Zara na Andelu dnes kolem poledne cajk, vzala jsem si ty saty co jsem si nedavno zkousela

Zara na Andelu dnes kolem poledne cajk, vzala jsem si ty saty co jsem si nedavno zkousela

No osobne ani nahodou, nikam nelezu!
Ta barva ti moc sluší!
U cosáků teda BF nic moc... narváno nebylo - teda v prodejně ne, zato u kabinek klasika
Nakonec jsem koupila kalhoty bez slevy, anžto mi ihned padly do voka (i na tělo) ![]()
Ve skutečnosti vypadaj líp než na fotce a je to super materiál, mám z nich radost jak malé děcko!
Mutziputzi Jo, tak přesně kvůli těmhle šatům jsem ten dnešní vopruz v brněnské Zaře vytrpěla :), jen teda teď vymejšlím, co by se přes ně hodilo za svetr...
barbucha Děkuju!
Karoleena Podle me leda nejakej crop, jinak bych si prisla jak almara, dzinovou bundu, krivak nebo perovku jsem tak bez zkouseni mela v umyslu.
Mutziputzi no právě, svrchníky bych vhodný měla, ale bojím se, že třeba v práci už to v tom krátkým rukávu bez svetru nedám, a pak už se nabízí asi jen vlněné spodní prádlo...
Jezis jeste ze mam nabitej den.... jeste bily tricko do vecka....

0zero7 Ty jsou super, co je to za značku?
0zero7 Už jsem je našla. Škoda, že mi málokteré kalhoty ze Zary sedí. :-(
Navíc je stejně vyprodali ...
Mutziputzi Ty jsou fakt skvělé
.
Boty. Nebyla jsem si uplne jista, jestli se mi libi, trochu mi vadil ten tvar, ale sedi mi jako ulite a jsou pohodlne jako backory:

já jsem dnes na black friday zapomněla. musela jsem jet do brna, spala jsem tři hodiny, ráno vstávala ve čtyři, vyrážela v pět, cesta šílená, lilo, jezdili samí (cenzurováno), kteří jako bezpečnou jízdu vidí jet pro jistotu tak 45 v obci i mimo obec. pak jsem čekala asi tak pět hodin v nemocnici. úplně vysílená jsem se rozhodla, že si vyrazím z kopejtka a zajedu do olympie na sushi. nejdřív kolona hned málem z nemocnice, po snad půl hodině posunování ...parkoviště úplně plné, v tu chvíli mi došlo, že je ten BF
v kobe taky narváno, tedy jako ne úplně plno, ale dost lidí, takže to trvalo, skoro jsem tam umřela hlady a vysílením. obchody ale nijak moc narvané nebyly, i když jsem je neprolézala, protože jsem neměla sílu. akorát mě pobavila tradiční fronta v pandoře :) zprátky domů zase kolona skoro od olympie až po rohlenku. jsem doma a na celý BF kašlu! jdu se odvalit do postele, nic nechci a nepotřebuju ![]()
Ja si frontu u kasy v zara vystala ![]()
ale jinam uz sem nesla.....sala je darek,pro sebe boty.

Ja na Black Friday nikam nechodim, ale objednala jsem si on-line svetr z Gapu. Nevim nevim, jak na tom bude s kvalitou...

Ja squalane a konvicku do nosu! Konecne:-D
Karja konvicka je dobra investice. U nas vyuziva hlavne dcera, miva strasny rymy, dutiny a tak a konev to dost ulehcuje... (ale je teda o dost starsi, nez tvoje, konev zvladla az asi od 5 let).
Pavlena Jo, tak moje nezvlada ani nosni sprej, mam to pro sebe. Hlavne investice,dyt to bylo za par supu! Kdyz se secte cena vsech tech ruznejch kapek, tak tohle je uplne smesny;-)
Karja Me samotny konev kupodivu moc nepomaha, ale prijde mi dobra prave pro decka, jak jeste neumi ucinne smrkat.. uvidis, ale ted je ta tvoje fakt jeste mala. A uplne nejlepsi je ale byt komplet zdrava..! ![]()
Už jsem ho chtěla loni, ale toho pravého jsem potkala až v březnu a to jsem si řekla, že si počkám, jestli ho budu chtít i na podzim...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.