Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 03. srpna 2019 13:23

sisa.b 

Když nebudeš na dovolené moc prasit v jídle, tak se vejdeš i v bezpohybovém módu.

Se těším.

Offline Biely kvet
4143 příspěvků moje polička 03. srpna 2019 13:33

0zero7 Avene kozmetika je úžasná. Okrem vody mám aj výživný krém, hydratačný krém a mám veľmi citlivú pleť a teda na jednotku s hviezdičkou, veľmi som spokojná.

Offline Brioso
627 příspěvků moje polička 03. srpna 2019 14:33

Biely kvet S Avene souhlasím. Z těch lékárenských značek jsem zkoušela Biodermu, Vichy a Avene, vše na spíše problematickou pleť a Avene za mě nejlepší.

Offline Marika
49 příspěvků moje polička 03. srpna 2019 15:10

Tulipe Taky se mi moc líbí. Ale další bez rukávů nepotřebuju. Tak ať jsi s nimi spokojená.

Offline Karja
44255 příspěvků moje polička 03. srpna 2019 15:53

Mrakoplas Ten Lush modrej sampuk, eee, ted nevim, jak se to jmenuje asi seenick? (Ten nazev mam stopro spatne napsanej, ale ono jich moc neni). Ale chce to kondicioner, hlavne ze zacatku je to hroznej nezvyk, vlasy uplne susti...

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 03. srpna 2019 16:39

Karja dik, nasla som ho, este zistím z ktorych cz stranok sa da objednat na Slovensko, u nas som ho nikde nenasla

Offline Biely kvet
4143 příspěvků moje polička 03. srpna 2019 17:11
Reakce na Brioso:

Biely kvet S Avene souhlasím. Z těch lékárenských značek jsem zkoušela Biodermu, Vichy a Avene, vše na spíše problematickou pleť a Avene za mě nejlepší.

Offline Candance
5628 příspěvků moje polička 04. srpna 2019 08:54

Mrakoplas myslim, ze primo z Lush

Offline Karja
44255 příspěvků moje polička 04. srpna 2019 09:44

Mrakoplas Zkus ho, ja tomu furt nejak neverila, navic ten obchod mi dost smrdi a dlouho jsem ho mela spojeny s jakoze takovym nacancanyn obchodem pro turisty. Pak jsem se tady nechala jako vzdy zmanipulovat a zkusila ho a uz se mi do jineho nechce teda;-)

Offline Potrefenáhusa
38551 příspěvků moje polička 04. srpna 2019 09:57

Driv se lush při větší objednávce vyplatilo objednávat přímo z UK, tak bych se koukla, jestli by to na to Slovensko nevyšlo lip 

ja mám lush taky rada, sprchac olive branch, henna a koule do vany twilight nemaj konkurenci!

Offline Karja
44255 příspěvků moje polička 04. srpna 2019 09:59

Potrefenáhusa NIC dalsiho nedoporucuj ti rikam!:-D Clovek je rad, ze si jednou koupil Lidl odlicovac a zas ted misto sprchace za pade bude kupovat nejakej za tri kila! Dik moc no, moje deti na starejch odrazedlech a rozviklanejch kolobezkach ti podekujou!

Offline Potrefenáhusa
38551 příspěvků moje polička 04. srpna 2019 10:20

Karja mě od toho odrazujou ty davy pubertacek, kteryma si tam člověk musí proboxovat cestu, takže mám teď doma akorát šampuk (já ten modrej nemuzu, ty vlasy pak nedám dohromady ani kondicionerem, stridam zlutou godivu s nějakým růžovým, ale schovavam si to na cesty (je to megaprakticky) a twilight kouli, kterou zas sporim do vany, až bude hotova koupelna  

Offline Karja
44255 příspěvků moje polička 04. srpna 2019 11:33

Potrefenáhusa Uff, ja se nastesti uz moc nekoupu, driv jsem na ty kraviny do koupele byla celkem chytlava. No a ty jiny sampuky taky delaj objem?

Offline Potrefenáhusa
38551 příspěvků moje polička 04. srpna 2019 11:52

Karja mne objem neudělá asi nic  ale godiva je s kondicionerem, takže to nedela tu vysušenou slamu 

ale já jsem teď hrozne spokojena s mydlem na vlasy myslím z mydlarny rubens, něco jako pelyněk a Kopřiva, umeje to ty vlasy tak decentne, doměkka, nic nevrze, jde to i bez kondicioneru rozcesat a zároveň ty vlasy nejsou zplihly a prodloužila se úplně nevídaně doba mezi mytim, což já velmi kvituju (z obden třeba na 5 dni, kdysi jsem musela mýt denne a mne to fakt hodne nesvědčí na kůži)

ja jsem nikdy moc nevidela rozdíl mezi samponem  se silikonem a bez silikonu, ale v tomhle rozdíl vidím a zatim jsem nadšena (a já mam vlasy fakt bidny) 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 04. srpna 2019 12:04

Já mamvlasy stejný ať je meju čim chci, snad i Jarem, má smysl tyhle věci zkoušet?

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 04. srpna 2019 14:24

Potrefenáhusa Mají to i jinde, než v e-shopu?

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 04. srpna 2019 14:41

Jsem tam teda poprvy vlezla, Godivu jsem vzala, plus zele masku 1000 Millihelens pac se mi libil copywrite

Offline Potrefenáhusa
38551 příspěvků moje polička 04. srpna 2019 14:46

Mirka to mejdlo na vlasy? Mívaj to v bezobalových obchodech, já to mám z Kohoutku ve dvoře na Kobylisích

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 04. srpna 2019 16:47

Potrefenáhusa Ten olivovej sprchovej gel z Lush mi taky hrozně voní, už jinej nekupuju. Pak tam ještě chodím pro šampuk, takovej tmavě růžovej, taky s ním to umytí vydrží dýl než s čímkoliv jiným (jeden den versus tři). Akorát teda dost hodně voní, někomu by to mohlo vadit.

Offline Potrefenáhusa
38551 příspěvků moje polička 04. srpna 2019 17:05

Zina ten mám myslím taky ten ruzovej, s arganovym olejem asi

na lushi je trochu blby, ze jak se to dela ručně, jsou ty várky občas trochu jiný