Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline olte
751 příspěvků moje polička 16. listopadu 2016 16:15
Reakce na jinx:

včera v knihkupectví jsem si vzpomněla, že jste si nedávno kupovala Chuck Palahniuk - Tvé překrásné já.... líbila se?

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 16. listopadu 2016 17:41
Reakce na brrr:

Zázrak, mám je doma. Jen se teď trochu bojím tu krabici rozbalit, co na mě asi vykoukne (protože jsem je v reálu ještě neviděla a kupuji boty naslepo poprvé). Už dopředu řeším ty předlouhé tkanikčy, jak zmiňujete. :-D

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 16. listopadu 2016 18:30

Tak hlásím, že botky jsou pohodlné, kožich je v celé botě, takže budou hřát. Já je tedy k sukni mít nemohu, ale věířm, že někdo to má zmáknuté. Jo a bohužel mi radost zkazil přítel, když prohlásil, že vypadají něco mezi kanadami a ortopedickou botou. 

Offline Lilly_Ku
4527 příspěvků moje polička 16. listopadu 2016 18:44
Reakce na whiskas:

ten je nejakej milej (pardon, myslim, ze uz jsi tu o nem neco podobneho psala) ... nenech si zkazit radost :)

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 16. listopadu 2016 19:01

Vtipné je, že pro něj je jediná hezká bota jen elegantní, prostě ženská obuv. 

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 16. listopadu 2016 19:03

Ještě jeden zvědavý dotaz, máte ty boty volné kolem horního okraje (lýtka)? Já tedy ne, tak si říkám, jestli mám tak objemná lýtka, nebo jsou-li fakt na delší nohy :-D.

Offline brrr
12332 příspěvků moje polička 16. listopadu 2016 19:15
Reakce na whiskas:

Nemám je volné, ani mi to nevadí. Jenom ty tkaničky ....

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 16. listopadu 2016 19:22
Reakce na whiskas:

nenechajte si kaziť radosť, môj mi pravidelne na moje topánky vyhlasuje, že také by si kúpila jeho babka.

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 16. listopadu 2016 19:23
Reakce na brrr:

Také mi to nevadí, jen mě zajímalo, jak sedí ostatním. Tkaničky jsou fakt delší, ale zastrčila jsem je. 

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 16. listopadu 2016 19:27
Reakce na betsey:

:-D, tak to jsme na tom dost podobně. Kašlu na jeho názor, podstatné je, že mě nebudou zábst nohy. Přijde mi celkem logické, že bota s kožešinou je prostě objemnější. Doufám, že teď nepřijde jaro. Takto teplé boty jsem již dlouho neměla, maximálně s tím mírným "hadrovým" zateplením. 

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 16. listopadu 2016 20:07
Reakce na :

Takže Vy nosíte kalhoty dovnitř? Já žádné vhodné nemám, nevlastním slimky no. :-D

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 16. listopadu 2016 20:08
Reakce na :

Ty tkaničky mi nijak dramatické nepřijdou.

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 16. listopadu 2016 20:52

Já se dnes pokoušela koupit nějaký dárky, a hned v knihkupectví problém, našla sem spoustu zajímavých knih, ale všechny sem je chtěla PRO SEBE, žejo..no nakonec sem se vzepjala a koupila jen dvě, pro babičku, já nestíhám číst, ale nutně to chci, peklo. Jinak sem koupila Kusmi čaje, rtěnku a tužku na obočí Estee Lauder a pak sem koupila čistící emulzi pro sebe, doufám, že bude fajn a moje kůže se s ní snese. Jo a na místní doporučení pro kamarádku Creme des corps v Khiels..

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 16. listopadu 2016 22:54

prosím vás, někde tady byla diskuze o tom jak si někdo koupil kuchyňský robot :D ano, velmi specifické, já vím. 

uvažuju, že bych koupila mamce pod stromeček robot, protože o něm mluví asi tak pět let. asi nej je kitchen aid (?), ale zdá se mi už dost drahý, stojí to za to? existuje srovnatelná levnější varianta? nástavec na ravioli fakt nevyužije :D

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 16. listopadu 2016 23:03
Reakce na olte:

včera v knihkupectví jsem si vzpomněla, že jste si nedávno kupovala Chuck Palahniuk - Tvé překrásné já.... líbila se?

dovolím si odpovědět za jinx, která tu knížku myslím nemá, i když jistá si nejsem... jak mám palahniuka ráda, tak tvé překrásné já mi přislo jako totální kravina. 

Offline brrr
12332 příspěvků moje polička 16. listopadu 2016 23:12
Reakce na :

Ad tkaničky... Ono já jsem si je hned na začátku utáhla a ten uzel, co jsem uvázala je takový škaredý. Mám pocit, že v krabici byl nějaký hezčí placatější, že ty tkaničky tak netrčely. Zatím jsem neměla čas si s tím pohrát. Takže Vaše tkaničky můžou být úplně v pohodě.

Offline continuity
43013 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 00:49
Reakce na Jiná Realita:

zkus kenwood. Brala bych po zkusenostech asi ten vetsi Major tuším. Da se sehnat v Makru fakt v dobre vybave. KA je super, ale drahy, navic dost holatko. Pravda mam KA ponorny, a je super, ale ten robot, to je proste strasnych penez.