Když nebudeš na dovolené moc prasit v jídle, tak se vejdeš i v bezpohybovém módu
.
Se těším
.
0zero7 Avene kozmetika je úžasná. Okrem vody mám aj výživný krém, hydratačný krém a mám veľmi citlivú pleť a teda na jednotku s hviezdičkou, veľmi som spokojná.
Biely kvet S Avene souhlasím. Z těch lékárenských značek jsem zkoušela Biodermu, Vichy a Avene, vše na spíše problematickou pleť a Avene za mě nejlepší.
Tulipe Taky se mi moc líbí. Ale další bez rukávů nepotřebuju. Tak ať jsi s nimi spokojená.
Mrakoplas Ten Lush modrej sampuk, eee, ted nevim, jak se to jmenuje asi seenick? (Ten nazev mam stopro spatne napsanej, ale ono jich moc neni). Ale chce to kondicioner, hlavne ze zacatku je to hroznej nezvyk, vlasy uplne susti...
Karja dik, nasla som ho, este zistím z ktorych cz stranok sa da objednat na Slovensko, u nas som ho nikde nenasla
Biely kvet S Avene souhlasím. Z těch lékárenských značek jsem zkoušela Biodermu, Vichy a Avene, vše na spíše problematickou pleť a Avene za mě nejlepší.
![]()
Mrakoplas myslim, ze primo z Lush
Mrakoplas Zkus ho, ja tomu furt nejak neverila, navic ten obchod mi dost smrdi a dlouho jsem ho mela spojeny s jakoze takovym nacancanyn obchodem pro turisty. Pak jsem se tady nechala jako vzdy zmanipulovat a zkusila ho a uz se mi do jineho nechce teda;-)
Driv se lush při větší objednávce vyplatilo objednávat přímo z UK, tak bych se koukla, jestli by to na to Slovensko nevyšlo lip
ja mám lush taky rada, sprchac olive branch, henna a koule do vany twilight nemaj konkurenci!
Potrefenáhusa NIC dalsiho nedoporucuj ti rikam!:-D Clovek je rad, ze si jednou koupil Lidl odlicovac a zas ted misto sprchace za pade bude kupovat nejakej za tri kila! Dik moc no, moje deti na starejch odrazedlech a rozviklanejch kolobezkach ti podekujou!
Karja mě od toho odrazujou ty davy pubertacek, kteryma si tam člověk musí proboxovat cestu, takže mám teď doma akorát šampuk (já ten modrej nemuzu, ty vlasy pak nedám dohromady ani kondicionerem, stridam zlutou godivu s nějakým růžovým, ale schovavam si to na cesty (je to megaprakticky) a twilight kouli, kterou zas sporim do vany, až bude hotova koupelna
Potrefenáhusa Uff, ja se nastesti uz moc nekoupu, driv jsem na ty kraviny do koupele byla celkem chytlava. No a ty jiny sampuky taky delaj objem?
Karja mne objem neudělá asi nic
ale godiva je s kondicionerem, takže to nedela tu vysušenou slamu
ale já jsem teď hrozne spokojena s mydlem na vlasy myslím z mydlarny rubens, něco jako pelyněk a Kopřiva, umeje to ty vlasy tak decentne, doměkka, nic nevrze, jde to i bez kondicioneru rozcesat a zároveň ty vlasy nejsou zplihly a prodloužila se úplně nevídaně doba mezi mytim, což já velmi kvituju (z obden třeba na 5 dni, kdysi jsem musela mýt denne a mne to fakt hodne nesvědčí na kůži)
ja jsem nikdy moc nevidela rozdíl mezi samponem se silikonem a bez silikonu, ale v tomhle rozdíl vidím a zatim jsem nadšena (a já mam vlasy fakt bidny)
Já mamvlasy stejný ať je meju čim chci, snad i Jarem, má smysl tyhle věci zkoušet?
Potrefenáhusa Mají to i jinde, než v e-shopu?
Jsem tam teda poprvy vlezla, Godivu jsem vzala, plus zele masku 1000 Millihelens pac se mi libil copywrite
Mirka to mejdlo na vlasy? Mívaj to v bezobalových obchodech, já to mám z Kohoutku ve dvoře na Kobylisích
Potrefenáhusa Ten olivovej sprchovej gel z Lush mi taky hrozně voní, už jinej nekupuju. Pak tam ještě chodím pro šampuk, takovej tmavě růžovej, taky s ním to umytí vydrží dýl než s čímkoliv jiným (jeden den versus tři). Akorát teda dost hodně voní, někomu by to mohlo vadit.
Zina ten mám myslím taky ten ruzovej, s arganovym olejem asi
na lushi je trochu blby, ze jak se to dela ručně, jsou ty várky občas trochu jiný
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.