tu 3 dny fetuju vzorek, tak doufám, že jsem si vybrala dobře. Je to taková drsnější vůně, bude to myslím dobrý protiklad k CH N°5.
Jo to mate tu mansi, ja prave potrebuju ten 25 litru, dvacet je sice tesne, ale malo tak aspon o 3litry.
Teda sem i zrovna libi tyhle. 
"Guerlain Meteorites - take prvni nakup. V podstate nevidim zadny efekt..."
tak to jsme na tom stejně
Hmm ze sedmi obrazku jeden, sakrys
tak znova

no a dal 

Ja efekt pozoruju, takovy rozostreni jakoby a plet vypada celkove lip. Trypivej efekt teda ne, spis max dewy. Mam ho rada, portoze n apudr je v podstate neviditlnej, jen zlepsuje oblicej. Aspon na me teda, subjektivne :)
No tak to jsem rada, ze nejsem sama. Cele roky odolavam, pak si ten zazrak koupim a nic.
Jo? Jsem rada, ze nepozoruju trpytky, to bych nesnesla. Ale treba rozzaruje a ja to proste nevidim, protoze je to jen jemne sjednoceni. Pouzivat ho budu dal.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články