whiskas No veď ja svoj takisto nie, ale to "konečne dámsky boty"...
Deduškove topánky si predstavujem takto

whiskas No veď ja svoj takisto nie, ale to "konečne dámsky boty"...
Deduškove topánky si predstavujem takto

whiskas A tebe sa tie tvoje nové polobotky Marteny nepáčia, keď preferuje š inú špičku?
MP Marge ja to chapu, taky k tomu tihnu. A vobcascteda jeste k holcickovskymu
Jo, mne se leccos holcickovskyho porad libi, ale ja uz si v me veku musim davat sakra pozor ![]()
MP Marge rolák vyzerá fajn, ale je to GAP a k tomu ja mám teraz vyloženú nedôveru
!!!
Co ti GAP provedl!?
A rolak je Old Navy, to jsem zapomnela napsat. Ale on je, tusim, vlastni stejnej korporat - GAP, Old Navy a Banana Republic.
V lodičkách chodiť neviem, baleriny sú nuda, v čižmách som ako kocúr zo Shreka, kotníčkove mám jedny a fotila som ich tu a polobotky mám takisto jedny, ale v pánskom štýle a to by sa ti tiež nepáčili. Sandále birkeny ale to tiež nič pre teba :D. Za to tenisky sú pohodlné a mám ich rada a tie Marteny snáď tiež. A keď nie, tak budem znovu chodiť v teniskách celoročne. Žensky sa cítim a nepotrebujem k tomu lodičky
Taky si vsimni, ze te k jejich noseni nikdo nenuti ![]()
Psala jsem vyhradne o tom, co nosim ja, a co se libi mne.
Tak MP Marge nikomu svůj vkus necpe, jen píše, co se líbí jí. A ne každému prostě vyhovují unisex boty, volné hadry a tenisky.
Vidim, zes me predbehla ![]()
MP Marge A ja niekde píšem, že sa cítim byť nútená? Len som mala potrebu dat vedieť svetu, prečo nenosím ženské boty.
MP MargeTy jsi "sambova" holka
, ten má naprosto stejný názor. Ale většinou to vydejchá.
Je zajimave, ze nasi sambove, pres vyrazne odlisny vek a kulturni prostredi, maji hodne spolecneho ![]()
paktofonika A jaké boty jsi nosila v období, z kterého si dávala tu blond fotku v sukničce?
sem teda nechtěla vyvolat flame, ale ještě jsem si k nim koupila jeptiškovský šaty, tak třeba to odčiním:-)
https://www.zoot.cz/polozka/536758/cerne-saty-s-plisovanou-sukni-dorothy-perkins
Sweet Potato Bavíme sa o prítomnosti nie? Nepísala som, že som nikdy neobula podpätky. A išla som na svadbu, bežne som tak oblečená nechodila, ale hej, keď sa dá vytiahnuť fotka z pred pár rokov, tak prečo nie.
paktofonika Psalas, že v lodičkách neumíš, tak jsem přemýšlela, cos tak nosila.
Sweet Potato Je to tak 12 rokov späť, v tej dobe som mala topánky na podpätku na sebe len párkrát, nikdy mi to nebolo pohodlné. Roky som už na sebe topánky na podpätku nemala a tak proste v nich chodiť neviem/zabudla som a meniť to nebudem.
viktorka_od splavu pekne, to jsem zvedava jake budou oblecene
MP Marge ja myslim, ze podpatku i kozacek je tady dost i ted v zime. Baleriny nenosim, tak neposoudim, na osotatnich se mi libi malokdy. Ale co se zenskosti tyce, tak tu imho nekdo bud ma, tak jak ma treba sarm, a nebo ne. Satama to nahonis jen trochu a prechodne. Videla jsem nejakou zenu vcera, mohla mit, nevim, 45? Mela cigaretovy kalhoty nad kotniky, kozeny perka, tensi svetr a kabat, cepici a byla to esence zenskosti.
Osobne se mi nejmin libi styl dziny/kalhoty plus "halenka" nebo tricko co si na halenku (desny slovo) hraje a nejaky safe boty. Malokdy to vypada sik. Taky jsou baleriny, dziny/kalhoty a top a baleriny, dziny/kalhoty a top. Proste myslim, ze nejvic zalezi na konkretnim provedeni a kdo to realizuje. Zde: tri outfity proste nemaj moc smrnc, nic na nich ve sve podstate strasne desnyho neni, ale vidis rozdil?

0zero7 hezky si to shrnula ![]()
0zero7 Ano a ne. Hodně dělá v těchto případech i styl fotky. Přijde mi, že je nejde srovnávat.
0zero7 rámcovo súhlasím, že keď dvaja robia to isté... ale podľa mňa nie je zas tak úplne fér dať nastajlovanú fotku celebrity/fashion blogeríny vyfotenú profi foťákom a starostlivo vybranú z desiatok záberov - a vedľa toho selfie zo skúšobnej kabínky alebo spálne čo niekto narýchlo cvakne lacným mobilom.
(za mňa teda baleríny - minimálne ten klasický uzavretý tvar s guľatou špicou - nikdy a na nikom, ale to je len môj názor, čo nikomu nevnucujem)
Sweet Potato Na tom taky neco je, to je fakt, ale myslim, ze je porad videt ze to je i detailu - sirka a delka kalhot dole napr. to vidim i na sobe... ten prvni outfit je typickej "kancl" obcas i tady, to mi prijde fakt nic moc no... zkusim nekdy vyfotit, az potkam dobrej, ale je to narocny to udelat tak aby si druzi nevsimli ![]()
0zero7 krom toho posledniho - tam krom foceni nevidim rozdil - je to opravdu pekna ilustrace toho "dabla v detailu" - delka kalhot, tvar vystrihu... diky!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.