Co dělám špatně, že ten adventní kalendář na stránkách L´occitane nevidím??? ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Vykoupily jsme ti ho. Oni je snad zase doskladní.
Já dnes byla koupit punčocháče do markse pro mamku a měli tam jedny, 40 den, balení po třech kusech za 39 korun, a paní mi je na účtovala za 15 - docela rozdíl oproti těm další, za který sem dala po 350kč..žádná sleva nic, prostě to měli na balíčku 39 korun nebo 1,5 e..kdo potřebuje, tak ještě měli..v Paladiu
Pardon, měl to být příspěvek, ne reakce, asi sem blbě klikla..
Miluju svetry. Tohle jsem vyfotila, abyste mi ho rozmluvily. Ale pak jsem si řekla, že bych vás stejně neposlechla.![]()

Co dělám špatně, že ten adventní kalendář na stránkách L´occitane nevidím??? ![]()
Ptala jsem se a online uz pry nebude. Ale v obchodech k dispozici jsou. V Palladiu jich meli jeste dost.
Haha, to mě taky napadlo, že bych si na prosinec koupila jiný....:-D Dneska jsem viděla v DM ten jejich Balea, je levný....tak třeba
jenom je hrozně veliký a neskladný.
A svetr je boží, líbí se mi moc!
Dík. Jestě měli tmavý (do hněda), ale ten byl nějak kousavější.
dnes som sa neudrzala a kupila som prvych par veci pre krpca
teda doma ich budem mat asi az buduci tyzden ale kamaratkina kamaratka predavala po svojom co uz vyrastol tak som porusila svoj vlastny slub ze aspon do vianoc nic nekupim pretoze veci pekne a cena nizka... som hrozna ![]()
mně by se ten svetr líbil asi víc klasičtějšího střihu, jinak ty tlustý copánkový vzory miluju:-)
No, už jsem si ten rukáv vyrousala ve skleničce a jak to narvu do kabátu taky nevím
Ale znáš to, když musíš, tak musíš. A malé dítě nadšeně pravilo, že je hustej!![]()
ja teda neviem, ako ste na tom s neotváraním adventného kalendára až do 1. 12., ale mne keď prišiel pred týždňom, povedala som si, že si pozriem len prvé okienko, a šmitec. Nakoniec som sa spamätala, až keď som otvárala posledné
(máme nové emotikony?)
chacha, kým mi to došlo... najprv som dumala nad tým, ako môže chutiť 27-ročné pivo, a že som nevedela, že aj pivá sa archivujú :-)
Ne dnes, ale v poslednich mesicich (vcetne veci, ktere jsem kupovala s 20% slevou, jinak bych je spis nekoupila):
Byredo Suede - mydlo na ruce. Krasne mi voni. Je drahe, tak budu obcas kupovat jen jako splurge.
Guerlain Parure Gold - tento make-up zkousim poprve, ale jsem spokojena. Je hustsi, lepsi na zimu. Voni mi, ale pro ty, ktere maji citlivy cich, to muze byt silna vune.
Guerlain Meteorites - take prvni nakup. V podstate nevidim zadny efekt, ale je mozne ze plet trochu rozzari.
Tom Ford Indian Rose - tuhle rtenku kupuji uz po nekolikate, ten odstin je krasne neutralni. Vyhovuje mi lip nez Casablanca ci jine podobne odstiny.
Tom Ford Brow Sculptor - moje prvni barva na oboci, kdybych vedela, ze to jde takto prirozene, koupila bych jiz drive. Odstin sedi perfektne.

To je zase obri fotka... Porad ji zmensuju a nic. Tak pardon.
Kiehl's Creme de Corps - tento krem na telo pouzivam jiz roky, je naprosto uzasny. Je to v podstate jediny produkt od teto znacky, u ktereho jsem zustala. Te limitovane edici pro Harrods jsem nemohla odolat. Uz leta ho kupuji v litrovem baleni.
Acqua di Parma Blu Mediterraneo - parfemy mi nejak uplne nevoni, ale tento sprchovy gel voni hezky dovolenkove. Ale je to taky jen takovy splurge nakup, pouzivam jine sprchove gely.
Sensai Silk Peeling Powder - mnohem jemnejsi peeling na oblicej nez scruby. Je vyborny.
SK-II Essence - prvni jsem kupovala v Japonsku (plus jejich masky). Netusim, jestli to ma nejaky efekt, ale pouzivam ji rano i vecer pred kremem.
Verso Super Facial Serum - opakovany nakup. Je to prvni retinolovy krem/serum, kde vidim vysledek (vyrazne zesvetleni pigmentace). Pumpicka je vcelku tragicka, uz jsem jeden produkt vracela, protoze pumpicka vubec nefungovala, ale vymenili to bez problemu. Za tu cenu bych tedy ocekavala lepsi baleni.
La Mer Serum - tak toto je vylozene jen pro radost. Krasne voni, ale beze slevy bych ho nekoupila. V miracle broth moc neverim. Ale od La Mer pouzivam dlouho jejich lip balm, na ten nedam dopustit. Klasicky krem jsem zkousela, ale ten mne vubec neoslovil.

Dnes jsem si vyzvedla nove bryle. Jsou fialove. Na fotce vypadaji vic do hneda, nez jsou ve skutecnosti.

Byredo Suede je opravdu krásně parfémované. Doporučuji k němu tuto emulzi http://www.ingredients-store.cz/byredo-suede-emulze-na-ruce .
Používám jí jako tělové mléko a je skvělá. A vzhledem k množství vydrží dlouho. Ještě by ve stejné parfemaci mohli vyrobit i parfém
.
Jeee vidite, ten krem mam! Akorat ne ve velke verzi, mam tu 100ml tubu. Uplne jsem na nej zapomela. Ten je super.
Ve velkém balení je konzistence spíše lehká emulze, v tubě je krém hutnější, výživnější. Oboje je určené na ruce, ale ta emulze se krásně roztírá a na tělo je skvělá. Parfemace je u všech výrobků stejná a vážně povedená
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články