Lama_z_Lana Ja si delavam ,,linky,, stinama na oboci. Je to takova pekna tmava hneda, dlouho to drzi, je to prirozenejsi na mne. Ale samozrejme to nema takovy ten efekt rovne tenke linky, ze....
Co jste si dnes koupili/y?
Lama_z_Lana Proč ne Eva A zkoušely jste gelové linky od Bobbi Brown? S těmi se, dle mého názoru, pracuje skvěle a dobře drží.
Lama_z_Lana Kdybych byla šikovná, nemusela bych to opravovat tyčinkou :-).
Lama_z_Lana Ty se mi ani moc nelibi, ty ocaskovy...to neni vubec totiz mozna se tak narodila. Ja to na to jeste hraju:-D
Lama_z_Lana Mne přijde, ze ty tekutý ani moc bez toho ocasku nejdou, ze to fakt potrebujou (taky to neumim)
Karja no ses narocna proste ![]()
Lama_z_Lana nezkousela jsi tyhle? Ja jine nekupuju, dobre se s nimi pracuje. Je to jedina vec, kterou od D. kupuju.

Lamickanezkousela, ale on je problem v rukach, ne v linkach ![]()
Lama_z_Lana no ja to s jinymi taky nezvladam, ale tyhle se dobre drzi a jde to lip. Jen teda nevim ten ocasek, ten ja nenosim :)
Je tu niekto, kto nenosí linky? Ja i s perfektne namalovanými vyzerám ako keby som mala monokle. :D
paktofonika Já, z 99% ani stíny
paktofonika no ja jak rada obrazim takovy ty make-up predvadecky v Douglas a spol., tak tam mi vzdycky udelaj boziblinku, dava mi to takovej mrchovskej smrnc, to se mi libi ![]()
sama zvladam leda pandu
Lama_z_Lana Aha. Ja tie sešlosti rada nemám :D Ako pozrieť si vizážistu v akcii je asi fajn, ale ja si rada poštudujem na nete a tak idem nakupovať. Predavačky sa mi často snažia vnútiť niečo iné, mam pocit, že v Sephore tomu rozumie tak jedna tretina a tak chcem byť pripravená :D
Kokoska aha, to ani nevim, mam jeste ty puvodni. Hlavne at nemeni obsah
paktofonika ja nenosim ty tekute, ostre ohranicene, to se mi moc nelibi, resp. na malokom, ani na me moc ne
jinx barvy jsou trochu jiny, ale myslim, ze sirsi vyber. Ja jsem nasla hodne podobne tem mym puvodnim. Konzistence je stejna.
paktofonika jo, to chapu! Ja tu v HK chodim cilene za jednou do toho Douglasu, ta je fakt skvela a ochotna (je znat, ze ji to proste bavi) a diky ni jsem objevila par pokladu.
Konečne prišli Marteny, objednala som smooth, sú parádne a pohodlné ![]()
A kúpila som krak :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články