Fakirka co?
No vysavač smetí nasává...roboti smetí nahoni do nádobky kartáči...o nic nejde, jen, že si to málokdo uvědomí, že jsou to úplně odlišně fungujícího věci.
Fakirka co?
No vysavač smetí nasává...roboti smetí nahoni do nádobky kartáči...o nic nejde, jen, že si to málokdo uvědomí, že jsou to úplně odlišně fungujícího věci.
Kokoska šaty jsou moc hezký, dobře jsi koupila.
Nevím, jestli si to uvědomujete...e to lžičky vysavač je i vysavač...ale takovy lepší rotační zametač
Jejku, to si mi pripomenula tú našu nádheru čo sme mali doma :D
Nevím, jestli si to uvědomujete...e to lžičky vysavač je i vysavač...ale takovy lepší rotační zametač
Von teda ten tvůj příspěvek byl trochu dada ![]()
paktofonika Na lyžáku jsme do toho schovali rozbitej lustr ![]()
Fakirka aha tak ja si prave myslim ze vi nebo si to zjisti. za me je to mnohem lepsi nez klasicky vysavac a) nerozfouka prach po celym baraku b) dukladne tj podlahu "vydrbe", koberce vykartacuje. jsem hrozne spokojena.
a nechapu jak nekdo frfla na vysypavani-bezny vysavac = osobne vysavam a pak cistim, robot=vysava sam, ja jenom cistim. pak teda sluzku, to uplne bez prace:-)
Potrefenáhusa
jsem marne dumala co tim chtela autorka vyjadrit za prevratnou myslenku:-)
paktofonika irobot je ale americka znacka ![]()
viktorka_od splavu Ja na svoj vysávač nemôžem ani krivého slova povedať, keď ho dám na plno tak dvíha dokonca podlahu a myslím, že i ten koberec dokáže povysávať lepšie ale úspora času je úspora času.
continuity To je pravda, vyrábajú ale v Číne.
continuity to asi nevylucuje vyrobu. cine, presto teda uz bych o jinym neuvazovala.
napr. u nas je kamenna prodejna kde se da i vypujcit na zkousku apod. jestli nekdo neinformovany koupi robota za 2tis. v kauflandu tak muze byt nemile prekvapen
paktofonika no zrovna u tech robotu jsou dost podstatne algoritmy, ktere to ovladaji a lidem z MIT bych proste verila nejak vic, i co se tyce navrhu.
Ja bych osobne chytre zarizeni z Ciny doma nechtela, ale to je spis moje postizeni.
Jeste jsem slysela velke chvaly na LG, ale to je jeste vetsi rana nez iRobot.
paktofonika jo to je mi ale jedno, ja nejsem perfekcionista. jsem rada ze je uklizeno a vic neresim. urcite kdybych zaklekla a drhla to bude to supercisty, ale nestojim o to
Pinot Noir syn se toho taky dřív dost bál, teď už má jen respekt:-) Pouštím ho, když jdeme ven.
continuity LG je mi protivná, mali sme od nich doma chytrú tv, ktorá bola hrozne hlúpa.
A ten Xiaomi som neporovnávala s irobotom ale so Sencorom, že keď už lacný tak ten Xiaomi.
My máme televizi lg a je fajn, ale já ji asi na nic chytryho nepouzivam?
Já se teda přiznám, že je mi úplně fuk, jak to funguje, pokud to ten prach zlikviduje s minimem požadovaného úsilí z mé strany ![]()
corallinejasně, tomu rozumím. iRobot jsme měli a byl fajn. Nového už ale asi kupovat nebudeme.
continuity Chceš říct, že třeba i náš Electrolux by mohl být tajný agent a zatímco nám rejdí po pomoji, podává někam hlášku, že zas našel pos stolem kus chleba, sponku do vlasů a sušenýho pavouka?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.