Tak jistě, tomu rozumím. Také to vítám jako příležitost k setkávání, ale to jde i bez mých narozenin. Spokojila bych se s návštěvou jen tak, bez toho, abych byla středem oslavy Mně prostě nějak uniká, co mám vlastně slavit, takže jedině to brát tak, že účel světí prostředky a sejdu se s lidmi, které mám ráda.
Co jste si dnes koupili/y?
Příště se lépe prozkoumám.
Dekuju! To zni super, musim prozkoumat! Jestli neni sladka a ma citrusy to by se mi asi libilo.
Já dnes své oblíbené stíny. 
Super parka!!
viktorka_od splavu no tak jsem to presne myslela :)
Ounz Boty vypadaj dost dobre!!
Pavlena to vyapda, ze vam dali nejakou limitku. Standart velikost je 25g a maj plechovou krabicku. Jestli se prodavacka spletla tak jako dobry! mam podezreni, ze jo, u Guerlain si takovej "velkej" darek co se objemu tyce nepamatuju a externe pro ne delam asi 5 let.
whiskas tak ono jde i o to, ze na ty narozeniny si lidi spis udelaji cas. Me se shromazdi asi 20 lidi, coz normalne o vikendu spis nehrozi haha
Tak já mám raději komornější oslavy a zvlášť slavím s rodinou a zvlášť s přáteli.
A něco na vlasy 
Tak jsem po te debate o samponech koupila neco noveho. Na feelunique bezi sleva hodiny, takze jsem toho vyuzila. Vsechno objednavam poprve.
Pureology Hydrate sampon a kondicioner.
Philip Kingsley moisture balancing kondicioner.
Burberry cat lashes rasenka v hnede barve.

Dejte vedet, jaky pripravek je, taky jsem nad nim premyslela.
Pureology Hydrate je skvělá řada! Philip Kingsley mě láká již delší dobu - to je Váš první pokus s touto značkou, nebo ji znáte? Burberry řasenka vypadá zajímavě, prý mají i skvělé rtěnky atd.
Dám :-).
Tak to rada slysim. Vsechno objednavam poprve, takze zadnou zkusenost nemam. Burberry mam rtenky a tvarenku a jsem spokojena, maji kvalitni kosmetiku.
Přes 20 mi sice je, ale už trochu víc - 28
Jinak já už jsem smířená, že moje prádlo se tady asi vetšinou líbit nebude. U téhle soupravy mě ale naprosto uchvátila barva a líbí se mi právě i ty vysoké kalhotky. Tíhnu trochu k retru poslední dobou. Ale díky za reakci
Jo, a jinak nosím velikost 65F.
je zimná, aj keď vonku som ju ešte nemala, tak neviem povedať, ako veľmi hreje. To teplé vnútro sa dá odopnúť, takže bude aj na jar
díky, to zní dobře
Edge meteority jsem uskladnila v právě vypotřebované pudřence... :-) A jinak mi teda třpytivý finish nedělají a to mi vyhovuje. Naopak jsem se bála je koupit, že se budu lesknout jak diskokoule (testery v parfumkách jsou fuj a stejně kvůli umělému osvětlení klamou)
0zero7 No mám jich 25g, odstín Carousel v plechové krabičce.
Jediná nevýhoda je, že velmi lákají dceru (2.třída) asi jí jich budu muset pár odsypat.. :-)
JJ ja to chapu, me se taky nektery vysoky kalhotky libi pod saty, akorat mam radsi krajku, aspon castecne. Ja mam vetsinou 70DD nebo 70E, tak to jsme na tom podobne. Nerada nosim pradlo co je "vysoke", vadi mi to i pocitove. Fajn jsou treba Elle McPherson podprsenky.
treba tohle je dobry celkem 
tady maj taky nektery zajimavy, je to teda fakt na vetsi prsa teda. Libi se mi celkem ty Miss Mandalay, Ty posledni treba to je des.
Ja nosim nejradsi neco takovyho, to
mi vyhovuje nejvic.
Jo tak to je super, Carousel byla letni limitka 2016 myslim, to mate plnou velikost a jest ebarvu co nebude k dostani, takze vzacnost :)
sve letosni narozeniny (za necele dva tydny) oslavim setkanim v koktejlovem baru, do ktereho uz jsem se dlouho chtela podivat. pojmu to jako vecer s dobrymi prateli u sklenicky nejakeho exkluzivnejsiho drinku a premyslim, ze jim vyslovne napsat, at nenosi darky. to si ale teda este rozmyslim :)
Konecne jsem koupila ten Herschel. VE skutecnosti je ten sedej heZci nez na fotce. TakZe radost.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články