Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline brrr
12332 příspěvků moje polička 12. listopadu 2016 21:21
Reakce na nonemy:

Ty boty nutně potřebuju.

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 12. listopadu 2016 23:21
Reakce na nonemy:

kerrankin Tak vám dámy děkuji. Původně plánovaná perka Vagabond jsem nekoupila, neb se mi zdálo, že je na ně už zima a aktuálně jsem se dnes pokoušela koupit nějaké teplejší boty, jak jinak než bez úspěchu a hle, přijdu sem a mám je :-). Snad budou alespoň trochu hřát. Dnes jsem na sobě měla nezateplené kotníkové boty, navíc s poměrně klouzavou podrážkou a nic moc. Vysoké kozačky moc neužiju, takže tyto Vagabondy se mi jeví jako ideální. Doufám, že velikost bude pro Vagabond obvyklá. :-)

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 12. listopadu 2016 23:24
Reakce na Edge:

Děkuji. Asi také raději zvolím poradu s kosmetičkou, protože kupovat naslepo a pak si s krémem mazat nohy, se mi moc nechce. Jdu hledat kosmetický salon Babor v Praze.

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 13. listopadu 2016 09:09
Reakce na whiskas:

:) není zač ;) Také kupuji na slepo, v obchodě jsem je nenašla. Tak snad bude velikost sedět, jak píšete, a budeme spokojené ;)

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 13. listopadu 2016 10:13
Reakce na continuity:

no, asi byla sama proti sobě, ale kosmetička říkala, že stačí jedna ampule za týden

takže si každej rok koupím ty kalendáře dva a mám vystaráno

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 13. listopadu 2016 10:14
Reakce na kocoureksuggy:

aha... tak to jsem nevěděla...

mám nohu 39, boty taky a sedí dobře

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 13. listopadu 2016 10:21
Reakce na whiskas:

jasně, to chápu... dát 1.400 za krém, kterej by byl na nic, by se mi taky nechtělo...

já jsem taky nejdřív dostala hromadu vzorků a zkoušela, ale musím říct, že ty krémy mi přišly dobré všechny

Offline kocoureksuggy
1384 příspěvků moje polička 13. listopadu 2016 10:45
Reakce na Edge:

Děkuju. Teď už mi zbývá konečně se rozhodnout, jestli černé nebo hnědé, protože se mi líbí ( a hodily by se mi) oboje. :-D 

Offline kocoureksuggy
1384 příspěvků moje polička 13. listopadu 2016 10:48
Reakce na Dadoo:

Téééda! Jste mě dokonale navnadila, že jsem sérum objednala a budu doufat ve stejné výsledky! 

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 13. listopadu 2016 11:56
Reakce na kocoureksuggy:

já to měla jednoduchý, protože jsem je chtěla střídat s černýma vysokýma kozačkama 

Offline kocoureksuggy
1384 příspěvků moje polička 13. listopadu 2016 12:44
Reakce na Edge:

No, já mám dilema. Hodily by se mi oboje, mám vysoké černé i hnědé, ale nakonec si asi objednám univerzální černé a eventuálně dobjednám i hnědé, když zjistím, že jsou extra pohodlné a extra hezké 

Offline continuity
43013 příspěvků moje polička 13. listopadu 2016 13:36
Reakce na Edge:

acho jo a uz som bola rozhodnuta, ze sa na to vykaslem. na druhu stranu, tie vzorky su asi treba. pred dvoma tyzdnami ma predavacka v Loccitane zasobila vzorkami tej ich nejluxusnejsej rady (trochu nieco pototo a ja som sa sice chvilu vzprierala, ale potom som nad tym mavla rukou, takze mi toho nasypala fakt hodne). takze sa tym patlam uz hodnu chvilu. kremy i masky su to hrozne prijemne, o tom ziadna, ale ziadne okamzite ani slubovane dlhodobe zlepsenie zatial nepozorujem. a tie kremy tiez nie su zrovna najlecnejsie, zrovnatelne s tym BABORom.

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 13. listopadu 2016 14:08
Reakce na :

Já mám velikost 38 a na obrázku mi tedy též připadají jako kanady, ale jsou-li trochu teplé a nebudou klouzat, tak vono to půjde  - k džínám snad o.k. :-D. Pořád jsem se snažla odhadnout, kam až mi budou sahat, tak jsem si s přeměřovala své různé boty a nedošla k žádnému závěru. Nezbývá tedy než doufat, že nepůjde o nepříjemné překvapení. Z e-obuv snad chodí zásilky poměrně rychle.

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 13. listopadu 2016 16:32

A když už jsme u těch bot, ještě jsem koukala na Lasocki 

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 13. listopadu 2016 16:33

A na tyto. 

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 13. listopadu 2016 16:34

Líbí se mi, že jsou o něco nižší než ty Vagabondy, ale zase Lasocki nebude nic moc kvalita, asi.

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 13. listopadu 2016 17:01
Reakce na :

Jo, oboje Lasocki mají 18 cm, Vagabondy 21,5. Sakra, teď mám v košíku troje boty a nedokážu se rozhodnout. Zavžuju kritérium, jsem malá, což znamená kratší nohy , takže babo raď :-D.