Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 06. listopadu 2016 12:17
Reakce na slniecko:

dekuji,taky to byla moje laska na prvni pohled.Az takova,ze sem je objednala z Anglie ac neumim Anglicky.Na Nemeckem webu byli vyprodany.:-/

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 06. listopadu 2016 12:19
Reakce na Sweet Potato:

Nene, rozhodně nestraším! Nebude to snadné (modelce k tomu ty boty imho moc neladí), ale vidím to jako velmi velmi příjemnou starost. 

zejo,taky se mi zda,ze ty co ma modelka moc neladi.

No doplnky jsou naplanovany koupit v Recku tam jsou nato vybaveny,samy svatby ve velkem stylu,krtiny takze nato spoleham,ze to nebude tezke.:-)

Offline Sweet Potato
40264 příspěvků moje polička 06. listopadu 2016 12:43
Reakce na Zarinya:

Takže společenské a večerní doplňky se tam dají pořídit i v létě? 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 06. listopadu 2016 12:46
Reakce na Sweet Potato:

celorocne.

No v turistickych letoviscich ne,ale ve meste na pevnine,vzdy.

Vlastne obvzlaste v lete jelikoz se slavnosti prevazne delaji v lete.Oni tam maji velike zahrady,krasne osazene kde se prave tyhle veci poradaji jelikoz byva kolem 300hostu.:-D

Offline martek01
1441 příspěvků moje polička 07. listopadu 2016 09:17

nevíte někdo, koli stojí v Beltissimu Longchamp small tote bag? Nebo nebyl by někdo ochotný mi to zjistit? Mám totiž dilema, jestli zajet do práglu si ji koupit nebo ji objednat z UK, kde je poštovný 15liber. cestovný do prahy neberu jako náklad. 

Offline AmelieM
130 příspěvků moje polička 07. listopadu 2016 14:05
Reakce na Sweet Potato:

Vypadá dobře? Mám ho taky objednaný, dnes mi psali, že už ho posílají. Jsem na něj zvědavá, jednak na materiál a taky jestli jsem odhadla velikost 

Offline slniecko admin
19554 příspěvků moje polička 07. listopadu 2016 14:23
Reakce na Sweet Potato:

To sa teším, mne ešte nedošiel, tak som zvedavá.

Offline Kokoska
34873 příspěvků moje polička 07. listopadu 2016 15:11
Reakce na Sweet Potato:

Mám ho taky a jsem spokojená :) 

A na poště mám parfém, na který se fakt těším, a pošta má výpadek proudu a zavřeno. Grrrr!

Offline Sweet Potato
40264 příspěvků moje polička 07. listopadu 2016 15:12
Reakce na AmelieM:

Trošičku mně kouše do krku, ale tak málo, že i já fajnovka to snesu.

Offline Sweet Potato
40264 příspěvků moje polička 07. listopadu 2016 15:14
Reakce na Kokoska:

Tedy, to vypadá na první parfumaniacký (a pro mně úplně první) kolektivní kousek!

(Ha, z mobilu mi smajlíky neukradli!)

Offline Kokoska
34873 příspěvků moje polička 07. listopadu 2016 15:35
Reakce na Sweet Potato:

Kouše maličko, ten šedý hryže víc i po vymáchání v aviváži.

Offline Tezulie
232 příspěvků moje polička 07. listopadu 2016 15:41
Reakce na Sweet Potato:

Ten je krásný, evidentně ho taky potřebuji, je mi pořád zima. Jen nevím, jakou barvu, máte někdo ten světlý? Není skoro bílý nebo je to krémová? A jak je to prosím s velikostí, platí pořád, že Tchibo má ty věci spíš větší?

Offline Dadoo
11678 příspěvků moje polička 07. listopadu 2016 15:58

Na e-obuv dnes luckymonday - 30% sleva - slevový kód MONDAY - do půlnoci!

Offline AmelieM
130 příspěvků moje polička 07. listopadu 2016 16:34
Reakce na Sweet Potato:

a Kokoska

Já zas tak moc háklivá nejsem, tak to snad bude v pohodě. 

Tezulie Co se týká velikosti, Tchibo má obvykle všechno větší, tak jsem objednala S, střih se zdá být volnější. A ten světlý se mi líbí taky, tak uvidím, jak budu spokojená  Píšou ale křídově bílý, to na krémovou nevypadá.

Kolektivním kouskům jsem zatím odolávala, ale koukám, že jsem lapena 

Má už někdo z Tchiba čistý kašmír?

Offline Sweet Potato
40264 příspěvků moje polička 07. listopadu 2016 16:35

Mám hnědý. Světlý jsem neviděla.

A přijde mi, že Tchibo dělá všechno čím dál větší. Dřív jsem tam kupovala kalhoty, dnes jsem jedny zkusila a málem ze mne spadly. Ten svetr je taky volný, ale to jsem chtěla.

Kokoska: to je zajímavé, když jsem si kupovala ten svetr v Lindexu, hnědý byl taky kousavější.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 07. listopadu 2016 19:58

ja si dneska v sekaci koupila takovej ulitlej hacafrak - sako a na nem nasitej jakoby plastik. je to ulet, ale ja si v nem pripadam jako ministryne kouzel. ted premejslim, jestli na pulnocni premieru kouzelnych zvirat pujdu v kolejnim habitu zmijozelu nebo v tomhle

Online 0zero7
11864 příspěvků moje polička 08. listopadu 2016 05:32
Reakce na pilgrim:

Ten retreat ma 19.5 litru, to jste me nalomila tedka, ja jsem mala a mensi by byl asi vic cajk, ale byla jsem presvedcena, ze potrebuju tech 25. Podle toho co pisete se tam toho vejde dot celkem, ja potrebuju vmestnat tohle: boty do fitka, leginy, sportovni podprdu, ponozky, tilko. Plavky rucnik. Lahev s vodou, teplaky a tricko na "po cviceni". kosmeticka tasticka s malym balenim sampon telovy mliko atd. Jidlo v cca dvou krabickach aspon, obcas litr mandlovyho mlika do prace, pac nam kupujou jen obycejny. 

Co Myslite? Si rikam, ze nejlepsi vzit starej batoh, narvat ho tim a jit to zkusit, sakrys.

Jo opruz to bude s tim vytahovanim, ja uz s tim pocitam. Spis me stve ze nedam klice do kapsy na boku a musim to sundat atd. Ale da se tez.

Offline Sweet Potato
40264 příspěvků moje polička 08. listopadu 2016 15:32

Zatím jsem nekoupila, ale objevila jsem v New Yorker spoustu vtipných triček s kočičími motivy. Sice hadrovitá, ale určitě něco vyberu, děti mají velkou spotřebu. A mikina s nápisem "cute but psycho" snad byla vyrobena přímo pro mou DSD.