Prosím, můžu se vás zeptat jestli ty modro bílé zavinovací šaty co jste nedávno dávala do CJDMNS perete nebo nosíte do čistírny? Už jsem nad nima několikrát přemýšlela, ale odrazujemeo mě, že se nesmí prát.
Co jste si dnes koupili/y?
Karja Já používám krémy řady Anti-age od Salvusu už několik let a naprostá spokojenost.
Zrovna dneska ráno jsem si před zrcadlem libovala, že po použití liftingového séra nevidím ani jednu jedinou vrásku. Úplně vypnutá pleť.
A navíc česká firma a velmi příjemná cena.
Ten SALVUS vřele doporučuju!
Včera jsem poslala kamarádku do Přístavní 24, a za směšných pár korun mám moc příjemné mazání, s neutrální parfemací: 2x sérum, liftingový krém + krém na oční vrásky
(vše z toho odkazu od Tebe - díky za tip!)
Shoda náhod: kamarádka si od nich totiž nechává vyrábět kosmetiku pro salóny thajských masáží. Předtím toho vyzkoušela hodně, i věhlasné značky, ale vždy se objevila nějaká reakce u klientů či u masérek. Se Salvusem nikdy! ![]()
To mě těší :-) Mě k němu přivedla dcera. taky používá a taky je spokojená. A naše kosmetičky od nich berou nějaké přípravky na odborný výcvik. Taky chválí.
Stejně ale pochválit nemohu Ryor. Vyzkoušela jsem a nebyla spokojená. Ryor prostě ne.
ja jsem si dnes koupila nahodou sedm knih, sla jsem puvodne pro jednu a to V restauraci aneb pribehy z bricha moderny, kterou jsem taky koupila... no a pak jsem se tak prochazela a pridala jsem Kytice (K. J. Erben), Do tmy (A. Bolava), Norma (S. Oksanen), Platforma (Houllebecq), Nezmar (J. M. Guenassia) a Kronika ptacka na klicek (H. Murakami) a myslim, ze si jeste do knihkupectvi zajdu :-) .... uz to regulerne nemam kam davat, knihy a modni casopisy jsou mor!
Vzhledem k tomu, jak obrovske se tady nahravaji fotky, vas toho usetrim :-)
koberec mezi postel a francouzske okno, od ktereho je tam hrozne studena podlaha. kdyz blbne topeni, tak normalni clovek zavola majitele bytu a instalatera a nejak to resi, flegmatik si koupi tlustej koberec. vetsi chladno v byte neresim jen kvuli svemu flegmatismu, ale taky proto, ze to vyborne svedci mym rostlinam :D

Dnes jsem též na Vaši radu koupila, dle návodu použila a jsem v očekávání zázraků!
![]()
:D Taky mi to dorucovali na 3x. No jasneze privezou svetry, kdyz se ma oteplit, zejo. Nastesti tady jeste mrzne, uz jsem vytahla ten khaki. :)
Tak ja zase mam v lete problem s vystrihy, protoze mi z nich lezou zebra, to si nevyberete :D
Nosim je do cistirny, ale tam je myslim perou. Kazdopadne uz tam byly nekolikrat a malicko se srazily, tak z toho usuzuju, ze se perou. Vyprala bych je i doma, ale priznam se, ze jak jsou usite (nejsou ve skutecnosti zavinovaci, maji normalne na boku zip), tak by se mi nechtelo je doma zehlit, takze nosim do cistirny. Ale ja tam chodim s vice vecma a cistirnu mam u domu, tak mi to tak nevadi. :)
skoda, ze Salvus na stranakach neuvadi slozeni, nebo se jen spatne divam?
Něco je snad v popisu dole, ale jen jako povídání, no...
Jo a ještě je moc fajn tohle: http://www.salvuspraha.cz/obchod/balzam-karite-s-chlorofylem/
Skvělý krém na suché ruce, otlačené lokty, paty atd.
Hlásím, že už mám dneska na nohách Vagabondy Aberdeeny, co tu whiskas ? dávala. Trochu mi vadí ty dlouhé vlající tkaničky, ale jsou super teplé. Sice se doma mamka ptala, jestli jsem si koupila pracovní boty, ale muži i kolegyním v práci se líbí. A jelikož jsem si vzala k novým botům šaty, tak chválili i kolegové. ![]()
Taky na ně mám políčeno...úplně je nepotřebuju a nechci utrácet před Vánocemi za sebe....ale lákají mě :-)
Sleva na eobuv mi unikla, ale koukám, že na stránkách je mají levnější.
Tak to je dobrá zpráva. A jdou i k šatům? Já na ty své stále čekám.
Hmm,zdá se, že se ještě načekám ... Sice u nás žádná pošta nebyla, přesto na webu (jako obvykle). Nesnáším depo Praha 704. Vždy jsou s nimi potíže a reklamace služeb na nic. "Příprava zásilky pro opakované doručení."
Však už tři dny přemýšlím, jak dětem vysvětlit, že letos Ježíšek nebude :-)
K šatům určitě jdou.
Objednávala jsem je v neděli večer a včera dopo dorazily PPL. Tak snad se taky dočkáte.
Já blbá zvolila dopručení ČP. Velká chyba! A velikost sedí? Nemohu se dočkat, co rozbalím :-D.
Já už mám od Vagabondu víc bot, takže s velikostí jsem šla najisto. Ale jo, sedí.
Mně dnes přišla zpráva, že kabelky vyrazily a měly by tu být do dvou prac.dní.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články