Omlouvám se, ale vůbec neumím popsat vůni, jsem v tomto absolutní neznalec a amatér. Pro mě je to nejkrásnější vůně, miluju ji od prvního přičichnutí. A to jak Hermes Jour D´Hermes, tak Hermes Jour D´Hermes Absolu. Jsou velmi, velmi podobné a přesto mají odlišné složení. Společný mají grapefruit v hlavě parfému, gardénii v srdci a dřevité tóny v základu. Zařadila bych je mezi citrusové, myslím, že ten grapefruit tam jde hodně cítit. Určena je spíše na teplné dny, ale to už vůbec nepoznám. S klidem ji používám i v zimě a nemám pocit, že by mi to takto nevyhovovalo :) A výdrž má skvělou.
Co jste si dnes koupili/y?
ja som si včera kúpila parku. Bola to taká z núdze cnosť, lebo kúpiť parku bez šialených obrovských umelých kožšín na kapucni vo farbách ako tyrkysová alebo červená bola fakt výzva. Toto je trochu taký homeless style, ale tak budem ju používať hlavne na voľný čas vonku, a keďže je vonku skoro tma, hádam nebudem nikoho desiť :-)

CO je na tom? Nejsem prostě u vytržení z oslavy svých narozenin, skutečně mi to nepřijde jako důvod k radostnému výskání.
ja s tim jeden cas taky dost bojovala. ted jsou pro me narozeniny prilezitost sejit se s rodinou. nam radost, ze na me vsichni mysli, ze se sejdeme, treba i to, ze mam stale oba rodice schopne prijit me tesi. oni me potesi svou pritomnosti a prinesou neco hezkeho (treba kvetiny) a ja je pohostim necim dobrym. proste fajn den. kdybych nikoho nemela bylo ny to smutny, ale asi bych se snazila zaparit s prateli. takhle se sejdu obvykle s jednou blizkou kamaradkou ktera ma narozky stejne.
myslim ze 007 mela na mysli, ze svuj negativismus proste nutne musite propasovat do kazdyho prispevku, pro ni to musi byt extra nepochopitelny:-)
Mayslím, že to je veľmi slušný popis vône;-).
Ta parka je super..odkud ji máte?
aha, to som zabudla napísať. Mango
Děkuju
v průběhu posledních 14 dnů Botasky a tři svetry v Mangooutletu (dneska dorazily a dobrý)
zavinovací svetr je hodně tmavě modrej a botasky jsou super, nosila jsem je tejden intenzivně, než klesla teplota pod nulu :-D

Svetr i botasky moc pěkný!
Neznám, ale je to dobrý tip, jak si zpříjemnit pro mě tak (v posledních letech) nepříjemné datum a dny před. K tomuto kroku je asi potřeba nějaká registrace, že?
ja vlastne neivm, jeslti je to podminene registraci. mam ji totiz uz dlouho
Na zakázku, dnes vyzvednuto. A moc se mi to líbí. Je to souhvězdí LEV. (Lvi jsou obě děti a jo...poslední dobou to frčí, i třeba jako tetování). Takze origos moc nejsem, ale spokojená ano.:)
Včera se mi povedl nákup desetiletí. Jakási akce v Douglasu, že k nákupu dekorativky Guerlain dostanu cosi. Čekala jsem, že to bude cosi miniaturního k ničemu, případně maximálně levnější produkt zdarma, ale slečna se vytáhla s full verzí Meteoritů.. ![]()
Podle mě se teda spletla, ale snad to neovlivní mou karmu. ![]()
Takže za utracených 830,- za rtěnku jsem dostala dárek v ceně asi 1500,- ![]()

Jo a feedback na meteority: jak kdosi už psal, nedělá to nic zvláštního, ale pleť vypadá jaksi líp, což mi dost vyhovuje. Teda ty červený kouličky jsem oddělila a mám je jako tvářenku.
tak to je dobrej dárek :-)
to s těma červenýma kuličkama jsem už taky někde slyšela, do čeho sis je dala?
já jsem s Meteoritama moc spokojená a přijde mi, že vůbec neubývají
pěknej svetr i tenisky
ta parka se mi moc líbí, má nějakou teplejší podšívku nebo je spíš na podzim?
Souhlasím, že Meteority vůbec neubývají, ale já stále nepochopila, co vlastně mají dělat :-D. Ale voní a jsou krásné.
ja vlastne neivm, jeslti je to podminene registraci. mam ji totiz uz dlouho
Je to podmíněno registrací, ale ta jde zřídit bez problémů na prodejně, snad i on-line.
Velmi pěkný nákup!
mně teda dělají takový hezký a trošku třpytivý finish
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články