Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Online viktorka_od splavu
49259 příspěvků moje polička 28. listopadu 2019 20:25

Sweet Potato  ja jsem teda taky trochu postizena a kdyz jsem ted vybirala noveho tak bez kamery:-)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 28. listopadu 2019 20:35

Pinot Noir syn ked bol maly sa na roombe vozil, mame mame aj video cim bol starsi, tym sa ho viac bal. Ale malo som ho pustala, lebo on vysaval pol dna, na to ja nemam cas, radsej som si to povysávala sama. Sambo ma ukecal na xiaomi, ktory aj umyva a toho sa uz neboji a stale chce, aby som ho pustala, takze mame doma cisto jak nikdy! Karja

Xiaomi povysava rychlo, na dennu udrzbu to staci, aj to umytie, ale ze umyje flaky necakajte. Len treba mat super rovnu rovnu podlahu, tam kde je krivo moc neumyje. Dobre je, ze sa da ovládať mobilom, aj si vybrat len konkretnu cast, ktoru ma povysavat. paktofonika mame moma spiny dost (dve deti) ale nemusim vysypavat po kazdom vysavani a aj ked, je to fakt otazka par sekund. Kable treba schovat, to zere rad.

A este pre Karja - prevadzkovy bordel mame velky, ja to len rychlo pohadzem na gauc/postel, je to rychlovka. Ale vie sa zaseknut na susiaku pradla, ten musim vykladat, to ma jedine stve. Zapinam ho cez mobil ked sme dakde vonku, problem je, ze obcas zabudnem a po prichode domov nadavam, ze som bordel pratala zbytocne a podlaha furt spinava

Offline continuity
42979 příspěvků moje polička 28. listopadu 2019 20:36

Sweet Potato elektrolux je Svedsko. 

Stejne jako.se vetsina notebooku a sitovych zarizeni vyrabi v cine, je u te chytre elektroniky dulezitejsi odkud pochazi navrh. To je taky duvod proc NUKIB vydal varovani pred Huawei a ne pred Nokii. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 28. listopadu 2019 20:38

viktorka_od splavu no tiez uz ma napadlo, ci mi Cinania nespehuju domacnost ale potom som sa ukludnila, ze by sa pri tom tkurat unudili k smrti. Tak snad to raz neolutujem :D

49259 příspěvků moje polička 28. listopadu 2019 20:39
Reakce na Mrakoplas:

. Zapinam ho cez mobil ked sme dakde vonku, problem je, ze obcas zabudnem a po prichode domov nadavam, ze som bordel pratala zbytocne a podlaha furt spinava

verze 2: nařídím ho přes mobil, aby se spustil v noci, a pak zapomenu odklidit kočičí misky

Offline Karja
44623 příspěvků moje polička 28. listopadu 2019 20:42

Mrakoplas Zajimavy, no a muzes mi napsat presne typ, jaky mate? Na to myti asi nakonec nepotrebuji, u nas jsou stejne nejhorsi ty fleky od jidla, lepance a to dle recenzi nezvlada zadny....A nevim proc to vytirani mi zase tolik nevadi jako tahat ten vysavac

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 28. listopadu 2019 20:44

Karjataky biely okruhly

Fakt to ide mimo mna, netusim. Ked sambo uspi starsieho, opytam sa ho.

49259 příspěvků moje polička 28. listopadu 2019 20:48

Mrakoplas :-)) no to je jasný, takhle to asi úplně nefunguje/za tím účelem se to nedělá

49259 příspěvků moje polička 28. listopadu 2019 20:50

continuity nám teda roomba ty káble podél zdi nebo někde v rohu nevytahuje, jen když někde zůstane viset nabíječka až na zem=ten volný konec, tak ten se namotá na kartáč. teda ten nový má nějakou pojistku proti tomu namotání, ale zatím neprověřenou:-) myslím že se leda dřív zastaví, ale pak nebude uklizeno, tak se tomu snažím předejít

sušáky nevedem, jediný problematický je to blbý ikea křeslo, jednoho už jsem se zbavila, druhý furt vzdoruje

Offline Sweet Potato
40240 příspěvků moje polička 28. listopadu 2019 20:52

continuity 

No jo, ze Švédska, ale onehdy tu byla návštěva, odložila si v místnosti, kde parkuje robůtek, mobil Huawei a chvíli byli bez dozoru! Co když se nechal zlanařit!

Offline continuity
42979 příspěvků moje polička 28. listopadu 2019 20:57
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 28. listopadu 2019 21:01
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 28. listopadu 2019 21:56

Objednala som znovu Marteny, prišiel potvrdzovací mail a teraz už neviem čo by sa muselo stať aby nedorazili :D 

Zľavy z každej strany a ja som prišla na to, že vlastne nič moc nepotrebujem, takže som kúpila len tie šaty, marteny a makeup. 

Offline Karja
44623 příspěvků moje polička 28. listopadu 2019 21:57

Mrakoplas Tak to neres, stejne tu vytiraci funkci nechci. No ja uz to doma nadhodilo a nesetkalo se to moc s uspechem, ale nemuzu se ptat nekoho, pro koho je uklid cizi slovo! Takze jsem to pak spis oznamila!

Offline Karja
44623 příspěvků moje polička 28. listopadu 2019 21:59

paktofonika No a ja potrebuju, ale vubec nejsem.v nalade proklikavat byt jedinej eshop, takze na to kaslu! Radsi nakupovat v nalade a za draz;-)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 28. listopadu 2019 22:02

Karja Niečo na tom bude. Každý deň 45 mailov s novými zľavami a mňa to akurát znechucuje. To isté bolo počas dní marianne. Zľavy tu a teraz a ja som nemala chuť. Mimo zľavovú sezónu mi vždy niečo potrebujem. Našťastie máme tento rok minimalistické Vianoce, takže nemusím riešiť žiadne darčeky. Ten šál a čiapka čo som kúpila včera je oneskorený narodeninový darček :)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 28. listopadu 2019 22:03

Karja A čo koberec? Uschol?

Offline Karja
44623 příspěvků moje polička 28. listopadu 2019 22:06

paktofonika Jo,ale jako vubec mu to neprospelo:-D Stejne tam nejaky fleky jsou (vsechny jsou od kafe, ja je necistila hned, protoze jsem si chtela koupit novy)' No jako vzit to po castech vanishem by vyslo mnohem lip!

Ale ja s tim tepovacem asi neumim, poradne jsem se te kamosky zeptala, ale kdyz jsem to delala jak rikala, tak mi prislo, ze to zere akorat moc vody ten vysavac a vubec to necisti, tak jsem to poradne namocila a dopadlo to, tak jak dopadlo:-D

Offline 0zero7
11857 příspěvků moje polička 28. listopadu 2019 22:06

Magráta Jestli myslis ty co jsme se bavili s nellielovett a co jsem je vcera koupila, tak to jsou Dr Martens Flora

odkaz jen pro info, ja jsem kupovala tady v obchode, urcite je maj i jinde online za min. Mam je dneska na sobe s boyfriendama a kabatem a bozi jsou 

Offline 0zero7
11857 příspěvků moje polička 28. listopadu 2019 22:13

ja dneska dziny, stejnej strih mam uz jedny, tyhle jsou o facku tmavsi. a nejaky svetry, furt to odkladam, tak za pulku jsem se dokopala. Ruzovej a bezovej jsou pansky, nosim je radsi.