Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 13:08
Reakce na RoSa:

Diky, tu Chanelku jsem myslim mela a byla zrovna jedna z tech lepsich, tu asi jeste vyzkousim.

Ted dopouzivam Dimensions de Chanel a tu ja tedy doporucit nemuzu.

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 13:09
Reakce na betsey:

Tak to si tez pisu. Ja mam silikonove aplikatory taky rada.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 13:29

Díky všem, též jsem si zapsala!

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 13:38
Reakce na ionicera:

jestli vam nevadi neco z levnejsiho ranku, tak ja za nejlepsi rasenku, kterou jsem kdy vyzkousela, je obycejna max factor 2000 calories curl. nedam na ni dopustit

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 13:40
Reakce na razorblade:

Tu má dcera,  občas se u ní nalíčím. Je dobrá. 

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 14:39
Reakce na continuity:

no, doufám, že to bude OK, já mám citlivou pleť se sklony k červenání a zatím jsem žádnej problém neměla

hlavně bacha na aplikaci těch ampulí, ty, co jsou ze začátku, jsou totiž dost tekutý.... já to dělám tak, že si naleju tak 1/4 do dlaně a prstama na druhý ruce to pomalu vmasíruju do obličeje, krku a dekoltu a když to začne trošku lepit, tak to zopakuju

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 14:41
Reakce na betsey:

ta podprsenka se mi hrozně moc líbí, můžu poprosit o info, jak sedí, až přijde?

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 14:49
Reakce na ionicera:

MF 2000 kalories není za ty peníze vůbec špatná, ale přijde mi, že dost vysychá a když už je starší, začne se na spodních řasách trošku drolit... jenže to mi dělala i Lancome, která stála asi 4x tolik... já mám nic moc řasy (když si je namaluju, tak vypadám, jako moje kolegyně z práce před nalíčením.... jenže ona je má extrémně dlouhý a hustý) , tak mi vyhovujou menší kartáčky 

takže jestli jste na tom někdo stejně, budu ráda za každej tip

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 15:14
Reakce na Edge:

samozrejme, info rada podám

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 15:37
Reakce na ionicera:

Tak Lancome je klasika, aj keď aj tam treba vyberať. Ďalej obľubujem Estée Lauder, Armani Eyes to Kill, Diego Dalla Palma Transformista, Too Faced Better Than Sex Mascara, Guerlain Noir G - aj keď u tej mám malý pet peeve, že už pri druhej náplni sa mi urval ten gombíček, čo drží zrkadielko zavreté, takže predstava, že "je to síce predražené, ale zas náplne sú za slušnú cenu a je to pekné s tým zrkadielkom" vzala za svoje a ďalšiu si už kupovať nebudem. Ale to je vec obalu, nie funkčnosti mascary.

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 15:55
Reakce na betsey:

Krásné prádlo a sexy určitě je.

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 15:58
Reakce na mitford sister:

heh, přesně, střední věk... :))) já jsem si věcičky kupovala průběžně, ale málokdy vytáhla, až teď "na starý kolena" :))

Stojí to stále více času, peněz a úsilí udržovat se krásné, že?  Já už začnu šetřit na operaci spadlých, horních víček

Offline continuity
43013 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 16:14
Reakce na nonemy:

tak zrovna vicka se daji udelat i na poistovnu, je k tomu i zdravotni indikace.

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 16:39

MF 2000 Calorie je moje oblíbená. Poměr cena/výkon mi přijde fajn a hlavně mají odstín black/brown, což jsem u jiné značky nenašla a černá mi přijde na každý den příliš "tvrdá" (tedy pro mě).

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 16:40
Reakce na nonemy:

Boty už máte doma? 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 17:05

Sla jsem kupovat darky a vse mam jen pro sebe ale ani to neschovavam pod strom- 2 obr saly, ruzovou cepici, 2x bizu nausnice, krem na ruce Loccitane

Pro deti: 3 ks cvrcky pro pavouka a abych utesila touhu po zvireti, tak rybku bojovnici...

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 17:16

Pridam svuj tip na rasenku - mam ted poprve Clarins Supra a je super  Neslepuje, hezky zvyrazni, dobre se vrstvi a hlavne rychle nevysycha, jako napriklad Lancome, jak uz tu nekdo zminil.

Predtim jsem pouzivala Dior Diorshow a ta taky nebyla spatna, ale Clarins mi prijde jeste lepsi. 

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 18:12
Reakce na continuity:

Děkuji za informaci. Zeptám se na očním, až tam půjdu. Nemám to zatím příliš, zraku to zatím nevadí, ale slyšela jsem, že je lepší a jednoduší to udělat zavčasu, asi je potom zákrok menší.

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 18:15
Reakce na whiskas:

Pořád nemám  Už mě ta ČP fakt štve. Dívala jsem se dnes na pohyb balíku a z depa Liberec putoval 14.11. a další, poslední údaj je 16.11. v Praze. Já bydlím u Brna, se ty boty ale nacestují, než ke mně dorazí

Offline williw
17 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 19:08

nakupila som v M&S... skor ako nam ho zrusia.

nohavice, sal, svetr a najma vlneny kabat :) podla webu existuje aj v modrej, ja mam teda zeleny

pokracovala som v parfumerii, kde som kupila krem, makeup a puder. 

a hoci to slecna vsetko vychvalila, zazrak sa nekonal (ale to je do stazovacieho vlakna :) )