Diky, tu Chanelku jsem myslim mela a byla zrovna jedna z tech lepsich, tu asi jeste vyzkousim.
Ted dopouzivam Dimensions de Chanel a tu ja tedy doporucit nemuzu.
Diky, tu Chanelku jsem myslim mela a byla zrovna jedna z tech lepsich, tu asi jeste vyzkousim.
Ted dopouzivam Dimensions de Chanel a tu ja tedy doporucit nemuzu.
Tak to si tez pisu. Ja mam silikonove aplikatory taky rada.
Díky všem, též jsem si zapsala!
jestli vam nevadi neco z levnejsiho ranku, tak ja za nejlepsi rasenku, kterou jsem kdy vyzkousela, je obycejna max factor 2000 calories curl. nedam na ni dopustit
Tu má dcera, občas se u ní nalíčím. Je dobrá. ![]()
no, doufám, že to bude OK, já mám citlivou pleť se sklony k červenání a zatím jsem žádnej problém neměla
hlavně bacha na aplikaci těch ampulí, ty, co jsou ze začátku, jsou totiž dost tekutý.... já to dělám tak, že si naleju tak 1/4 do dlaně a prstama na druhý ruce to pomalu vmasíruju do obličeje, krku a dekoltu a když to začne trošku lepit, tak to zopakuju
ta podprsenka se mi hrozně moc líbí, můžu poprosit o info, jak sedí, až přijde?
MF 2000 kalories není za ty peníze vůbec špatná, ale přijde mi, že dost vysychá a když už je starší, začne se na spodních řasách trošku drolit... jenže to mi dělala i Lancome, která stála asi 4x tolik... já mám nic moc řasy (když si je namaluju, tak vypadám, jako moje kolegyně z práce před nalíčením.... jenže ona je má extrémně dlouhý a hustý) , tak mi vyhovujou menší kartáčky
takže jestli jste na tom někdo stejně, budu ráda za každej tip
samozrejme, info rada podám
Tak Lancome je klasika, aj keď aj tam treba vyberať. Ďalej obľubujem Estée Lauder, Armani Eyes to Kill, Diego Dalla Palma Transformista, Too Faced Better Than Sex Mascara, Guerlain Noir G - aj keď u tej mám malý pet peeve, že už pri druhej náplni sa mi urval ten gombíček, čo drží zrkadielko zavreté, takže predstava, že "je to síce predražené, ale zas náplne sú za slušnú cenu a je to pekné s tým zrkadielkom" vzala za svoje a ďalšiu si už kupovať nebudem. Ale to je vec obalu, nie funkčnosti mascary.
Krásné prádlo a sexy určitě je.
heh, přesně, střední věk... :))) já jsem si věcičky kupovala průběžně, ale málokdy vytáhla, až teď "na starý kolena" :))
![]()
Stojí to stále více času, peněz a úsilí udržovat se krásné, že?
Já už začnu šetřit na operaci spadlých, horních víček ![]()
tak zrovna vicka se daji udelat i na poistovnu, je k tomu i zdravotni indikace.
MF 2000 Calorie je moje oblíbená. Poměr cena/výkon mi přijde fajn a hlavně mají odstín black/brown, což jsem u jiné značky nenašla a černá mi přijde na každý den příliš "tvrdá" (tedy pro mě).
Boty už máte doma?
Sla jsem kupovat darky a vse mam jen pro sebe ale ani to neschovavam pod strom- 2 obr saly, ruzovou cepici, 2x bizu nausnice, krem na ruce Loccitane
Pro deti: 3 ks cvrcky pro pavouka a abych utesila touhu po zvireti, tak rybku bojovnici...
Pridam svuj tip na rasenku - mam ted poprve Clarins Supra a je super
Neslepuje, hezky zvyrazni, dobre se vrstvi a hlavne rychle nevysycha, jako napriklad Lancome, jak uz tu nekdo zminil.
Predtim jsem pouzivala Dior Diorshow a ta taky nebyla spatna, ale Clarins mi prijde jeste lepsi.
Děkuji za informaci. Zeptám se na očním, až tam půjdu. Nemám to zatím příliš, zraku to zatím nevadí, ale slyšela jsem, že je lepší a jednoduší to udělat zavčasu, asi je potom zákrok menší.
Pořád nemám
Už mě ta ČP fakt štve. Dívala jsem se dnes na pohyb balíku a z depa Liberec putoval 14.11. a další, poslední údaj je 16.11. v Praze. Já bydlím u Brna, se ty boty ale nacestují, než ke mně dorazí ![]()
nakupila som v M&S... skor ako nam ho zrusia.
nohavice, sal, svetr a najma vlneny kabat :) podla webu existuje aj v modrej, ja mam teda zeleny

pokracovala som v parfumerii, kde som kupila krem, makeup a puder.

a hoci to slecna vsetko vychvalila, zazrak sa nekonal (ale to je do stazovacieho vlakna :) )
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.