Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 05. prosince 2019 20:41

whiskas No veď ja svoj takisto nie, ale to "konečne dámsky boty"...

Deduškove topánky si predstavujem takto

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 05. prosince 2019 20:43

whiskas A tebe sa tie tvoje nové polobotky Marteny nepáčia, keď preferuje š inú špičku? 

Offline MP Marge
6869 příspěvků moje polička 05. prosince 2019 20:47
Reakce na Lama_z_Lana:

MP Marge ja to chapu, taky k tomu tihnu. A vobcascteda jeste k holcickovskymu

​Jo, mne se leccos holcickovskyho porad libi, ale ja uz si v me veku musim davat sakra pozor

Offline MP Marge
6869 příspěvků moje polička 05. prosince 2019 20:50
Reakce na slniecko:

MP Marge rolák vyzerá fajn, ale je to GAP a k tomu ja mám teraz vyloženú nedôveru !!!

​Co ti GAP provedl!?

A rolak je Old Navy, to jsem zapomnela napsat. Ale on je, tusim, vlastni stejnej korporat - GAP, Old Navy a Banana Republic. 

Offline MP Marge
6869 příspěvků moje polička 05. prosince 2019 20:52
Reakce na paktofonika:

​V lodičkách chodiť neviem, baleriny sú nuda, v čižmách som ako kocúr zo Shreka, kotníčkove mám jedny a fotila som ich tu a polobotky mám takisto jedny, ale v pánskom štýle a to by sa ti tiež nepáčili. Sandále birkeny ale to tiež nič pre teba :D. Za to tenisky sú pohodlné a mám ich rada a tie Marteny snáď tiež. A keď nie, tak budem znovu chodiť v teniskách celoročne. Žensky sa cítim a nepotrebujem k tomu lodičky 

​Taky si vsimni, ze te k jejich noseni nikdo nenuti

Psala jsem vyhradne o tom, co nosim ja, a co se libi mne. 

Offline MP Marge
6869 příspěvků moje polička 05. prosince 2019 20:53
Reakce na whiskas:

​Tak MP Marge nikomu svůj vkus necpe, jen píše, co se líbí jí. A ne každému prostě vyhovují unisex boty, volné hadry a tenisky.

​Vidim, zes me predbehla

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 05. prosince 2019 20:55

MP Marge A ja niekde píšem, že sa cítim byť nútená? Len som mala potrebu dat vedieť svetu, prečo nenosím ženské boty.

Offline MP Marge
6869 příspěvků moje polička 05. prosince 2019 20:55
Reakce na whiskas:

MP MargeTy jsi "sambova" holka , ten má naprosto stejný názor. Ale většinou to vydejchá. 

​Je zajimave, ze nasi sambove, pres vyrazne odlisny vek a kulturni prostredi, maji hodne spolecneho

Offline Sweet Potato
40251 příspěvků moje polička 05. prosince 2019 21:01

paktofonika A jaké boty jsi nosila v období, z kterého si dávala tu blond fotku v sukničce?

Offline viktorka_od splavu
49259 příspěvků moje polička 05. prosince 2019 21:02

sem teda nechtěla vyvolat flame, ale ještě jsem si k nim koupila jeptiškovský šaty, tak třeba to odčiním:-)

https://www.zoot.cz/polozka/536758/cerne-saty-s-plisovanou-sukni-dorothy-perkins

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 05. prosince 2019 21:03

Sweet Potato Bavíme sa o prítomnosti nie? Nepísala som, že som nikdy neobula podpätky. A išla som na svadbu, bežne som tak oblečená nechodila, ale hej, keď sa dá vytiahnuť fotka z pred pár rokov, tak prečo nie.

Offline Sweet Potato
40251 příspěvků moje polička 05. prosince 2019 21:07

paktofonika Psalas, že v lodičkách neumíš, tak jsem přemýšlela, cos tak nosila.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 05. prosince 2019 21:12

Sweet Potato Je to tak 12 rokov späť, v tej dobe som mala topánky na podpätku na sebe len párkrát, nikdy mi to nebolo pohodlné. Roky som už na sebe topánky na podpätku nemala a tak proste v nich chodiť neviem/zabudla som a meniť to nebudem.

Offline baltik
4971 příspěvků moje polička 05. prosince 2019 21:23

viktorka_od splavu pekne, to jsem zvedava jake budou oblecene

Offline 0zero7
11863 příspěvků moje polička 05. prosince 2019 21:30

MP Marge ja myslim, ze podpatku i kozacek je tady dost i ted v zime. Baleriny nenosim, tak neposoudim, na osotatnich se mi libi malokdy. Ale co se zenskosti tyce, tak tu imho nekdo bud ma, tak jak ma treba sarm, a nebo ne. Satama to nahonis jen trochu a prechodne. Videla jsem nejakou zenu vcera, mohla mit, nevim, 45? Mela cigaretovy kalhoty nad kotniky, kozeny perka, tensi svetr a kabat, cepici a byla to esence zenskosti. 

Osobne se mi nejmin libi styl dziny/kalhoty plus "halenka" nebo tricko co si na halenku (desny slovo) hraje a nejaky safe boty. Malokdy to vypada sik. Taky jsou baleriny, dziny/kalhoty a top a baleriny, dziny/kalhoty a top. Proste myslim, ze nejvic zalezi na konkretnim provedeni a kdo to realizuje. Zde: tri outfity proste nemaj moc smrnc, nic na nich ve sve podstate strasne desnyho neni, ale vidis rozdil? 

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 05. prosince 2019 21:44

0zero7 hezky si to shrnula

Offline Sweet Potato
40251 příspěvků moje polička 05. prosince 2019 22:06

0zero7 Ano a ne. Hodně dělá v těchto případech i styl fotky. Přijde mi, že je nejde srovnávat.

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 05. prosince 2019 22:08

0zero7 rámcovo súhlasím, že keď dvaja robia to isté... ale podľa mňa nie je zas tak úplne fér dať nastajlovanú fotku celebrity/fashion blogeríny vyfotenú profi foťákom a starostlivo vybranú z desiatok záberov - a vedľa toho selfie zo skúšobnej kabínky alebo spálne čo niekto narýchlo cvakne lacným mobilom.

(za mňa teda baleríny - minimálne ten klasický uzavretý tvar s guľatou špicou - nikdy a na nikom, ale to je len môj názor, čo nikomu nevnucujem)

Offline 0zero7
11863 příspěvků moje polička 05. prosince 2019 22:10

Sweet Potato Na tom taky neco je, to je fakt, ale myslim, ze je porad videt ze to je i detailu - sirka a delka kalhot dole napr. to vidim i na sobe... ten prvni outfit je typickej "kancl" obcas i tady, to mi prijde fakt nic moc no... zkusim nekdy vyfotit, az potkam dobrej, ale je to narocny to udelat tak aby si druzi nevsimli

Offline viktorka_od splavu
49259 příspěvků moje polička 05. prosince 2019 22:16

0zero7 krom toho posledniho - tam krom foceni nevidim rozdil - je to opravdu pekna ilustrace toho "dabla v detailu" - delka kalhot, tvar vystrihu... diky!