Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 07:44
Reakce na olte:

včera v knihkupectví jsem si vzpomněla, že jste si nedávno kupovala Chuck Palahniuk - Tvé překrásné já.... líbila se?

to bude nejaka chyba, ja tu knihu opravdu nemam. A jak ctu nolitu, asi si ji teda ani pripadne nekoupim :-)

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 07:46
Reakce na Jiná Realita:

Od ktchen aid mě taky nakonec odradila cena, mám Kenwood a sem spokojená..já mám Kmix, protože se mi líbil, ale známá má i to co je doporučeno výše a taky je spokojená..

Offline Potrefenáhusa
38823 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 07:53
Reakce na Jiná Realita:

já jsem to před lety trochu studovala, když jsem uvažovala o koupi pro sebe a tenkrát se všude psalo, že nejlepší je Kitchen Aid, který se ale vyplatí, pokud je ta možnost, dovézt z USA, kde vyjde výrazně levněji. Tuším si ho tu i nedávno někdo nechal dovézt, Garfie ? Pak se ještě hodně doporučoval ten Kenwood a Bosch Mum, ale ten má, pokud si dobře pamatuju, různé řady a podle toho plastové nebo kovové součástky, takže brát ty lepší řady s kovovými. 

Já to studovala na pekařských forech, kde se to řešilo kvůli pečení chleba, aby to robot utáhnul. (Já mám starou pekárnu ETA, která je na pečení nepoužitelná, ale těsto uhňoucá, tak jsem nákup robota odložila, a ta potvora ne a ne zdechnout :-D Rychlovarnou konvici ETA mám 18 let a taky ji nenávidím, bryndá při nalejvání a víko nedrží nahoře, ale jinak funguje spolehlivě...:-D )

Offline Potrefenáhusa
38823 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 07:54
Reakce na Ounz:

tohle je můj hlavní problém každý Vánoce, že si nejvíc věcí nakoupim sama pro sebe...:-D Listopad a prosinec jsou fakt drahý :-D

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 08:54
Reakce na Potrefenáhusa:

No, přijdu si dost jako hamoun..všechno to chci, ale naštěstí se vetšinou ovládnu, včera sem si koupila jen tu mycí emulzi (kterou sem potřebovala ) a ujetý tričko v hm se psem v obleku (ještě maj kočku v brýlých, ale aspoň trochu sem se ukrotila)..

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 09:24
Reakce na brrr:

whiskas 

Doprčic, jaktože já si ty boty objednala první a ještě je nemám?

Offline Potrefenáhusa
38823 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 09:27
Reakce na Ounz:

pes v obleku a kočka v brýlích říkáte???

Offline continuity
43013 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 09:32
Reakce na Potrefenáhusa:

tak ja se s darky pro sebe zatim drzim, ale uz jsem rozfrcala 1 a pul vyplaty na darky pro jine a zacina mi to vadit!

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 09:42
Reakce na nonemy:

Nemáte? A jakou jste zvolila dopravu, kde se zasekly? PPL je prý spolehlivější. Já zvolila ČP a už jsem to zase viděla černě, ale celý proces předčil moji obvyklou zkušenost. Pravda, musela jsem na poštu, ale tentokrát to alespoň bylo uloženo na té správné pobočce.

Offline continuity
43013 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 09:45

jinak CP ma uz ted zpozdeni a i to, co melo byt do ruky vozi rovnou na postu. to mi celkem nevadi, protoze nespecham (akorat stracim prehled, co je jeste na ceste a co uz zaplaceno) a stejne tam chodim, protoze aktualne neni doma nikdo, kdo by to prebiral, ale neumim si predstavit, co bude pred Vanocemi.

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 09:49
Reakce na continuity:

Pravidlo č.1, těsně před Vánocemi nic neobjednávat :-D. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 11:05
Reakce na Ounz:

+ všichni ostatní, děkuji za zkušenosti, kenwood kmix mám jako dalšího až třetího v pořadí :D taky se mi líbí design. 

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 11:32
Reakce na Potrefenáhusa:

Přesně tak 

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 11:39
Reakce na Potrefenáhusa:

Kočku sem nenašla, ale tak aspoň pes :)

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 11:40
Reakce na whiskas:

ČP a už mám zprávu, že jsou na cestě. To bylo jen takové povzdechnutí, protože se na ně těším a taky je už nutně potřebuji, ale budu trpělivá :)

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 11:45
Reakce na :

Taky mám radši poštu, protože můžu vyzvednout, kdy potřebuji.

Ale nedávno jsem se naštvala, protože jsem byla týden doma, tak jsem si objednala dva balíky přímo na adresu a pošťák se na to vykašlal a stejně jsem šupajdila na poštu. Jeden balík byl dost velký a těžký. Jak jsem byla vytočená, že jsem celý den doma a čekám na balík a pak dojde sms, že adresát nezastižen, tak jsem dokonce napsala na poštu mailem stížnost. Došel mi doporučený dopis s omlouvou, což mě překvapilo, a pak mi té stížnosti bylo i trochu líto. Nechci žádnému pošťákovi způsobovat nepříjemnosti :) I když asi jsou to stejně jen "kecy v kleci" a žádný postih se konat nebude. Doufám :)

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 11:46
Reakce na continuity:

tak ja se s darky pro sebe zatim drzim, ale uz jsem rozfrcala 1 a pul vyplaty na darky pro jine a zacina mi to vadit!

To chápu. Nevím proč, ale každé Vánoce mám pocit, že je těch dárků pro ostatní pořád málo a nakonec to přeženu :)

Offline RoSa
10147 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 12:01
Reakce na Jiná Realita:

Za sebe můžu ten Kenwood doporučit, už ho mám roky a spokojenost.
Obrovská výbava za málo peněz, a blbě taky zrovna nevypadá...

Offline mitford sister
1711 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 12:44

nevím, co mě to popadlo :D asi slevy