Dnes šaty a kalhoty. Obojí má fajn střih.

Dnes šaty a kalhoty. Obojí má fajn střih.
Jinak teda ta Godiva mejdlo na vlasy voní úplně božsky, ten strašnej odér co se z Lush line je holt blbej mix.
Zina Jo, to jsem zapomnela napsat, ze ten Lush mi prodlouzi myri vlasu ze dvou dnu na tri a I ctvrtej jde do culiku, takze uplnej zazrak.
Mutziputzi Ten smrad je I z toho, jak je toho tam hodne, je to vybaleny, proste moc koncentrovany. Ten muj sampuk snad ani nijak nevoni...
Mutziputzi voni tím prvních par dnu (tejdnu) celá koupelna, ta godiva je nej
A ta koncentrace je desna, já pamatuju, jak to bylo nejdriv v kaprovce, desnej smrad od pošty až ke staromáku
mitford sister pěkný!
mitford sister vedle ve vlakne se resi podzim, tady podzimni boty... ja se uz na podzim celkem tesim
taky jsem si koupila dvoje boty a krasnou velikou salu. Ted hledam nejaky pekny kabat a svetr.
nellielovett díky! jestli mám něčeho hodně, tak černejch semišovejch kotníčkovejch...ale tyhle mi nějak padly do oka :)
jinx taky taky. já jsem vždycky v létě úplně nemožná. vždycky takhle před narozeninama jsem úplně v rozkladu. a to už od zimy všechno odsouvám na léto, že budu mít víc času :)
mitford sister , ja mam leto rada a uzivam si ho, ale na podzim, na vrstveni, kabaty, saly, kotnikove boty, na to se pokazde tesim.
jinx ty to popisujes tak pekne, ze bych se snad i ja zacala tesit na podzim. Jenze mne je pak bud vedro nebo zima, nikdy ideal.
Podzim mám taky ráda. Barevné stromy, čerstvý vzduch...
ale pak přijde ta hnusná zima ![]()
Sportovní náramek Xiaomi Mi Band 4. Má konečně i plavecký režim, tak jsem hodně zvědavá. Akorát jak mám docela úzký zápěstí, je mi taktak. Nicméně s ohledem na cena/výkon/funkce/doplňkový barevný pásky (samo že mám i růžovej)...

Lamicka to chce prave lehci kabat a teplejsi a ruzne vrstvit a kombinovat
Jedine, co teda nemam rada jsou chladna rana a odpoledne pres dvacet. To se radeji uz rano s ohledem na odpoledne oblecu min nebo to vyresim salou/satkem. Nesnasim noseni veci v ruce, nastesti se mi to celkem vyhyba a taky jsem celkem otuzila.
andulka01 moc hezký![]()
pojištění, nové gumy, mytí auta, tři hotely (zatím!
teprve cesta tam a kousek), boty...a začínám mít trochu strach ![]()
ps. v jakých botách se jde na pláž, když to není pláž na opalování a třeba prší? fakt blbý dotaz, ale fakt nevím ![]()
Jiná Realita naboso, aspon si nezaprasis topanky ![]()
Jiná Realita
Preju ti to a v dobrem zavidim
Jiná Realita to vůbec není blbý dotaz..taky jsem to nedávno ve Walesu řešila...na 15km procházku(střídavě pláž a kopce)tenisky...a jinak měkký omyvatelný Ipanemy...v těch se dá taky kus ujít...
Jiná Realita v jakychkoliv, ktere jsou ti pohodlne a si je ochotna odepsat ![]()
Z mych casu stravenych na piskovisti si pamatuji, ze boty sly do kopru hodne rychle. Kozene nejvic.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.