Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Tezulie
232 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 19:52

Já jsem teď měla výbornou řasenku od Sisley, má právě silikonový kartáček jen s jednou řadou štětin, je to takový hřebínek a fakt dělá krásné dlouhé a husté řasy i u toho, kdo je rozhodně nemá (můj případ). Jen mi dalo na začátku práci se s tím kartáčkem naučit, ale stálo to za to.

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 20:09
Reakce na Tezulie:

nebyla by fotka?

Offline Miru
16761 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 20:49

https://www.google.cz/search?q=miss+sporty+%C5%99asenka&prmd=ismvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiDwuivibPQAhWCWBQKHR8QBloQ_AUIBygB&biw=024&bih=768#imgrc=ZvDmuy1tbZXBsM%3A

MF 2000 Calories už není, co byvala, take jsem dřive používala.

No, dnes se me kolegyně v práci ptala, jestli nemám umělé řasy..?.

Nemam.

Ale mam řasenku Miss Sporty, žlutý obal.

Vrství se dobre, nerozmazava, nedrolí se, no a dělá ty velké řasy.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 20:54

s rasenkama je to sloztity, protoze kazdej na ni ma jiny pozadavky a taky jiny vstupni podminky. ja mam vlastni rasy dost husty a potrebuju je jen malicko prodlouzit a hlavne neslepit, na coz ta 2000 calories (ja pouzivam verzi curl se zahnutym kartackem) splnuje. ta rasenka dela hezky prirozeny rasy, proto ji tak vychvaluju. v extra dlouhejch a hustejch rasach typu mrkaci panna bych se totiz necitila:)

Offline RoSa
10147 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 21:06
Reakce na razorblade:

2000 calories bejvala dobrá, kdysi před léty... teď mi přijde taková nějaká suchá (zkusila jsem, z nostalgie).

Jo a taky jsem - kdysi - ráda používala jednu řasenku od Avon, to byl asi jedinej produkt od týhle značky, co jsem měla ráda. Shock nebo tak nějak... (už je to dlouho...)

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 21:13

som si povedala ze uz som dost velka na to aby som sa naucila konturovat tak som si nakupila potrebne sminky a cast z nich otestovala zatial bez konturovacich policok. tie otestujem az zajtra ked budem mat cas a nie pred pracou rano stresovat :)

Artdeco Perfect Teint Illuminator rozjasňovač 2 ml, Illuminating Pink

Gosh BB Powder púder 6,5 g, 04 Beige

Bourjois Blush lícenka, 074 Rose ambre

Gosh Contour'n Strobe Kit make-up 15 g, 01 Light

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 22:16
Reakce na Miru:

je to tahle?

Offline Tezulie
232 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 22:19
Reakce na Edge:

nebyla by fotka?

Jestli myslíš moji reálnou, tak už bohužel, minulý týden už řasenka odešla do věčných lovišť a novou jsem ještě nestihla koupit (ale chci ji znovu). Koukala jsem, že ji mají na Notino, je to tahle :https://www.notino.cz/sisley/so-intense-rasenka-pro-objem/, ale myslím, že cena se víc vyplatí v Sephoře když mají 20% slevu, aspoň já ji tam kupovala. A na Andělu mi ji i šikovná a ochotná vizážistka od Sisley vyzkoušela, což je vzhledem k ceně dost fajn.

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 22:28
Reakce na Tezulie:

moc díky, teď už vím, po čem mám pátrat

Offline Ronna
1088 příspěvků moje polička 18. listopadu 2016 23:10
Reakce na Tezulie:

Já ji mám, je to takový hřebínek. Ale na rozdíl od Tebe jsem se to asi s ní nenaučila. Poradíš? 

Offline Miru
16761 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 06:53
Reakce na Edge:

Ano, děkuji...

Také jsem zkusila hodně řasenek...

Mám ráda velké řasy, ale současně nesnáším muší nohy/slepené silné chuchvalce, atp. ...

Měla jsem i od Lancome Hypnose a jako sedm stovek za řasenku, která mi vydrží měsíc.?, kvalita dobrá, ale velmi podobnou kvalitu najdu za méně.

Pak je ještě dost dobrá tato - kupuji také často(a vydrží neuvěřitelné dlouho, líčím se denně, vrstvím...)

...a pak, za víc peněz, i tuto jsem měla a velká spokojenost, ale myslím, že za měsíc byla také pryč -

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 07:05

Co s tema rasenkama delate? Ja pouzivam uz roky chanel a vydrzi mi tak cca 7-8 mesicu. (Sve rasy mam dost vyrazne, davam jen jednu vrstvu, nesnasim neprirozeny vzhled). 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 08:26
Reakce na jinx:

muhehe, myslim, ze sis rovnou i odpovedela :D

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 08:37
Reakce na razorblade:

No pokud tech vrstev nekdo dava osm, tak asi jo. 

Offline Kokoska
34875 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 08:39
Reakce na jinx:

jinx 

Kterou chanel, prosím?

Používám už delší dobu od Estée Lauder Double Wear, má malý jemný kartáček, což mi vyhovuje, ale vydrží tak 1/4 roku. Pak už vysychá, i když ji pečlivě zavírám. Měla jsem Armani Black ecstasy, taky nebyla špatná, ale taky tak na 3 měsíce. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 08:56
Reakce na Kokoska:

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 08:57
Reakce na Kokoska:

Je to inimitable intense

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 09:25

Ajá používám Diorshow iconic a ta je dobrá,  vydrží mi skoro rok. Dávám jen jednu vrstvu teda. Ted mám nějakou od Clinique, dostala sem ji k nákupu a je vcelku dobrá, nicméně se vrátím k dioru..

Offline Potrefenáhusa
38823 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 09:44
Reakce na Ounz:

Diorshow iconic mi přijde jako nejlepsi řasenka,co jsem mela, ale z dražších rasenek mam teda zkušenost jen s lancome,clinique a e.lauder s z těch mi přijde bezkonkurenční. Vydrží dlouho, vrstvu dávám jednu,používám denně,rasy mam teda taky docela dobry, efekt mrkaci panny jde snadno,takze nesnáším řasenky,co opatlavaji moc.

Offline Kokoska
34875 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 09:46
Reakce na jinx:

Dík