Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline MP Marge
6869 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 06:22
Reakce na jinx:

​vy trpitelky! 

​No co ti mam povidat, jsou to uplna dusevni muka!!!

Zapomen na nejakej ohen v byte - az konecne najdu slusnyho terapeuta, budu muset napred vnitrne zpracovat tenisky

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 06:25
Reakce na MP Marge:

​Ne, tos cetla spravne, ale to ja netvrdim, ze proti nim nekdo neco mel, protoze byly moc zenske - ja je jen pouzila jako priklad, ze vicemene odpovidaji memu stylu (i kdyz teda bez tech pruhu bych se, pravda, obesla) - takove jednodussi pouzdrovky si bezne beru do prace - samozrejme s lodickama A obcas, a to uz asi patri spis do priznani, k nim mam i telove silonky!!!

​Jo takhle, ok...:) to jsem si nejak blbe precetla tady

Offline MP Marge
6869 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 06:29

nolita No ono aby se v tom nekdy prase vyznalo, kdyz se flejm rozjede a jeden mluvi o voze a druhy o koze...

Dobrou noc

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 06:41

MP Marge No ja proti inému štýlu nič nemám, akurát poznámky typu pohrebné oblečenie, obuv pre dedka, unisex sú divné, ale možno len nechápem vtipu. Ja mám totiž v diskusii často problém pochopiť vtipy. :D

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 06:43

paktofonika no vono to neni vtipný. Takže chyba neni na tvojí straně :)

Offline Hwi
743 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 06:57

Já asi MP Marge chápu, člověku někdy trochu chybí někdo, kým by se mohl inspirovat a kdo by prostě víc souzněl s tím, co nosí on sám. Já si rozhodně nemyslím, že by se tady nosilo dokola to samé, prakticky všechny outfity se mi líbí, jen zkrátka většinou nejde o nic, co bych si na sebe dokázala obléct (a často se to tomu ani neblíží). Přesto se ale vždycky ráda podívám a v duchu chválím. :)

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 08:12

paktofonika to je mimo to je jasne... ale to beru jako takovy ulet, jako kdyz ja nemam dobreho slova pro telove silonky treba:)))

Offline Karja
44632 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 08:16

paktofonika Tak to neni vtip, to je takova nadsazka, ja tak dokazu osklive pojmenovat I svoje veci a nemyslim tim, ze jsou hnusne;-) Nebo kdyby se mi povedlo tak pojmenovat neci veci tady, tak to urcite nemyslim zle.

Offline Garfie
28524 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 08:23

MP Marge Já bych prosila nějaký odkaz na Micuska kauzu, vůbec nevím o jaký outfit mohlo jít! 

Offline Potrefenáhusa
38816 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 09:04

Garfie ani já 

Offline Sweet Potato
40251 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 09:08

Garfie Já si nepamatuju podrobnosti, ale přijde mi zbytečné tahat něco z minulosti, pokud by to nechtěla vytáhnout přímo dotyčná.

Offline Lilly_Ku
4527 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 09:13

Ale ono je pravda, ze se moda posunula k vetsi lezernosti a unisexu... a tyhle outfity proste pusobi soucasneji.

Ze se to nemusi vsem libit je mi jasny. Onehda tu nekdo oznacil postovany saty jako devadesatkovy, a fakt to celkem presne vystihlo, jak ty saty pusobi. 

Ja treba moc obleceni nenakupuju, mam celkem malo veci, ale pravidelne obnovuju, protoze takovy ten ideal klasiky co vydrzi deset let se da uplatnit tak na kabelky (ja jezdim do prace na kole s batohem udon acrobatics) a s primhourenim oci na kabaty a kozacky. Na zbytku jsou ty roky videt.

Offline Tak Betty
6128 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 09:35
Reakce na Sweet Potato:

Garfie Já si nepamatuju podrobnosti, ale přijde mi zbytečné tahat něco z minulosti, pokud by to nechtěla vytáhnout přímo dotyčná.

​taky mi přijde nevhodné až zbytečné vytáhnout minulost.

Offline Garfie
28524 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 09:40

Tak Betty Sweet Potato Tak ja pochopila, ze to prave nebylo nijak hrozne, jen neobvykle tady? Ale zase nutne to videt nepotrebuju, to je pravda.

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 12:11

Lilly_Ku hele mně třeba ani neva, kdyby na sobě někdo ty devadesátkový šaty měl, důležitej je spíš celek, jak to působí. Nejvetší trága sou takový ty splácaniny každej pes jiná ves např: džíny, sofshell bunda (oranžová třeba) a k tomu, ať teda zůstanem dámou, pytlovitá plastik kabela přes rameno a kozačky na podpatku do půl lýtek. Myslim, že ta hranice mezi 'to je boží' a 'splácala co jí padlo pod ruku' není tak úplně tenká..další případy sou lidi, co to prostě fakt neřešej, ty se ale nefotí do cjmdns. Na ulici se mi lidi líbí/nelíbí a to je tak všechno, nosit si můžou co chtějí, to tady k tomu třeba něco napíšu, předpokládam, že ten dytyčnej třeba i o názor stojí? 

a stim poslednim odstavcem souhlasim zcela.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 12:30

Ounz amen! Ja mam treba ze sekace jednu devadesatko-dvoutisicovou bundu a tu se fakt snazim nosit nakombinovanou tak, abych nevypadala, ze jsem se probudila z dvacet let trvajiciho zimniho spanku, takze se vzdycky snazim o aktualni delku kalhot a soucasne boty aspon..

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 12:57
Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 13:23

Mě třeba sere (vysloveně), že ty hadry strašně rychla zastarávaj. Mě třeba konkrétně to fakt nebaví a štve mě, že abych vypadala aspoň trochu jánevimjaktoříct "současně", musím pořád šatník doplňovat, přestože ho mám narvanej věcma, který jsou pořád z pohledu kvality nositelný, ale už to prostě neni ono. Nekupuju si žádný výstřelky, nemám ambice vypadat moderně, ale taky nechci vypadat úplně zamrznutě. To je vlastně hlavní důvod, proč to sleduju tady. Ale nebaví mě to Ale jinak bych asi nosila to, co má 0zero7 na první fotce, protože oblečení se mi neničí a postava se mi už deset let nezměnila. 

Offline Pinot Noir
29857 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 14:05

MP Meri To je přesné . Akorát že já teda moc neobnovuju a nedoplňuju, takže současně nevypadám. Zvlášť boty, bundy nebo kabáty prostě nevyhodím jen proto, že už nejsou in. 

Offline Karja
44632 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 14:08

Pinot Noir Haha, tak to ja jsem teda z roku raz dva, protoze zajimalo by me, ktera tvoje vec neni soucasna. Jako co.si tak vzpominam tak nejaky ty pracovni veci me driv neoslovovaly, ale ted ty hristovy mi prijdou in a soucasny!