Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline brrr
12332 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 13:16
Reakce na Jiná Realita:
My jsme mámě koupili Bosch, ten kovový a taky fajn.
Offline dzizisketa
8949 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 13:30

Za týden už třetí šaty ze ZOOTu, je to se mnou hrozné!

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 13:34
Reakce na mitford sister:

Krásné prádlo. Odkud?

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 13:35
Reakce na dzizisketa:

Ukažte ;)

Offline mitford sister
1711 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 13:44
Reakce na nonemy:

všechno je z figleaves. všechno, až na plavky, je značka bluebella. plavky jsou myslím vlastní značka figleaves. bluebella má všechno takové sexy nebo se zajímavými detaily, ale dost často i ve větších velikostech. tak uvidím, ještě nic od nich nemám...

jsem chytla nějakej hormon nebo něco :)))

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 14:35

Vánoční dárek pro sebe a manžela - lístky na operu (Madama Butterfly) do ND. Co si mám vzít na sebe? Musím mít dlouhé šaty?

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 14:35

objednala jsem si marianne beautybox, protoze me tenhle styl poznavani pro me novejch veci bavi. sice bude chudsi nez ten predeslej, kterej jsem prosvihla, ale i tak se tesim na par veci, ktery rada vyzkousim. slozeni je mnohem lepsi nez u uz zanikleho ladyboxu

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 14:48
Reakce na mitford sister:

Hm, mají tam opravdu krásné prádlo.

Hormon, haha :) Já si první sexy prádlo (korzet) koupila, když jsem dostala krizi středního věku ;)

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 15:04
Reakce na Edge:

Já byla v ND na činohře, ne na opeře, ale dlouhý šaty sem neměla, jen pod kolena a v záloze sem měla outfit s dlouhýma kalhotama. Dlouhé šaty nevlastním. Šaty sem měla tmavě modrý, myslím elegantní (ale můžu se mýlit samo), lodičky a psaníčko. Safírový náušnice. Potkala sem tam (h)různý modely, rozhodně sem tam nebyla nejhůř oblečená :) Vím, že by se mělo v dlouhých, ale ty já nemám, anžto v nich úplně nevypadám..jak je to s operou netuším, třeba tam chodí lidé vytříbenějšího vkusu, než na veselou činohru. Kdyžtak dejte vědět dojmy, když si vzpomenete, já bych totiž taky ráda na operu..

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 15:05
Reakce na razorblade:

Co to je, ten beauty box? To mi nic neříká..?

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 15:08
Reakce na Ounz:

tohle: http://beautybox.marieclaire.cz/ proste jednou za mesic vam prijde box plnej mensich ci vetsich baleni ruznych vyrobku. moc hezky a zajimavy beautyboxy mivaji v zahrainici, ale ja nikdy nemela odvahu to objednat (nevim proc)

Offline dzizisketa
8949 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 15:14
Reakce na nonemy:

Tyto:

https://www.zoot.cz/polozka/238903/tmave-modre-saty-s-kratkym-rukavem-only-bella

už je mám černé a osvědčily se. Pak mám ještě tyto:

https://www.zoot.cz/polozka/228547/cerne-saty-s-rasenim-only-toa-moster

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 15:19
Reakce na razorblade:

Jo tak, tak to už mi něco říká, kolegyně něco takovýho kdysi měla..a je to tak, že nevíte, co tam bude, je to překvápko, že jo..tak to není špatný, zaplatit si sama sobě měsíční obdarovávání 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 15:20
Reakce na Ounz:

to bejval ten ladybox, kterej uz nedelaj. v tomhle marieclaire to dopredu vite:)

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 15:21
Reakce na razorblade:

Ahaaa, no tak ale i tak dobrý asi 

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 15:42
Reakce na Ounz:

Já právě dlouhý šaty taky nemám, protože na plesy nechodíme a všude jinde si vystačím s délkou pod kolena. Tohle představení je teda až v dubnu, takže mám naštěstí spoustu času na to, abych vymyslela, co na sebe. Mám představu, že bych chtěla nějaký jednoduchý jednobarevný šaty v midi délce, mohly by klidně mít i nějakou bohatší nabíranou sukni, tak uvidím, jestli něco seženu. My jsme už delší dobu chtěli jít u nás do kina Centrál, tam dávají přenosy z Metropolitní opery, ale zatím jsme se k tomu nějak nedostali. Tak mě napadlo, že můžeme jít rovnou do toho ND, ať už to stojí za to 

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 15:45
Reakce na Edge:

Určitě to bude pěkný, času je teda dost, a podle mě by mahla jít i dlouhá sukeň a top/halenka? Samozřejmě v náležitém provedení..ale midi bude fajn, myslím. Budu zvědavá, jestli dáte do CJSDK :)

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 17:08
Reakce na Ounz:

uvidím, jestli budu něco kupovat, samozřejmě je to dobrá záminka k tomu, něco si pořídit, ale já mám tak specifický požadavky, že je pro mě vždycky hrozně těžký někde něco koupit

do sukně s halenkou se mi teda moc nechce, mám radši šaty, protože jsou jednodušší na kombinování 

před chvilkou jsem si psala s kamarádkou, která na operu chodí docela často a jsem v šoku, protože prej tam potkává lidi i v mikinách... no tvl....

Offline 999
19808 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 17:26
Reakce na Edge:

Nemusíte, sice se v nich občas někdo objeví, ale v absolutní menšině. Midi šaty s botama na podpatku a psaníčkem jsou OK.

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 17. listopadu 2016 17:36
Reakce na Edge:

No já tam posledně viděla VĚCI