999 tyhle jsem nikdy nikde neviděla, jen tady se mihly. ale nejsem žádnej birkenolog. ale oni mají fakt takový zvláštní modely, co normálně nepotkáš. já si teď koupila úplně celý černý (není vidět korek) gizeh na platformě, nějakej exkluzivní model, taky jsem ho nikde předtím ani nezahlídla
Co jste si dnes koupili/y?
barbucha aha, vono se to tam furt mění, asi jak to lidi vracej, včera neměli nic
barbucha Kdyby ti je vyprodali, měli je když tak i loni, tak snad budou za rok. Jsem malá, mám je skoro na zem a trup mám taky krátkej (jako vážně, i na tu výšku, prakticky nemám pas) a podprsenka mi neleze, mají to dobře vyřešený. Velikost neporadím, ale fakt bych vzala menší než obvykle, pokud nemáš nějaký megaprsa.
Já to zapínání mam taky docela nízko - a nahoru mi neleze... furt si řikám že při troše dobrý vůle by to mohlo klapnout. Lka bych se bála protože jsem jak ustřelený kecky... ale tobě seděj úplně výborně!
Jo, brala bych nejspíš to M, někdy jim s tou velikostí ujede ruka ![]()
999 To jsou Miramar, před časem je měli na Amazon de, ale v hnědé kůži. Momentálně ale neporadím, kde hledat.
barbucha mně čuměla celá i s rezervou
Ach jo. Nesnášim vracení... nejradši bych si je nejdřív vyzkoušela ![]()
Sweet Potato
toto se nevrací, to je jasný, ne?
barbucha na tebe Lko urcite ne, je dost dlouhy i siroky. Vlastne ja kdybych nemela tlusty ruce, tak bych vypadala pricetne i v Mku, tebe bych videla tak na S
(jinak ja si dneska svych pet minut slavy odbyla misto cervenejch radsi v lonskejch cernejch cosakach se zvysenym limcem, ktery tady loni schytaly velkou chvalu, tu schytaly i dneska v praci)
mitford sister Poéma Díky
999 na ebay jich je hafo, jen v černé jsem je teď nezahlídla. ale chce si to počkat a bude i černá ![]()
prďola Díky :-). Našla jsem tam i černý, ale neposílají do ČR :-(.
999 to přece není problém
od čeho jsou virtuální schránky?
prďola Hele, ještě jsem na eBay ani nenakupovala a ty na mě se schránkou...:-).
999 večer na srazu vysvětlím, ok? ![]()
prďola OK :-).
jajkaz píšu ti SZ
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025