Pouzivate nekdo Super Elixir? Zadne doplnky stravy neberu, zajimalo by me, jestli nekdo vnima nejaky rozdil.
Co jste si dnes koupili/y?
Pěkné šaty. Závidím všem, které mohou mít uplé :)
tak jsem udelala na blind objednavku u Babora. tydne prijdou ctyri baliky pro vsechny kolem a navic mam pristi tyden svatek, na ktery muz 100% zapomene (nemam jmeno v ceskem kalendari, tak to slavim dle ciziho). vzpomela jsem si na Studenkovou, ktera kdysi davno rekla, ze si vzdy kupovala nejdrazsi krem jaky si mohla dovolit. tak jsem naramne zvedava, ale objevila jsem tam kaolinovou masku, ktera mi u Vichy naramne vyhovovala, akorat ji prestali delat.
Co je prosim druha a tretiiiii, to se mi moc libi, dekuji.
co jsi pořídila? prosím, dej mi potom vědět, jestli jsi byla spokojená
já jsem minulý týden byla na kosmetice a koupila si krém na zimu a ten adventní kalendář a dostala jsem k tomu vzorek očního krému z té lepší řady HSR (ten je teda suprovej), mně se třeba u nich líbí i to, že nemají rozdělený krémy na noční a denní
ještě mám v plánu nějaký sérum, ale to asi budu muset počkat až po Vánocích, protože už bych se asi musela chodit pást ![]()
Já ano , vždycky na podzim a část zimy. Beru ho spíš na zdraví než na krásu- tam není co vylepšovat ![]()
Moc nemarodím a dělá mi dobře na trávení.
A dnes si hodlám koupit řasenku Tom Ford. nemá už někdo zkušenost?
Zajimave. No me to taky spis zajima z pohledu zdravi a jestli to takhle v zime muze trochu posilit imunitni system, kvuli nachlazeni.
Rasenku TF jsem mela, ale nejak zvlast me asi neoslnila, protoze jsem ji znovu nekupovala, ale vylozene spatna nebyla.
aj ja som si teraz kúpila prvé sexy spodné prádlo. Teda, ono to až tak sexy nie je, ale oproti tým mojim hladkým telovým podprsenkám celkom odvaz. Asi mám tiež nejakú krízu

heh, přesně, střední věk... :))) já jsem si věcičky kupovala průběžně, ale málokdy vytáhla, až teď "na starý kolena" :))
ta s tím komplikovaným řešením zad je bluebella asteria a ta s tím límcem je bluebella maddox, pro úplnost ta první je bluebella aura. všechno 34E, akorát maddox 34DD, éčko se asi nedělá nebo neměli, snad se do toho vměstnám
Ta je ale úplně nááádherná! Jak já závidím všem, které si podobné prádlo mohou kupovat. ![]()
Ta je překrásná! Odkud je?
je to Calvin Klein - perfectly fit plunge bra. Ešte mi neprišla, tak dúfam, že mi bude sedieť, ale myslím, že by mala, ja mám celkom konfekčný hrudník, väčšina mi sedí.
krome te kaolinove masky cistici krem na starsi povrchy Pure Purifying Anti-Aging Cream
a ten maly adventni kalendar. nebo co to je
zkusim a uvidime, ja nemam nejak extra citlivou plet, tak snad to sedne.
A jaká je tedy vaše oblíbená řasenka? já beru pořád lancome a chtěla jsem změnu, ale vůbec nevím, pro jakou sáhnout.
No to je prave to - vlastne zadna. U rasenky jsem oblibenkyni jeste nejak nenasla, zkousela jsem ruzne, ale porad me neco rusi (slepovani ras) nebo je vysledek takovy prumerny. Ale ja rasenku nenosim denne. To se mi pak i zda, ze rasenka vyschne, nez ji poradne vyuzuju. Tip na rasenku taky uvitam. Ja jsem ted objednala jednu od Burberry, tak uvidime.
Nebyla jsem sice tázána, ale už toho mám dost odzkoušeno... takže moje nejlepší zkušenost je s:
obě skvělé! ![]()
Ale Tom Ford kosmetika je bezvadna, takze mozna vam rasenka sedne. Krom rtenek a tuzky na oboci mam ocni paletku 03 Nude Dip a u tech vsech jsem velmi spokojena.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články