Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Kokoska
34875 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 10:01
Reakce na :

Vy byste dokázala podpálit kočičku??? 

Offline mitford sister
1711 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 10:12
Reakce na nonemy:

No na vicka ja uz mam zaplacenou zalohu a jdu hned po novym roce :))) mam pocit, ze mi za posledni rok spadla o pul metru dolu, mam uplne jinej vyraz. 

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 11:53
Reakce na Potrefenáhusa:

Já mám asi taky zkušenosti s výše jmenovanýma, Chanel sem neměla. Ještě od Benefit(?) They're real není marná..

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 13:26
Reakce na Ounz:

Jejda, to se mi hodi, zrovna jsem si ji objednala zcela naslepo.

Ja mela v posledni dobe nejakou Helenu Rubinstein (asi Queen lash, nebo tak neco), nebyla zla. Potom Clinique - High impact, ta byla super, po ni Lancome Hyponose Doll eyes, ta me extra nenadchla, takze jsem zkusila zpatky Clinique a tentokrat jsem nejaka rozpacita. Zkousim i drogerkove rasenky, protoze pry jsou skoro stejne dobre. No jak ktere. Od Maybelline mi nevyhovuje skoro zadna ac maji super recenze a hodne lidi je doporucuje.

2000 calories se mi kdysi dost pozdavala a kdyz nevim a honem potrebuji, tak ji beru. Masterpiece jsem mela a uz nevim.

Od Loreal mi sedela neco jako 4d architect? , naopak False lash wings me neuchvatila ale oproti jinym porad dobra.

Ted jsem poprve zabrousila k Bourjois - nevim nazev - da se otacet kartackem pro prodlouzeni nebo objem a mam pocit, ze nedela ani jedno a vzala mi chut zkouset drogerkove rasenky.

Uplny elaborat. 

Moje mamka pouziva Miss sporty a Dermacol a jednou jsem nejakou jeji zkousela a byla super, jeste zjistit, ktera to byla.

Offline Potrefenáhusa
38823 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 13:39
Reakce na Candance:

Já jsem měla spoustu let velmi oblíbenou maybelline takovou tu růžovozelenou, byla skvělá, ale asi před rokem jsem ji po nějaké době koupila znova a kouzlo bylo pryč, nedělala vůbec nic, na řasách nebyla vůbec vidět, tak nevím, možná ji nějak změnili :-(

Taky mám nějakou ze sephory teď, a ta mi přijde taky fajn. Ale už dochází, tak přemýšlím, jestli tu Diorshow, což je sázka na jistotu, nebo vyzkoušet tu chanel :-D

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 13:44
Reakce na Potrefenáhusa:

S tou ruzovozelenou potvrzuji - na VS mi vyhovovala a jeste byla levna, pak jsem ji koupila z nostalgie tak pred tremi roky a nic.

Zkusim tu Dirshow, tu jsem asi nemela

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 14:01
Reakce na Candance:

Dior je fakt fajn, Helenu sem taky měla a nic moc..

a s tou zelenorůžovou potvrzuju taky, z nostalgie sem si ji koupila po dlouhý době a byla sem zklamaná, jinak to bejvala dobrá řasenka za super cenu..

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 14:03
Reakce na Potrefenáhusa:

No, jak se znám, tak na ten Chanel taky půjdu mrknout :)

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 14:25
Reakce na Potrefenáhusa:

A Ounz - ta chanel je fakt dobra, lici dost prirozene a nejlip, kdyz neni uplne nova. Benefit they are real jsem mela kdysi taky, nebyla draha a byla fajn. Jestli si ji nepletu, tak mela dobry kartacek. Mne zase uplne nesedi dior a lancome, zadne nadseni se nekonalo. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 14:27

Dobra levna rasenka byla max factor 2000calories, ale tu jsem mela naposled snad nekdy na gymplu? jestli je porad tak fajn, to je otazka...

Offline Dadoo
11678 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 14:34
Reakce na jinx:

Já normálně zírám, jak se všichni vyznáte v řasenkách :-D 

Já znám pouze dvě. Dobrou a blbou. přičemž pokud se mi stane a narazím na blbou, stejně ji vypotřebuji a ve chvíli, kdy ji nahradím jinou, zapomínám, která ta blbá byla :-D

Ale už dlouho používám pod řasenku SOS lash Booster s arganovým olejem (jsem se musela podívat, jak se jmenuje, protože "taková bílá řasenka" by asi nestačilo) A s tím jsem dost spokojená. Vlastně pak to, co si dám na ni už tak důležité není.

jinx  sorry, zmáčkla jsem tě omylem :-D

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 15:34
Reakce na Dadoo:

Moje rozlišovací schopnosti v oblasti řasenek jsou dost podobné. :D

Nutno teda asi říct, že to moc neřeším, protože jsem se svýma řasama spokojená, mám je od přírody na můj vkus dostatečně husté, dlouhé i natočené, pro přirozený vzhled mi stačí jen rozčísnout a přibarvit konečky. 

Z poslední doby si pamatuju Revlon Bold Lacquer, omylem jsem koupila hnědou, ale byla to hodně tmavě hnědá. tak jsem si ji nakonec nechala, vypadala pěkně a měla dobrý kartáč (preferuju ty větší). MF 2000 Calories jsem taky měla někdy na gymplu a myslím, že byla dobrá, ale jsou to takové matné vzpomínky. Kdysi, když ještě měli v DMku kosmetiku Manhattan, jsem od nich měla řasenku Manhattan Professional Mascara, co měla ve víčku ještě další kartáček a plastový hřebínek, což jsem považovala za velmi užitečnou fíčuru, ale ta teda totálně vyschla snad do měsíce (nebo měli nějakou starou v regálu, nevim). Teď mám Maybelline One by One Volume Express a ta je z těch blbejch, celkem brzo se začne drolit a kartáč vůbec nedělá co má, nějaký one by one ani náhodou.

Můj grál je řasenka s kartáčem, který řasy opravdicky oddělí a zároveň je při tom neobalí kýblem barvy. Pokukovala jsem po They're real! od Benefit, ale nevím, jestli se teda ještě nemrknu na ty Diory a Chanely, o kterých tu tak pochvalně hovoříte. :)

Offline Potrefenáhusa
38823 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 15:43
Reakce na Karoleena:

já mám teda po letech dojem, že kartáč neni to nejzásadnější (musí se s ním teda dobře pracovat), ale ta barva, co je uvnitř. 

Online continuity
43014 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 15:50
Reakce na Karoleena:

zkus La Roche Possay Respectissime, ale s tim rovnym kartackem. jsou super. nedroli, nenanese kybl barvy, navic nedrazdi oci a rasy fakt oddeli 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 15:51
Reakce na Potrefenáhusa:

Fakt, jo? Mně právě připadá, že jak jde o barvu, tak jsou všecky ty řasenky srovnatelné, respektive prostě jsou černé, no. :D A teda ty horší pak můžou asi dělat cucky, mít horší trvanlivost nebo dřív vyschnout. Ale jak se teď v poslední době vyrojily všelijaké kartáče zahnuté a nezahnuté a velké a malé a jenom s jednou řádkou štětinek vs. aplikátor o rozměrech záchodové štětky, že už je potřeba brát dost ohled na tohle... Nebo já nevim, čistě hypotetická úvaha - myslíš, že kdybych zkusila třeba třema různýma kartáčema nanést jednu a tu samou barvu, tak bude výsledek stejnej? Za předpokladu, že to s nima budu umět? 

Online continuity
43014 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 15:51
Reakce na Potrefenáhusa:

kartac je pro me uplne zasadni, resp. znam spoustu rasenek, ktere nedroli a kartac maji strasnej. 

mam huste dlouho rasy, potrebuji opravdu jenom pricisnout a pokud  mi z toho rasenka vyrobi musi nohy, tak leti rovnou do kose. nejsem schopna s tim existovat, vypadam jak s umelyma a to fakt nepotrebji.

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 15:58
Reakce na Dadoo:

Ja sa na vlastnú pamäť spoliehať nemôžem, tak mám na kozmetiku excelovú tabuľku ...