Chápu a Vagabondy mají kožíšek :-D a jistě lepší kůži. Chci je prostě ke kalhotám, nejsem tak statečná, abych takové boty uměla kombinovat se sukní. Kalhoty nosím přes boty a jak jsem již psala (trapně se opakuji), očekávám, že bota bude pohodlná na chůzi, nebude klouzat na hnusné břečce, bude trochu teplá, bude dobře vypadat a případně vydrží až dvě sezóny. Možná koupit oboje, v rámci hesla, že bot není nikdy dost. A jelikož nenosím klasické, vysoké kozačky, tak by to zas nebyl takový úlet.
Co jste si dnes koupili/y?
Tak jsem se na ty vagabondy šla taky podívat, když má eobuv tu akci...a objednala dvě kabelky! Máte mne dámy na svědomí!![]()
Které? Nenapínejte nás. :-)
Já chtěla počkat, až jak to dopadne naživo, ale ok. Jedna je https://www.eobuv.cz/kabelka-furla-piper-839817-b-bfk9-are-blu-cobalto.html a to druhé je malý kabelkobatůžek, taky Furla piper v barvě magnolia.
nj, to je naprd, když nejsou vidět žádný účinky ![]()
já výsledky u těch krémů od Baboru viděla hned, do 40 jsem byla v pohodě, ale pak jsem tu pleť začala mít hodně napnutou a staženou a tahle značka mi zatím hodně vyhovuje
jinak vřele doporučuju i tuhle jejich čisticí řadu (z té větší lahvičky si dám ve sprše 2 dávky na mokrý obličej a pak přidám jednu dávku z menší lahvičky, tam je olejová báze, rozetřu to, opláchnu vodou a pak to ještě dočistím nějakým tonikem):
Se budete smát, ale jak jste napsala, že jste koupila kabelku, tak jsem začala brouzdat po Furle :-D.
Krásné a já našla dokonce zimní perka, s beranem uvnitř :-D. Oprava: ta perka nejsou kožená, taky mi to mohlo dojít, když jsem viděla tu cenu. 
Díky za odkazy na Babor. Zřejmě si na ty zde doporučené nákupy budu muset pořídit speciální zápisník. Přesně, do 40 o.k., do 43 jakž takž a pak se to nějak zvrhlo. Mě osobně tedy netrápí ani tak suchá kůže, jako spíše "padající ksicht", pardon, ale jinak vyjádřit nelze.
Jo, přitažlivost zemskou taky cítím jako největší problém. A zrovna s tím žádná kosmetika zázrak neudělá.![]()
Když se tady teď nakupujou zimní boty, nemáte tip, kam pro kožené zateplené kozačky s kožíškem uvnitř, bez podpatku? Ideálně hladké černé nebo hnědé, nějaké to prošití snesu, kovové ozdobičky, třásně nebo kožíškový okraj nahoře ne :)
Ty kabelky se Vám povedly, nejvíce se mi lbí tenb černý "pytlík".
hm, tvar mají moc hezký, ale nelíbí se mi na nich ten boční šev
jinak s působením gravitace na obličej asi taky za pár let budu bojovat, tak jsem začala přemýšlet o nějakým séru, ale to už bude teda darda pořádná ![]()
myslím, že Kokoska kdysi na MP chválila sérum od Diora (jestli si to dobře pamatuju, tak mělo červenou lahvičku)

Tak hlavně jsou z umělé hmoty.
To sérum Dior jsem konzultovala o víkendu s prodavačkou ve Fannu a ta pravila, že je to jen taková basic péče, jen detoxikuje. Chtěla jsem tedy od ní poradit, nějaké doporučení na moji pleť a dozvěděla jsem se pouze, že záleží, kterou řadu vyberu, že je základní, vyšší a nejvýživnější :-D, což mi skutečně velice pomohlo.
Černou jsem sice neobjednávala (teda aspoň doufám
), ale dík za pochvalu. Dám vědět, až dorazí.
Ta hnědá perka jsou krásná!
Tak to se omlouvám, já z Vašeho výčtu nějak vydedukovala, že jste objednala i kabelko batůžek a přiřadila jsem Vám tento. 
No ten taky není vůbec špatný! Ale objednala jsem: Batoh FURLA - Piper 835565 B BHT7 ARE Mangolia
(omluva za nefunkční odkaz.)
Krásné a já našla dokonce zimní perka, s beranem uvnitř :-D. Oprava: ta perka nejsou kožená, taky mi to mohlo dojít, když jsem viděla tu cenu. 
Proč by nebyly kožený? Já mám tuhle značku Cavaliero taky (zprostředkováno přes Edge - ještě jednou díky!), jsou kožený a stály nějak jen lehce přes tisícovku. Na tomhle obrázku/modelu se mi ale taky nelíbí ten šev navíc - ten já nemám.
Jo a pro kocoureksuggy : velikost sedí!
Kalhotky a podprsenku
Šaty
Ještě jedny šaty a tričko. Oblečení je od značek, které myslí na to, že má žena prsa a pas a podle toho číslují. Časem budu mít určitě i recenze na blogu.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články