MP Marge Pojedeš se podívat na dům B.McDonald?
Co jste si dnes koupili/y?
wendulka Ty jsou skvělé a máš pěkný boty
.
whiskas Děkuju. Jsem s nimi moc spokojená, protože jsou jak bačkůrky
. Jsem se pro ty Vagabondy musela vydat až do teplické Olympie, protože online už byly všude v mojí velikosti bohužel vyprodaný.
COS daleko, tak aspoň tohle:

Ufff, vyzvedla jsem na poste konecne Havla a fialovy XLko bude v pohode, zda se mi jako hmaciy Lko, ktery nosim a mam ho akorat volny
razorblade mně přišlo hodně dlouhý, seš asi vyšší :)
andulka01 Ještě jednou děkuji. Ty dresy jsou tak krásně barevné, že jimi na Vánoce vybavím asi celou širokou rodinu :)
nonemy Už si vybírám nějaký světlý na další sezónu :-) zatím jich mám šest na čekačce... je to mor todlecto. Horší než nákup normálního oblečení ![]()
Ounz ja jsem vejskovej prumer, 172 cm... ale ono se to na mne roztahlo asi vic do sirky. hlavne pres hrudnik :D
razorblade já mam taky 172! Tak já vypnu prsa holt..
Ounz fakt? ja si te porad predstavuju... no... jako tu Wednesday :D jako ja jsem ted dost spekacek, takze se to natahlo i v jinych partiich :D
razorblade šiš já si snad budu muset zmenit tu ikonu! ![]()
Ounz Opovaž se!![]()
MP Marge Pojedeš se podívat na dům B.McDonald?
Uz jsem byla loni! Ale ne na dum, ten je v soukromem vlastnictvi a nesmi se tam ![]()
Kamaradka me porad hecuje, at se k nemu ilegalne proplizim po strani, ale ja nevim, ze by se mi chtelo skoncit na Vashonu na policejni stanici, to rict nemuzu!
Pristupna je byvala farma za domem. Stodola je predelana na penzion, ktery slouzi i jako male muzeum.
COS tricka, ty jednobarevný, tusim ze za 17...jakou velikost kdyz mam treba 36?
Rijen je muj nejoblibenejsi mesic
Minule tam v rijnu bylo nadherne, tak se tesim!!! Tentokrat planuju cely den stravit na ostrove Vashon...
A ke me nic jo???? Je to kousek! ![]()
COS tricka, ty jednobarevný, tusim ze za 17...jakou velikost kdyz mam treba 36?
Záleží na tom, jestli je chceš nosit oversized nebo zakasaný upnutější. Já jsem druhý případ, takže jsem si vzala XS - normálně mám nahoře 38.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje