MP Marge Tak kdyby jsi nahodou jeden z tech tri prijela, rada te provedu :)
Co jste si dnes koupili/y?
wendulka diky
stes S tričkami je to tipos bingo. To čo som kupovala pred rokom mám mierne voľnejšie, kupované na jar mi je akurát a kupované teraz je voľnejšie než to kupované pred rokom a to som vtedy vážila o 8kg viac. Všetky pruhované XS.
paktofonika
nechce se mi tam, ale potrebuju bily trika pod sako a myslela jsem, že to splachnu pres net, no takhle asi ne![]()
stes Mne to napríklad nevadí, ja unosim aj väčšie tričká, ale pokiaľ máš určitú predstavu asi by bolo lepšie vyskúšať. A možno je to problém iba tých pruhovaných...?
stes pod sako bych spis brala v Massimo Dutti, jsou to takovy ty trika bavlna elastan, ale nejlepi se uplne na telo a vypadaji dobre.
711990 znám, mám, díky :-) chtěla jsem zkusit i něco jiného, spíš to byl jen takový (mo)mentální nápad, furt se tu o něm píše a mně se tam líbí i pár mikin
stes chapu:) tak to rozhodne vyraz a zklamana nejspis nebudes:) ale muzu doporucit tohle zebrovany, zrovna mi prislo v olivovy a je super strihove i materialove. Jeste meli vloni nejaky ze specialni silnejsi bavlny a to bylo krasny, ale stalo 3x tolik co jejich basic trika a bylo dost velky i v XS, takze ho nemam:(
711990 jo to je moc pěkný, ale zrovna tenhle střih bych si zkusit potřebovala
stes stopro ho meli v Parizsky:)
711990 Ď, zajdu
Konecne penezenku v te spravne velikosti, a krasne voni :-) jen mam tmavsi odstin.

jinx Ta je krásná.
jinx Krásná. Jaká je ta správná velikost? :-)
Já mám díky paktofonika nové šaty :-). Vlezla jsem do Zary, abych okoukla ty její a mám tyhle :-).
999 Tieto som skúšala, bola som v nich utopená, no ale na tebe vyzerajú úžasne.
paktofonika Díky :-). Ty jsi do nich moc droboučká.
999
si v nich nádherná. A tie topánky sú perfektné.
milacka Děkuju, úplně se červenám :-).
999 tu jsou moc pekne...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje