Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 13. listopadu 2016 19:41
Reakce na whiskas:

díky, taky jsem je od té doby, co je mám, skoro nesundala z nohou

do bot z umělý hmoty a ještě s kožichem bych se asi bála strčit nohu.... to je smrtící kombinace 

hm... to teda byla opravdu "kvalifikovaná" prodavačka  

já mám zatím jedinou zkušenost s Diorem, jejich Capture total make-up je výbornej

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 13. listopadu 2016 19:43
Reakce na RoSa:

Kožený nejsou, neb je to v popisu a já si toho nejdříve nevšimla. 

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 13. listopadu 2016 19:46
Reakce na Edge:

no co,co, jsem si zkrátka nepřečetla popis produktu, také jsem chybu ihned nahlásila :-D.

Ano, prodavčka evidentně věděla, asi byla od jiné značky ...

Na ten makeup se podívám, ale momentálně jsem spokojena s Armani.

Offline RoSa
10147 příspěvků moje polička 13. listopadu 2016 19:51
Reakce na whiskas:

Aha, tak když je to v popisu, tak to jo... Já jen, abys nemyslela, že když jsou levný, tak že nejsou kožený - je to značka z obchodu jezdeckých potřeb.

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 13. listopadu 2016 19:51
Reakce na whiskas:

ty, co mám já a RoSa stály asi 1.300, což je podle mě na koženou botu dost dobrá cena (jenom jsem si k nim nechala asi za stovku přilepit plátek pod podpatek, protože ho tam neměly)

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 13. listopadu 2016 19:51

Po zralé úvaze vyhrály Vagabondy - tak nějak vypadají lépe a nemají ten provokativní štítek :-D. Nicméně, přihodila jsem k nim tato "bagančata" od zmiňované značky. Vymluvte mi je někdo, za chvíli objednávku odpálím. Jsou zateplené a podrážka vypadá neklouzavá. 

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 13. listopadu 2016 19:54
Reakce na Edge:

Ta cena je skvělá. Dělám si poznámku na jarní nákup. Mohu požádat o odkaz, ať za půl roku neotravuju? 

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 13. listopadu 2016 19:56
Reakce na whiskas:

ty vypadaj dobře a rozhodně ti je rozmlouvat nebudu 

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 13. listopadu 2016 20:00
Reakce na Edge:

Hlavně nikde žádná "jmenovka". Tak jo, risknu velikost a uvidím co dorazí, případně poputují zpět. Sice jsou to další do sbírky černých bot, ale to už asi nezměním. Jsem nudný patron.

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 13. listopadu 2016 20:23
Reakce na whiskas:

mně od Vagabond sedí moje velikost, tak to snad klapne i tobě

ty Cavalliero jsou odtud, až si je budeš chtít objednat, domluv se přímo s tou paní telefonicky nebo e-mailem (můžu ti i zjistit, jestli budou mít tvoji velikost na prodejně), můžeš když tak poprosit RoSa, aby ti poslala zprávu o tom, jak probíhal její nákup 

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 13. listopadu 2016 20:38
Reakce na whiskas:

Ta bagančata, to jsou Lasocki z CCC? Koupila jsem si je před pár týdny a jsou dobré. Dost tvrdé teda, ale na to jsem u téhle značky zvyklá a není to nic, co by nevyřešily gelové vložky do bot, kterými jsem ji je vycpala. Jinak jsou ale pohodlné a nosila jsem je ještě minulý týden, nebyla mi v nich zima.

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 13. listopadu 2016 20:43
Reakce na Edge:

Děkuju!  Vagabond velikostí problém nebude, spíše s Lasocki. Mám od nich jediné polobotky a to 37, ačkoli u většiny značek klasickou 38. 

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 13. listopadu 2016 20:45
Reakce na žluťásek:

Ano, Lasocki z e-obuv. Já je chtěla nosit v aktuálním počasí, praví se, že jsou zateplené a podrážka neklouzavá. 

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 13. listopadu 2016 20:49
Reakce na Edge:

Špatně koukám, nebo na tom e-shopu nemají vystavené žádné boty? Každopádně, poznámku mám zapsánu. Díky.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 13. listopadu 2016 20:51
Reakce na Edge:

serum one essential od diora je fajn, plet je po nem prijemne hebka a sjednocenejsi, ale zazraky neocekavej. Ja jsem lehce 30+, takze to jeste neresim, ale myslim, ze pokles kontur a spol. chce jine srandy, nez jsou sera. 

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 13. listopadu 2016 20:55
Reakce na whiskas:

Zevniř je nějaký filc nebo co to je za materiál, když je pár stupňů nad nulou, tak v nich v pohodě vydržíte. Nosím je jen s obyčejnýma bavlněnýma punčocháčema, žádné teplé ponožky ani nebyly třeba. Do mrazu ale podle mě moc nejsou, na to jsem už moc velký zmrzlík :) Je fajn, že nemají úplně tenkou šlupkovitou podrážku, takže zespoda nemrznete ani necítíte každý šutr.

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 13. listopadu 2016 20:59
Reakce na whiskas:

právě, že on to není e-shop, ale kamenná prodejna :-)

jinx nj, je mi to jasný, ale zatím se mi pod kudlu moc nechce...

Offline kocoureksuggy
1384 příspěvků moje polička 13. listopadu 2016 21:12
Reakce na RoSa:

Díky moc!

Je rozhodnuto! Oboje jsou krásný, ale budu postupovat pomaleji. První budou černý a až pak hnědý. Škoda, že není víc produktových fotek! 

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 13. listopadu 2016 21:16
Reakce na žluťásek:

Díky. :-)

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 13. listopadu 2016 21:20

A ještě jednou HEPL!!! Já káča vlezla na Heureku a přečetla si recenze e-shopu eobuv a teď fakt nevím. Recenze negativ ve smyslu kvality doručeného zboží (např. vadný pár, každá bota jiná ..) a problémy s vrácením. Tak teď fakt nevím a brouzdám ofiko stránkách Vagabond, ale tam mají jen podobné boty Amina, ale ne ty Aberdeen. :-(