whiskas Dekuju ![]()
A tady mrzne az prasti!
whiskas Dekuju ![]()
A tady mrzne az prasti!
Černá kočka
no jo, dámička, ta nesmí chybět u ničeho.
Ale, dnes tedy dostála svému druhému já, "čert". Chtěli jsme jí dát další dávku přípravku proti parazitům a asi si dobře pamatovala, jak jí to minule nebylo po chuti a předvedla takový ďábelský výstup, že jsem ji nepoznávala. Poškrábala mě i samba a zjistila jsem, že umí i syčet a že její zuby jsou velmi funkční pro případ lovu. Nicméně, prohrála
.
MP Marge Tady zatím jen mrzne, ale mně i teplota -1 stačí k tomu, abych cvakala zubama, takže roláků není nikdy dost. Má pěknou barvu.
whiskas Ta barva me prave upoutala ![]()
s prichodem zimy jsem pri sklizeni letnich bot zjistila, ze mam neuveritelne mnozstvi paru
ale.. chybely mi ke stesti ty jedny posledni, jako obvykle... takze posledni "posledni";-)

viktorka_od splavu Mne se libi ![]()
Lama_z_Lana Hele, ja mam vzdycky uplne detinskou radost z toho, kdyz konecne vidim damsky boty, ktery nevypadaji jako polobotky meho dedecka, dej mu pambu vecnou slavu, ktery nosil na msi sv. ![]()
MP Marge Nic ve zlým, ale co se ti teda líbí? Ok, tyhle boty. Co dál? Z nákupů si pamatuju několik takových nicneříkajících svetérků a jednu fotku s prapodivnou květovanou mikinou. Jaký je teda tvůj styl, že se pořád vymezuješ... proti čemu vlastně? Vždyť vyloženě džíny-triko-tenisky tu poslední dobou fotím jen já, a jsou to fakt ohozy na pískoviště. Kde vídáš všechny ty dědovy polobotky?
MP Marge
jako ja ty dedeckovsky polobotky taky nemuzu, nicmene v pripade tenisek aspol pohodli casto zvitezi;-) ovsem neco vic sik mi chybelo uz par let co jsem znicila na podobnych podpatek. ma 8 cm ale zda se ze budou vcelku pohodlny
MP Marge ja jsem treba hodne podpatkova, ty se mi furt libej nejvic. Ale co se sem si koupila na obcasny noseni "dedky" jsem zjistila, jak super univerzalni bota to je ![]()
"Dedovy polobotky" tady ve forme ruznych martenu, vagabondu, apod. vidam porad a vsude (jako variantu k teniskam, samozrejme
); sama nosim lodicky, klasicke baleriny, sandaly, kozacky/kotnickove boty na podpatku, nic z toho tady nevidam, nebo jen velmi vyjimecne, tak me logicky mrzi, ze se tady neobjevuje vic stylu, abych se taky pokochala/inspirovala. Soucasny trend je na me proste moc unisex a to me nebavi.
MP Marge
jako ja ty dedeckovsky polobotky taky nemuzu, nicmene v pripade tenisek aspol pohodli casto zvitezi;-)
No hele, ono s mejma plochejma nohama a vbocenym palcem, aby mi nebyly jeste nekdy dobry ![]()
MP Marge ja jsem treba hodne podpatkova, ty se mi furt libej nejvic. Ale co se sem si koupila na obcasny noseni "dedky" jsem zjistila, jak super univerzalni bota to je
Verim, treba se taky jednou odhodlam. Ale zatim proste preferuju modu, ktera je trochu zenstejsi, no.
MP Marge ja to chapu, taky k tomu tihnu. A vobcascteda jeste k holcickovskymu ![]()
A takova ta moje nadejchana tylovka s dedkama byla bozi ![]()
viktorka_od splavu krásne!
MP Marge rolák vyzerá fajn, ale je to GAP a k tomu ja mám teraz vyloženú nedôveru
!!!
"Dedovy polobotky" tady ve forme ruznych martenu, vagabondu, apod. vidam porad a vsude (jako variantu k teniskam, samozrejme
); sama nosim lodicky, klasicke baleriny, sandaly, kozacky/kotnickove boty na podpatku, nic z toho tady nevidam, nebo jen velmi vyjimecne, tak me logicky mrzi, ze se tady neobjevuje vic stylu, abych se taky pokochala/inspirovala. Soucasny trend je na me proste moc unisex a to me nebavi.
V lodičkách chodiť neviem, baleriny sú nuda, v čižmách som ako kocúr zo Shreka, kotníčkove mám jedny a fotila som ich tu a polobotky mám takisto jedny, ale v pánskom štýle a to by sa ti tiež nepáčili. Sandále birkeny ale to tiež nič pre teba :D. Za to tenisky sú pohodlné a mám ich rada a tie Marteny snáď tiež. A keď nie, tak budem znovu chodiť v teniskách celoročne. Žensky sa cítim a nepotrebujem k tomu lodičky
viktorka_od splavu Pekné sú, teším sa na outfit :)
V lodičkách chodiť neviem, baleriny sú nuda, v čižmách som ako kocúr zo Shreka, kotníčkove mám jedny a fotila som ich tu a polobotky mám takisto jedny, ale v pánskom štýle a to by sa ti tiež nepáčili. Sandále birkeny ale to tiež nič pre teba :D. Za to tenisky sú pohodlné a mám ich rada a tie Marteny snáď tiež. A keď nie, tak budem znovu chodiť v teniskách celoročne. Žensky sa cítim a nepotrebujem k tomu lodičky
Tak MP Marge nikomu svůj vkus necpe, jen píše, co se líbí jí. A ne každému prostě vyhovují unisex boty, volné hadry a tenisky.
MP MargeTy jsi "sambova" holka
, ten má naprosto stejný názor. Ale většinou to vydejchá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.