Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline 0zero7
11863 příspěvků moje polička 05. prosince 2019 22:32

Wanda von Dunajew zrovna ta posledni je paparazzi fotka z ulice nekde, ty tri "obyc smrtelnik" outfity jsem nasla na strankach podobjech MP na tema my outfit :) 

Offline MP Marge
6869 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 00:13

0zero7 Shrnula jsi to zajiste hezky, akorat mi neni uplne jasne proc - ja prece nikde netvrdim, ze jen proto, ze nekdo nosi perka (tenisky k sukni, roztrhane dziny, volne obleceni, a tak dale,  a tak podobne. ...) nemuze vypadat zensky, nebo si tak pripadat. Mluvim vyhradne za sebe. Nelibi se mi pansky typ bot, tenisky k sukni, roztrhane dziny, a tak dale (viz vyse). Neupiram nikomu pravo na to, aby se to jemu libilo, nebo se v tom citil dostatecne zensky. Na druhou stranu zase nikdo nemuze upirat pravo me, abych obcas vyjadrila svuj nazor

Offline MP Marge
6869 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 00:15

sem teda nechtěla vyvolat flame, ale ještě jsem si k nim koupila jeptiškovský šaty, tak třeba to odčiním:-)

https://www.zoot.cz/polozka/536758/cerne-saty-s-plisovanou-sukni-dorothy-perkins

​Stay se mi taky libi

Dneska mi fakt delas samou radost

Offline 0zero7
11863 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 00:19

MP Marge ale jo, ono to nebylo vylozene na Tebe, spis tak do placu a o tom, ze kdyz dva delaji totez, neni to totez :) chapu, ze kazdymu se libi neco jinyho, jen jsem tim chtela rict, ze vsechny styly se daj delat dobre a spatne a neco mezi. 

Offline MP Marge
6869 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 00:28
Reakce na 0zero7:

MP Marge ale jo, ono to nebylo vylozene na Tebe, spis tak do placu a o tom, ze kdyz dva delaji totez, neni to totez :) 

​S tim se, myslim, snad ani neda nesouhlasit

Offline Pinot Noir
29857 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 00:33

MP Marge Začala jsem s tím já, jen mě zajímalo, co teda považuješ za hezké. Kdyby se tu proti pánským botám a rozervaným džínám opakovaně vymezovala dejme tomu Hwi, tak se takhle blbě neptám, protože mám představu, co se jí asi líbí. Z tvých poznámek to vypadá, jakoby tu byly fotky jen uniformě neženských outfitů v pánské obuvi. U nikoho jiného jsem si opakovaného vymezování se "zdejšímu stylu" (což vůbec nechápu, protože mi ty outfity připadají hodně stylově pestré) nevšimla, tak mě to zaujalo.

Offline MP Marge
6869 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 00:37

0zero7 A je to taky presne duvod, proc nenosim retro

To neni jen o hadrech, k tomu musi byt i patricnej mejkap a styling, a mam podezreni, ze tak nejak i ksicht... Coz ja (nastesti?) nemam. Jinak by ze me byla uplna druha Esme

Offline 0zero7
11863 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 00:43

MP Marge Jasne, tak o retru se ani nebavim. Esmee styl se mi nelibil nikdy, napad uchazejici, provedeni skrobeny moc. 

Offline MP Marge
6869 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 00:48
Reakce na Pinot Noir:

MP Marge Začala jsem s tím já, jen mě zajímalo, co teda považuješ za hezké. Kdyby se tu proti pánským botám a rozervaným džínám opakovaně vymezovala dejme tomu Hwi, tak se takhle blbě neptám, protože mám představu, co se jí asi líbí. Z tvých poznámek to vypadá, jakoby tu byly fotky jen uniformě neženských outfitů v pánské obuvi. U nikoho jiného jsem si opakovaného vymezování se "zdejšímu stylu" (což vůbec nechápu, protože mi ty outfity připadají hodně stylově pestré) nevšimla, tak mě to zaujalo.

​Jo tak. No to je samozrejme zcela logickej dotaz. (Mimochodem, ta moje "podivna" mikina se nepocita!!! To byl fakt jen takovej ulet, prisaham )

Ja nevim, jestli jsi v posledni dobe procitala poradni vlakno - nedavno tam Janie B mela asi tri fotky; prvni byla ten svetrik s plisovanou sukni a lodickama, to se mi libilo sakumprask, brala bych to vsechno i s dylkou sukne (kdybych ovsem mela jeji postavu). A i ty dvoje pouzdrovky se mi libily, i kdyz ty pruhy nebo zdobeni na rameni bych tam mit taky nemusela, ale i s nima bych takovy saty brala radsi nez vetsinu tech rubasu z COS (nadsazka)!

Mimochodem, ja mam podezreni, ze tu nejsem sama, komu ty vecne tenisky taky lezou krkem, ale dotycne uzivatelky jsou moudrejsi nez ja, tak si mysli svoje a nechavaji si to pro sebe Jen si vzpomen na tu smrst, kdyz Micuska postla outfit a nekolik z nas se priznalo, ze se nam to libi

Offline MP Marge
6869 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 00:49

Jezis, baby, ze jeste nespite, ja jsem se kvuli vam zdrzela v praci!!!

Offline MP Marge
6869 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 00:51
Reakce na 0zero7:

MP Marge Jasne, tak o retru se ani nebavim. Esmee styl se mi nelibil nikdy, napad uchazejici, provedeni skrobeny moc. 

​To ja dala jako priklad, ze souhlasim, ze kdyz dva delaji totez... Jako me se to naopak libilo, ale dovedes si me v tom predstavit!?

Offline whiskas
21048 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 01:10

paktofonika Já mám aktuálně jen ty 1461 lakovky :-), líbí se mi.

A líbí se mi i další, ale ne na mně. A tak je to i s jinými kusy oblečení/bot. 

Offline Pinot Noir
29857 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 05:34
Reakce na MP Marge:

Jezis, baby, ze jeste nespite, ja jsem se kvuli vam zdrzela v praci!!!

A díky za odpověď. Jo, ten dotaz jsem četla, i jsem odpovídala, že šaty se mi líbí, jedny z nich víc. 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 05:45

MP Marge dotaz v poradne si pamatuju. Mam pocit, ze pokud se ty saty nelibily, tak proto, ze byly nemoderni a bylo to na nich videt, nikoliv proto, ze by byly prilis zenske.... tedy spis kritika provedeni, nikoliv stylu.... mozna jsem teda necetla vsechny odpovedi....

Offline MP Marge
6869 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 05:59
Reakce na Pinot Noir:

A díky za odpověď. Jo, ten dotaz jsem četla, i jsem odpovídala, že šaty se mi líbí, jedny z nich víc. 

​No prosim! Nakonec se jeste ukaze, ze mame neco spolecneho

Offline MP Marge
6869 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 06:07
Reakce na nolita:

MP Marge dotaz v poradne si pamatuju. Mam pocit, ze pokud se ty saty nelibily, tak proto, ze byly nemoderni a bylo to na nich videt, nikoliv proto, ze by byly prilis zenske.... tedy spis kritika provedeni, nikoliv stylu.... mozna jsem teda necetla vsechny odpovedi....

​Ne, tos cetla spravne, ale to ja netvrdim, ze proti nim nekdo neco mel, protoze byly moc zenske - ja je jen pouzila jako priklad, ze vicemene odpovidaji memu stylu (i kdyz teda bez tech pruhu bych se, pravda, obesla) - takove jednodussi pouzdrovky si bezne beru do prace - samozrejme s lodickama A obcas, a to uz asi patri spis do priznani, k nim mam i telove silonky!!!

Offline MP Marge
6869 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 06:07

Ja to nechapu. Vy tam snad vubec nespite!? 

Offline Karja
44632 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 06:10

MP Marge Nespime! Cteme si o outfitech!

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 06:17
Reakce na MP Marge:

Mimochodem, ja mam podezreni, ze tu nejsem sama, komu ty vecne tenisky taky lezou krkem, ale dotycne uzivatelky jsou moudrejsi nez ja, tak si mysli svoje a nechavaji si to pro sebe Jen si vzpomen na tu smrst, kdyz Micuska postla outfit a nekolik z nas se priznalo, ze se nam to libi

​vy trpitelky! 

Offline MP Marge
6869 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 06:19

Karja Ocividne

Ja teda jdu spat. Sambo mel dneska nejakej spatnej den, coz je jedinej duvod, proc jsem jeste vzhuru! Zitra budu jako vyvorana mys, a nebudu mit na pokracovani flejmu energii, tak to kdyztak nekdo vezmete za me!