Haha, tak toto mě opravdu pobavilo, úplně si vás představuji, jak smyslů zbavená otevíráte okýnko za okýnkem
![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Mne se libi ten tyrkysovej, ale nehodil by se mi k naprosto k nicemu, ani v lete ne. Pekny jsou ale vsechny.
Tak to mě nalákalo, objednala jsem si ten set se vzorky, jsem velmi natěšena a zvědava
Tolik vůní za poslední měsíc !!! Asi bych do některých vláken neměla lézt!
Ano, z tohoto pohledu je to tady poměrně nebezpečné ![]()
Ten pruhovanej (batoh Hersche) je nejlepší!
Ty stále ještě nemáš batoh?!
Ten pruhovaný je nejlepší. Jen jestli se ta světlá nebude moc špinit.
Sedivy a cerny, ty jsou krasny. Moje barvy :-)
Ale úžasně voňavé ![]()
Já mám ten šedej herschel, jen menší (retreat) . Nejdřív mi ta barva přišla taková moc "pánská", ale teď jsem maximálně spokojená, hodí se ke všemu. Mám ho primárně do fitka, vejde se tam všechno na cvičení (2 funkční ručníky, boty, legíny, triko, láhev na pití) včetně věcí na celý den někde venku (velká peněženka, kosmetická taštička atd.). Plus tam občas přihodím nějaký spisy do práce
. A i tak teda maj některý lidi pocit, že je na mě moc velkej (měřím 160 cm) a nechápou, co tam tahám. Jen teda tím jak se musí otvírat ze shora je to občas opruz, teď na podzim, když mám bundu, tak dám aspoň mobil, klíče a kapesníčky do kapsy, ale v létě v tričku a sukni mě to docela štvalo Ale zas je fakt krásnej ![]()
Jinak já jsem si na základě diskuse zde koupila Guerlain Lingerie De Peau BB v odstínu 2 a jsem nadšená. Moc make-up nepoužívám, jen pudr, vždycky si v tom připadám nepřirozeně a nejde mi to neviditelně nanést
, ale tohle předčilo mé očekávání. Ještě jsem uvažovala o méteorites, fakt to nemá efekt? A je rozdíl mezi perlami a pudrem?
Já mám meteority ráda. Voní mi a dávají lehký třpyt, prostě lehký pudřík. Já teda dávám na celý obličej, jen lehce, nikdy sem nemusela užívat moc pudru, takže mi to stačí. Jaký je rozdíl v kompaktních a kuličkách úplně nevím, mám jen ty kuličky, jednou sem se ptala paní prodavačky v Douglasu, ale jasnou odpověď sem nedostala. Taky mi říkala, že mám užívat jen na části obličeje, ale to se mi nezdálo a 0zero7 mi to pak na mp potvrdila, že můžu na celý obličej klidně..
krásný....mám moc ráda zavinovací věci. kde jste ho, prosím, koupila?
prave ted objednano.Na svatbu.

!
wau, tak ty jsou! Dáte pak foto?
dekuji.No kdyz mi padnou tak dam.:-Dmodlim se zato,jelikoz satu je po netu tisice,ale presto je tezke neco vybrat.
Úžasné! Kéž sednou. A poladit doplňky asi nebude snadné.
uffff,zadne komplikace,prosim.
ha uz take nemam mrkaci smajlik.
Next. Ještě by měli mít ve starorůžové a světle zelené.
Nene, rozhodně nestraším! Nebude to snadné (modelce k tomu ty boty imho moc neladí), ale vidím to jako velmi velmi příjemnou starost.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články