dekuji,taky to byla moje laska na prvni pohled.Az takova,ze sem je objednala z Anglie ac neumim Anglicky.Na Nemeckem webu byli vyprodany.:-/
Co jste si dnes koupili/y?
Nene, rozhodně nestraším! Nebude to snadné (modelce k tomu ty boty imho moc neladí), ale vidím to jako velmi velmi příjemnou starost.
zejo,taky se mi zda,ze ty co ma modelka moc neladi.
No doplnky jsou naplanovany koupit v Recku tam jsou nato vybaveny,samy svatby ve velkem stylu,krtiny takze nato spoleham,ze to nebude tezke.:-)
Takže společenské a večerní doplňky se tam dají pořídit i v létě?
celorocne.
No v turistickych letoviscich ne,ale ve meste na pevnine,vzdy.
Vlastne obvzlaste v lete jelikoz se slavnosti prevazne delaji v lete.Oni tam maji velike zahrady,krasne osazene kde se prave tyhle veci poradaji jelikoz byva kolem 300hostu.:-D
nevíte někdo, koli stojí v Beltissimu Longchamp small tote bag? Nebo nebyl by někdo ochotný mi to zjistit? Mám totiž dilema, jestli zajet do práglu si ji koupit nebo ji objednat z UK, kde je poštovný 15liber. cestovný do prahy neberu jako náklad.
Tak už mi dorazil ten tlustosvetr z Tchiba, na který mne tu navedla Slniečko. Mám z něj radost.
Vypadá dobře? Mám ho taky objednaný, dnes mi psali, že už ho posílají. Jsem na něj zvědavá, jednak na materiál a taky jestli jsem odhadla velikost ![]()
To sa teším, mne ešte nedošiel, tak som zvedavá.
Mám ho taky a jsem spokojená :)
A na poště mám parfém, na který se fakt těším, a pošta má výpadek proudu a zavřeno. Grrrr!
Trošičku mně kouše do krku, ale tak málo, že i já fajnovka to snesu.
Tedy, to vypadá na první parfumaniacký (a pro mně úplně první) kolektivní kousek!![]()
(Ha, z mobilu mi smajlíky neukradli!)
Kouše maličko, ten šedý hryže víc i po vymáchání v aviváži.
Ten je krásný, evidentně ho taky potřebuji, je mi pořád zima. Jen nevím, jakou barvu, máte někdo ten světlý? Není skoro bílý nebo je to krémová? A jak je to prosím s velikostí, platí pořád, že Tchibo má ty věci spíš větší?
Na e-obuv dnes luckymonday - 30% sleva - slevový kód MONDAY - do půlnoci!
a Kokoska
Já zas tak moc háklivá nejsem, tak to snad bude v pohodě.
Tezulie Co se týká velikosti, Tchibo má obvykle všechno větší, tak jsem objednala S, střih se zdá být volnější. A ten světlý se mi líbí taky, tak uvidím, jak budu spokojená
Píšou ale křídově bílý, to na krémovou nevypadá.
Kolektivním kouskům jsem zatím odolávala, ale koukám, že jsem lapena ![]()
Má už někdo z Tchiba čistý kašmír?
Mám hnědý. Světlý jsem neviděla.
A přijde mi, že Tchibo dělá všechno čím dál větší. Dřív jsem tam kupovala kalhoty, dnes jsem jedny zkusila a málem ze mne spadly. Ten svetr je taky volný, ale to jsem chtěla.
Kokoska: to je zajímavé, když jsem si kupovala ten svetr v Lindexu, hnědý byl taky kousavější.
ja si dneska v sekaci koupila takovej ulitlej hacafrak - sako a na nem nasitej jakoby plastik. je to ulet, ale ja si v nem pripadam jako ministryne kouzel. ted premejslim, jestli na pulnocni premieru kouzelnych zvirat pujdu v kolejnim habitu zmijozelu nebo v tomhle
Ten retreat ma 19.5 litru, to jste me nalomila tedka, ja jsem mala a mensi by byl asi vic cajk, ale byla jsem presvedcena, ze potrebuju tech 25. Podle toho co pisete se tam toho vejde dot celkem, ja potrebuju vmestnat tohle: boty do fitka, leginy, sportovni podprdu, ponozky, tilko. Plavky rucnik. Lahev s vodou, teplaky a tricko na "po cviceni". kosmeticka tasticka s malym balenim sampon telovy mliko atd. Jidlo v cca dvou krabickach aspon, obcas litr mandlovyho mlika do prace, pac nam kupujou jen obycejny.
Co Myslite? Si rikam, ze nejlepsi vzit starej batoh, narvat ho tim a jit to zkusit, sakrys.
Jo opruz to bude s tim vytahovanim, ja uz s tim pocitam. Spis me stve ze nedam klice do kapsy na boku a musim to sundat atd. Ale da se tez.
Zatím jsem nekoupila, ale objevila jsem v New Yorker spoustu vtipných triček s kočičími motivy. Sice hadrovitá, ale určitě něco vyberu, děti mají velkou spotřebu. A mikina s nápisem "cute but psycho" snad byla vyrobena přímo pro mou DSD.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články