Karja Protože jsem změnila způsob života, tak jsem nakoupila. Ale většina věcí je už dva roky stará a teď je budu nosit ještě dlouho. Na hřištích budu ještě pár let, do práce zas jen tak letmo, jako ten minulý rok, a vsaď se, že za pár let už to bude všechno úplně mimo ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
MP Meri No jako mně se neměnit 10 postava....tak si ty nákupy ráda odpustim - mně se líbí většina ých starých věcí, jen se do nich nevejdu.
A já s tím vyhazováním oblečení mám docela problém, se ke všemu snažím být hodně šetrná, ať mi to vydrží ideálně roky.
Pinot Noir No jsem zvedava, kam se to posune. Ja si vcera uklizela skrin a jako radost jsem ze sebe nemela, klidne bych se mohla pridat do obcasne mistni vyzvy, ze si rok nic nekoupim (krom kabelek a bot trebas, to je spatny no:-D:-D), jenze je fakt, ze ta aktualnost utece a pak si budu kupovat za tri roky vsechno novy najednou????
Karja jo
kdyz jsem se vracela do prace, tak jsem skoro vsechny puvodni kancelarske hadry odnesla do kontejneru. Stvalo me to, ale byly dost mimo.
Lamicka Tak tech uz jsem se zbavila no:-D
Lamicka Ty jsem vyhodila hned. Ale blbý je, že ani ty cca čtyři roky na mateřské nevydržíš s tímtéž. Teda já vydržím, ale poznat to prostě bude.
Taky me to stve. Treba outdoorove/ sportovni veci, kde na modu nehledim vubec, nam nektere 10+ let a zatim je vyhazovat urcite nebudu. Ceho jsem se musela zbavit bylo kvuli velikosti nebo uz byly znicene.
Moje babicka nosila jeden kabat mnoho let, mozna i 15-20. Ja mam jeden sedmilety a uz mi to prijde hranicni.
My jsme se ale doma v tomto nasli
)Muz vyrazoval pred dvema lety jednu z prvnich geretexovych bund, co se sily v CR a to uz ji mohl venovat rovnou do muzea.
Jako ja nevim, o jakym mnozstvi obleceni se bavime.. ja mam treba jeden zimni kabat, dvoje zimni boty, z toho jedny martensky, troje kalhoty, jeden batoh... takze tim, jak ty veci taham casto, tak se holt opotrebujou, i kdyz jsou kvalitnejsi. Mi to tak vyhovuje, vetsinou taham par oblibenych modelu furt dokola, proto se tu taky casto nefotim ![]()
Jinak ja nic nevyhazuju, u vchodovych dveri mame takovej koutek ma davani, tam ty veci dam a vetsina je jich pryc do hodiny.
Lilly_Ku Tak příklad - mám 4 kalhoty do práce, 4 kalhoty volnočas, 5 kalhoty zahrada/vesnice/atd. Za poslední rok jsem z toho pořídila 2 kalhoty do práce, zbytek už mám roky roky. Nevím, jestli je to hodně, nebo málo, ale fakt je, že z těch 8 kalhot "mezi lidi" je už minimálně polovina v kategorii na hraně co se týče aktuálnosti, potřebovaly by vyměnit, ale fakt se mi do toho nechce.
Kabáty jsem měla za posledních 10 let dva, jeden jsem dala pryč loni, ten fakt už neodpovídal (nicméně byl v naprosto nositelné kvalitě, žádné žmolky atd.). Druhý mám od vejšky, tj. ani se mi to nechce počítat, ale minimálně nějakých 8-9 let? Kvalitou je pořád ok, ale módní hit už to teda neni. Plus jsem loni dokoupila parku (dítě, hřiště atd.).
Jako fakt mě to štve a to do popelnice nevyhazuju taky nic, všechno dávám dál, swapuju, popř. vytřídim.
Co ti GAP provedl!?
A rolak je Old Navy, to jsem zapomnela napsat. Ale on je, tusim, vlastni stejnej korporat - GAP, Old Navy a Banana Republic.
Ale...nepodporil ma vo významnom okamžiku
!!!
tu to riešim a ešte ostranu ďalej...počuj, ty to tu flákaš!
https://www.parfumanie.cz/forum/detail/tlacharna:c7/t96.htm?page=2357
Ale dnes mi prišlo tričko Uniqlo, čo som si kúpila ako náhradu a vyzerá ten materiál, že by mohol čosi vydržať
.
MP Marge No ja proti inému štýlu nič nemám, akurát poznámky typu pohrebné oblečenie, obuv pre dedka, unisex sú divné, ale možno len nechápem vtipu. Ja mám totiž v diskusii často problém pochopiť vtipy. :D
No tak ja bych rekla spis nadsazka. Ale v tomhle pripade jen do urcite miry, protoze mnoho bot, ktere jsou dnes v mode, opravdu vychazi z panskeho stylu. Muj dedecek nosil svatecni polobotky, ktere byly lakove a mely to dirkovani. Od nekterych tech mistnich emmelin, nebo jak se to k certu jmenuje, byly fakt skoro k nerozeznani! To neni ani vtip, ani nadsazka, to je proste historicky fakt!
Nezminil to tady nekdo nedavno, ze se panske polobotky s dirkami hodne nosily za prvni republiky!?
No a kdyz mas damskou botu ve stylu panske, tak na oznaceni "unisex" taky neni nic vtipneho - nebo nevhodneho.
paktofonika no vono to neni vtipný. Takže chyba neni na tvojí straně :)
Chyba neni na nici strane. Viz vyse.
MP Marge Já bych prosila nějaký odkaz na Micuska kauzu, vůbec nevím o jaký outfit mohlo jít!
Jezis, to musis na Karju, uz je to dyl, a ja v diskusich vubec neumim hledat ![]()
Ale...nepodporil ma vo významnom okamžiku
!!!
tu to riešim a ešte ostranu ďalej...počuj, ty to tu flákaš!
https://www.parfumanie.cz/forum/detail/tlacharna:c7/t96.htm?page=2357
Jezis, no jo, promin, ja si pamatuju historku (musim se teda priznat, ze me rozesmala), ale nedoslo mi, ze to byl GAP. Mne to nijak neprekvapuje, s kvalitou se fakt zhorsili.
Vubec nevim, proc se mi udelal ten prazdnej ramecek ![]()
mini-kabelka: dneska dorazila a je skvělá, mám z ní velkou radost
Je pěkná, ale ehm, přesně od této značky jsem se též nechala zlákat zdánlivě dobře vypadajícím, okopírovaným designem a nízkou cenou. Když přišla taky nadšení a přesně po týdnu se zapínání u kabelky rozpadlo. V úterý se mi ozvali, že prý těch 128 Kč není omyl, že to jsou vrácené náklady na reklamaci, přitom jsem žádné neměla a že mám právo se odvolat.
To jsem udělala obratem, že jsem oprávněně včas a řádně zvolila odstoupení od smlouvy s příslušnými citacemi z občanského zákoníku a od té doby ticho po pěšíně
.
Takže mi bohužel dnes díky tomuto přístupu "zákaznického" servisu eobuvi nezbylo nic jiného, než jít ten krám dnes vyzvednout na Parcelshop, protože jinak bych neměla nejspíš ani peníze, ani kabelku
.
Tak jsem zvědavá, jak dlouho vydrží tentokrát - sestra se uvolila, že to s ní zkusí, pač já na to už nemám chuť ani nervy a raději jsem si náhradní pořídila jinde.
Za mě značka Creole a eobuv už nikdy více
.
Držím palce, ať s tou svojí dopadneš lépe než já.
wendulka ja s tou svoji reklamaci dopadla dobre, uz mam i penize na uctu. Ale to bylo fakt neopravitelne.
MP Marge veď si robím srandu ![]()
Ale s kvalitou sa fakt zhoršili, kedysi som u nich také základné veci brala úplne na istotu, ani som nehľadala inde, v posledných rokoch už menej a toto bola myslím bodka.
Ten prázdny rámik si myslím, že bude náhodné odklikutie.
MP Marge zensky styl nosim ja. Milujem podpatky, lodicky, saty, perly. Len to moc nefotim. Tenisky k satam nenosim aj ked zopar parov mam. Ale kazdy nech nosi co sa mu paci je to tu aspon pestrejsie.
Ale s kvalitou sa fakt zhoršili, kedysi som u nich také základné veci brala úplne na istotu, ani som nehľadala inde, v posledných rokoch už menej a toto bola myslím bodka.
Mam uplne stejnou zkusenost.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články