No konečně :-D. Doufám, že nám ho tady předvedeš.
Co jste si dnes koupili/y?
Specielne pro tebe vytazenej z tasky po ceste z obchodu, je teda splaclej zatim, test bude vecer na bazen snad, barva se mi libi moc.
tak si hlavne nezapomente jit vysomrovat krem na ruce do l'occitane :D pokud tedy taky patrite k jeho fanosukum :)
Ha super, tenhle sedej se mi libil nejvic, takze dobry vyber :-)
Aha dik! podivam se, urcite tu nekde nejakej obchod bude. ale to musim nakoupit za nejakou castku, ze?
No konečně, hurá!!!
Jsem poctěna :-). Je krásnej, ta šedá s černými přeskami se mi moc líbí. Ať slouží. Vypadá docela bezedně.
Ja jsem prave vahala a pak jsem ho videla in natura a bylo to jasny.
Sweet Potato no, ja vim, se stydim, obedova prestavka to jistila :)
whiskas dekuji, se tesim, ale to dolovani bude teda zajimavy! Uvnitr je latka tak asi musim zavyst pytlik na morky plavky a rucnik, to jsou problemy!
Tak ať ti slouží!
super nákup!
Mayslím, že to je veľmi slušný popis vône;-).
Jé, moc děkuji za pochvalu :)
Opravdu vůním nerozumím, ale hrozně moc mě baví číst popisy zde, je to kolikrát úplná poezie (obdivuji všechny, které to umí, včetně Tebe). Díky tomu mám chuť zkoumat a objevovat, ale já jsem zatím u mainstreamu, ještě před cca 3 lety jsem používala maximálně Avon
Takže dlouhá cesta přede mnou, k nikovkám se asi nikdy nedostanu
Ale je to krásný koníček.
nad 550, coz v l'occitane neni nic narocnyho :D
Mne dneska po velkych peripetiich prisly svetry z Gapu, cimz dekuji Jordaan za tip. ("dekuji za tip" je lepsi nez "normalne se opicim". :D)

Vydařený nákup, skvělé barvy.
Vyznáte se prosím někdo v číslování v GAP eu? Koukám tam na kalhoty, kde je UK velikost a v závorce velikost EU. Když ale rozkliknu tabulku velikostí, tak jsou tam podle mého hodnoty u US velikostí, neb sizing začíná od 000, takže nevím, jak ty míry vyhodnotit. Podle tabulky bych potřebovala 2, někde 0, ale co je to v rámci velikostí UK? 4 (EU 32), nebo UK 6 (EU 34). Pátrám, neb tam je slušný výběr i ve zkrácené délce. Díky.
Tak nic, záhada vyřešena díky UK webu.
Pěknej nákup.
Je krasnej, normalne si asi taky nejakej batoh poridim!! :-)
Ten šedivej je krásnej! Škoda, že roláky nejsou moc slučitelný s mou hrudí, jsem vždy jak matka pluku, ach jo!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články