Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 13. listopadu 2016 21:23
Reakce na whiskas:

Já teda nemám osobní zkušenost, protože boty přes internet nekupuju, ale kolem mě jsou ostatní s e-obuví zřejmě spokojení, protože každou chvíli slyším, že ty boty, co mají na noze, byly objednané normálně odtamtud. Už tu objednávku odešlete!

Offline RoSa
10147 příspěvků moje polička 13. listopadu 2016 21:26
Reakce na whiskas:

eobuv je OK - už jsem tam nakupovala hodněkrát, a vždy v pohodě.

dokonce jednou i reklamace, a vrátili mi poštovné moje k nim.

jo a jednou jsem si objednala blbou velikost, poslala zpět, objednala novou správnou, a vrátili mi diferenci ceny, protože v mezičase ty boty zlevnily asi o blbejch 13Kč (najednou se mi částka objevila na kontě a já zkoumala, odkud se to vzalo)

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 13. listopadu 2016 21:29
Reakce na žluťásek:

žluťásek RoSa Díky. Už toho nechám. Jdu to odkliknout :-). Moc všem děkuji za všechny poznatky a rady :-).

Offline AmelieM
130 příspěvků moje polička 13. listopadu 2016 21:43
Reakce na whiskas:

V klidu, na eobuv jsem už nakupovala opakovaně a boty i kabelky přišly vždycky v pořádku. Vracela jsem už také několikrát, když jsem netrefila velikost a peníze dorazily brzy. Jen naposledy jsem vracela dva páry, protože mi poslali jinou velikost než objednanou a ačkoliv jsem jim tam napsala, že je to jejich vinou, poštovné mi na rozdíl od kolegyně nevrátili. To je ale jediná výtka, kterou za tu dlouhou dobu vůči nim mám. Tak doufám, že jste to už odklikla! 

Offline Kokoska
34875 příspěvků moje polička 13. listopadu 2016 21:45
Reakce na whiskas:

Z e-obuv objednávám běžně a nikdy nebyl problém ani s doručením, ani s kvalitou, ani s vracením. Kvalita je možná o náhodě, že někdo propustí vadný pár, ale mně se to (zatím) nestalo.

Horší je spartoo, odtamtud mi přišly boty nestejnoměrně vybarvené, flekaté. Dodání i vracení trvá poměrně dlouho.

Offline RoSa
10147 příspěvků moje polička 13. listopadu 2016 21:48
Reakce na whiskas:

ale na vagabond ty aberdeen mají - a o dost levnější než na eobuv :

https://www.vagabond.com/cz/ABERDEEN-3638-101-20

2 499 CZK

https://www.eobuv.cz/polokozacky-vagabond-aberdeen-4038-101-20-black.html

3 542,00 Kč

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 13. listopadu 2016 21:58
Reakce na RoSa:

Nemají moje číslo a víte co je zvláštní, že vypadají trochu jinak. 

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 13. listopadu 2016 22:00
Reakce na Kokoska:

Fakt? Já měla boty ze Spartoo doma do tří dnů a když jsem jedny vracela, tak opět bez problémů. Asi je to vše o náhodě. Já mám prostě předsudky proti polským obchodům (a stydím se za to).

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 13. listopadu 2016 22:03
Reakce na AmelieM:

Odklikla, objednala jsem oboje, V. i L. :-D.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 13. listopadu 2016 22:28

lampičku za 11 litrů :-)

(abych to uvedla na pravou míru: vyrazila jsem pro lampičku a vrátila se s lampičkou, židlí k PC, 6 židlema k jídelnímu stolu, 6 podsedákama, 2 krabičkama tužkovejch baterek, žárovkou, 2 plyšovejma krysama, 24 plovoucíma svíčkama na adventní mísu, 4 odchlupovacíma válečkama, 3 prostěradlama a prknem pod mikrovlnku)

Offline Myrtila
5320 příspěvků moje polička 13. listopadu 2016 22:52
Reakce na moora:

Nahodou, to je za 11 litru pekny nakup ;)

Zaujala me ta adventni misa, znam jen venec, a pri googleni na me vypadlo toto! Aneb je libo adventni bednu?

Offline brrr
12332 příspěvků moje polička 13. listopadu 2016 23:03
Reakce na RoSa:

No, to jste mě naštvala. Já si ty aberdeeny nakonec koupila na eobuvi taky (nový kolektivní kousek?) a to jsem je předtím googlila (očividně špatně). Ale ty ve Vašem odkazu jsou trochu jiné (k horšímu, se utěšuju).

Offline 0zero7
11864 příspěvků moje polička 14. listopadu 2016 03:33
Reakce na pilgrim:

Tak jsem ten váš seznam věcí zkusila nacpat do retreatu a až na ty krabičky s jídlem by se to tam snad i vešlo, akorát skoro praskal ve švech :-) Takže pro vás bude určitě vhodnější little america.

Jezis vy jste normalne zlata! To je super, ja to nestihla zatim koupit, try dny volna a nejak se to cely provecirkovalo nebo co, ufff. Takze snad zitra.

A dekuju moc, to je fakt super, ze jste to zkusila, chtela jsem tam se vsim nabehnout, tak ted uz nemusim!

Offline 0zero7
11864 příspěvků moje polička 14. listopadu 2016 03:35
Reakce na Karoleena:

Ty Nike jsou bozi!!

Offline 0zero7
11864 příspěvků moje polička 14. listopadu 2016 03:43
Reakce na Karja:

Když tě tu vidim, prosím tě nemáš nějaký tip na krém na zimu? Nejde mi ani o značku, ale o tip, co má ten zimní krém obsahovat. Stahuje se mi nepěkně pleť, mám nějaký na dehydratovanou pleť od LaRochePosay, zdá se mi dobrý, ale v práci říkali, že hydratační na zimu není vhodný.

Stačí mi nějaké heslo, tip, složka po čem se mám pídit:-). Když se zaměřím vyloženě na zimní krémy, vyjedou mi jen samé neutrogeny a indulony na hory:-).

Mel by chranit, jestli se ti stahuje plet a jsi citliva na zimu. Orlane dela jeden specialni, nebo mozna uz ne, tak neco takovyho.

Loccitane ma protective cream, tak vyzkouset nekde?

Kiehls dela ten Ultra Facial Cream, to by taky mohlo sednout, ten testovali na severnim polu, jde o to vytvorit na pleti fakt ochrannou vrstvu. A mel by to byt krem na ven a bez vetsiho obsahu hydratujicich slozek, cili mastnejsi, protoze kdyz hydratacni krem vezmete do mrazu, tak to je fakt katastrofa.

Dermalogica dela barrier repair pro sensitive skin, ta je na to primo urcena. Nema v sobe zadnou vodu. Je drazsi teda.

Jeste jsem nekde videla doporucivat Eucerin Aquaphor. Ale ten jsem nezkousela.

Offline 0zero7
11864 příspěvků moje polička 14. listopadu 2016 03:43
Reakce na Edge:

Babor jsem slysela chvalit! Bohuzel tady neni nebo jsem zatim neobjevila. Bych i zkusila ty ampule. Zni to dobre.

Offline 0zero7
11864 příspěvků moje polička 14. listopadu 2016 03:45
Reakce na whiskas:

Neznám, ale je to dobrý tip, jak si zpříjemnit pro mě tak (v posledních letech) nepříjemné datum a dny před. K tomuto kroku je asi potřeba nějaká registrace, že? 

Ty jo, mission "vmestnat do pozitivni zpravy negativum" splnena. Ou jeee. Ten krem na ruce je teda super, to jo. 

Offline 0zero7
11864 příspěvků moje polička 14. listopadu 2016 03:46
Reakce na nonemy:

Ten hermes vypada krasne, jak to voni? Podle popisu docela obyc, ale vsadim se, ze to nebude ten pripad :)

Offline 0zero7
11864 příspěvků moje polička 14. listopadu 2016 03:53
Reakce na Brioso:

Saty v pohode, to pradlo se mi teda po pravde nelibi, myslim, ze je vam nejak pres 20, ne? Vim, ze mate vetsi velikost (60/E nebo tak neco?) ale tohle mi prijde dost usedly.

Offline 0zero7
11864 příspěvků moje polička 14. listopadu 2016 04:06
Reakce na moora:

Ikea?

To mate dobry, mate hmatatelnej vysledek, ja utratila penize za jidlo a drinky tento vikend a to jeste ze nekteri gentlemani plati cely ucet. Nejlepsi byla italska a asian fusion, to jsem mela paradni autenticky beef stir fry s nudlema, fakt nejlepsi asijsky jidlo za posledni dobu:)