Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 18:02

Pouzivate nekdo Super Elixir? Zadne doplnky stravy neberu, zajimalo by me, jestli nekdo vnima nejaky rozdil.

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 20:14
Reakce na dzizisketa:

Pěkné šaty. Závidím všem, které mohou mít uplé :)

Offline continuity
43013 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 22:43
Reakce na Edge:

tak jsem udelala na blind objednavku u Babora. tydne prijdou ctyri baliky pro vsechny kolem a navic mam pristi tyden svatek, na ktery muz 100% zapomene (nemam jmeno v ceskem kalendari, tak to slavim dle ciziho). vzpomela jsem si na Studenkovou, ktera kdysi davno rekla, ze si vzdy kupovala nejdrazsi krem jaky si mohla dovolit. tak jsem naramne zvedava, ale objevila jsem tam kaolinovou masku, ktera mi u Vichy naramne vyhovovala, akorat ji prestali delat. 

Offline 0zero7
11864 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 00:33
Reakce na mitford sister:

Co je prosim druha a tretiiiii, to se mi moc libi, dekuji.

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 06:15
Reakce na continuity:

co jsi pořídila? prosím, dej mi potom vědět, jestli jsi byla spokojená

já jsem minulý týden byla na kosmetice a koupila si krém na zimu a ten adventní kalendář a dostala jsem k tomu vzorek očního krému z té lepší řady HSR (ten je teda suprovej), mně se třeba u nich líbí i to, že nemají rozdělený krémy na noční a denní

ještě mám v plánu nějaký sérum, ale to asi budu muset počkat až po Vánocích, protože už bych se asi musela chodit pást 

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 07:37
Reakce na Unnamed:

Já ano , vždycky na podzim a část zimy. Beru ho spíš na zdraví než na krásu- tam není co vylepšovat 

Moc nemarodím a dělá mi dobře na trávení. 

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 07:38

A dnes si hodlám koupit řasenku Tom Ford. nemá už někdo zkušenost?

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 08:12
Reakce na ionicera:

Zajimave. No me to taky spis zajima z pohledu zdravi a jestli to takhle v zime muze trochu posilit imunitni system, kvuli nachlazeni.

Rasenku TF jsem mela, ale nejak zvlast me asi neoslnila, protoze jsem ji znovu nekupovala, ale vylozene spatna nebyla.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 08:20
Reakce na nonemy:

aj ja som si teraz kúpila prvé sexy spodné prádlo. Teda, ono to až tak sexy nie je, ale oproti tým mojim hladkým telovým podprsenkám celkom odvaz. Asi mám tiež nejakú krízu

Offline mitford sister
1711 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 10:39
Reakce na nonemy:

heh, přesně, střední věk... :))) já jsem si věcičky kupovala průběžně, ale málokdy vytáhla, až teď "na starý kolena" :))

Offline mitford sister
1711 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 10:44
Reakce na 0zero7:

ta s tím komplikovaným řešením zad je bluebella asteria a ta s tím límcem je bluebella maddox, pro úplnost ta první je bluebella aura. všechno 34E, akorát maddox 34DD, éčko se asi nedělá nebo neměli, snad se do toho vměstnám

Offline Dadoo
11678 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 10:58
Reakce na betsey:

Ta je ale úplně nááádherná! Jak já závidím všem, které si podobné prádlo mohou kupovat. 

Offline Sweet Potato
40265 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 11:01
Reakce na betsey:

Ta je překrásná! Odkud je?

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 11:45
Reakce na Sweet Potato:

je to Calvin Klein - perfectly fit plunge bra. Ešte mi neprišla, tak dúfam, že mi bude sedieť, ale myslím, že by mala, ja mám celkom konfekčný hrudník, väčšina mi sedí.

Offline continuity
43013 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 12:33
Reakce na Edge:

krome te kaolinove masky  cistici krem na starsi povrchy Pure Purifying Anti-Aging Cream

a ten maly adventni kalendar. nebo co to je 

zkusim a uvidime, ja nemam nejak extra citlivou plet, tak snad to sedne.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 12:44
Reakce na Unnamed:

A jaká je tedy vaše oblíbená řasenka? já beru pořád lancome a chtěla jsem změnu, ale vůbec nevím, pro jakou sáhnout.

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 12:58
Reakce na ionicera:

No to je prave to - vlastne zadna. U rasenky jsem oblibenkyni jeste nejak nenasla, zkousela jsem ruzne, ale porad me neco rusi (slepovani ras) nebo je vysledek takovy prumerny. Ale ja rasenku nenosim denne. To se mi pak i zda, ze rasenka vyschne, nez ji poradne vyuzuju. Tip na rasenku taky uvitam. Ja jsem ted objednala jednu od Burberry, tak uvidime.

Offline RoSa
10147 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 13:04
Reakce na ionicera:

Nebyla jsem sice tázána, ale už toho mám dost odzkoušeno... takže moje nejlepší zkušenost je s:

1. Armani Eyes To Kill Excess

2. Chanel Le Volume

obě skvělé!

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 13:05
Reakce na ionicera:

Ale Tom Ford kosmetika je bezvadna, takze mozna vam rasenka sedne. Krom rtenek a tuzky na oboci mam ocni paletku 03 Nude Dip a u tech vsech jsem velmi spokojena.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 13:08
Reakce na Unnamed:

ionicera za mňa je najlepšia riasenka Flawless Definition od Bare Minerals, a to som už tiež vyskúšala všeličo možné. Ale mne teda vyhovujú riasenky s gumovým kartáčikom.