Zu vynikající nákup!! ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
999 Nevím jestli víš, ale nákupy z ebay USA se i přes virtuální schránku docela prodraží, samozřejmě se totiž nevyhneš clu, ale především DPH ( už jsem dlouho tedy nic nenakupovala, právě pro to dépéháčko, ale myslím si, že to platí stále ).
Poéma Nevím o tom nic, nikdy jsem tak nenakupovala.
999 z USA je uplne jedno, jestli pres schranku nebo naprimo. Clo a hlavne DPH zaplatis vzdy, kdyz je to pres limit.
continuity jj, ale 999 chce schránku kvůli zboží, které nezasílají do ČR.
Garfie ja vim, ale clo a DPH by zaplatila i kdyby ho zasilali. Je to jedno. To neni zadne kriterium pro rozhodovani koupit/ nekoupit.
continuity jj, jasně. Bohužel teda ![]()
Lístky na Pohodu ![]()
šaty

Ounz Jsem si do nich v představě oblékla tvýho avatara :-) Jsou super.
nellielovett
uzi si ju. Ja tento rok budem chybat, zatlačím.slzu
andulka01 díky
šaty aspirující na douchovou No. 2, pak ty krásné kobaltově modré, košili a knihy...

asi to bude obří :-)
nolita tak nechtěla jsem to sem psát, ale ty kobaltový jsem si dneska koupila taky :-))
Potrefenáhusa tak super :-) jen nevím, zda douchová říkáme těm stejným - já jsem myslela, ty s tím rukávem (ty druhé), ty první bez rukávů podle mě douchová efekt nemají, ale super jsou oboje :-)
edit: já v tom popise to mám opačně, než se nahrály fotky, tak je to asi trochu matoucí...
nolita jj, já už tu douchovou smazala
Potrefenáhusa já jsem si teda ty douchová koupila v obchodě, ale ty kobaltové jsem si objednala online, tak ty ještě fyzicky nemám, snad dorazí ...
nolita pěkný nákup
Potrefenáhusa Co mi to děláte :-) A za plnou, nebo je maj ve slevě?
nolita jj, i já, ony šly dneska do slev
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025