Janulik03 No vidis, prave bys mela prispivat vic, aby me to uspokojilo a nemusela jsem se realizovat sarkastickymi poznamkami na adresu panskych bot ![]()
P.S. Tvuj styl se mi vzdycky libil!
Janulik03 No vidis, prave bys mela prispivat vic, aby me to uspokojilo a nemusela jsem se realizovat sarkastickymi poznamkami na adresu panskych bot ![]()
P.S. Tvuj styl se mi vzdycky libil!
MP Marge som hrozne jednotvarna. ![]()
Janulik03 Ja taky ![]()
Udělala jsem si drobnou radost při pátku

slniecko Jinak ale momentalne vztah mezi mnou a GAPem se momentalne zlepsil! Jak jsem si stezovala na ten vlnenej svetr do vecka, co mi nesedl a neslusel? Tak jsem ho neprozretelne nechala prehozenej v kuchyni pres zidli a Chico z nej v nestrezenem okamziku ukradl (a sezral!) visacku, bez ktere se to neda vratit. Tak jsem si ho jeste jednou vyzkousela a vida, najednou mi nepripadal tak spatnej! A sambo pry jeee, to je hezkej svetr! Tak ho mam na sobe v praci, a je fakt hrozne prijemnej a mekkej
A hreje!!!
Janulik03 No vidis, prave bys mela prispivat vic, aby me to uspokojilo a nemusela jsem se realizovat sarkastickymi poznamkami na adresu panskych bot
![]()
a k tematu: pristi vikend si jedu pro kolo od http://www.kolastus.cz/
co mam objednany uz od leta ![]()
Lilly_Ku Krásnej nákup
Proč ne Eva to je hezky nakup. ja si tyhle paletky furt prohlizim, na netu i v obchode... ale pak si uvedomim, ze to vubec nepouzivam, tak se zase uklidnim a odlozim to :D
razorblade Haha, zrovna dneska sem šla okolo třípatrový v douglasu..taky sem se zaujala a říkala si, co bych s tim tak.. :)
razorblade Ounz A ja ted premejslim kam se to jako...to je na pusu nebo na oci??
Mutziputzi No některý sou jen na oči a některý kombo oči, tvář a nějaký ty kontůry a tak..na mě je toho moc, teď se už dlouho nemaluju, nebo teda raritně
Ounz Ja jsem v furt v modu rasenka z casaku, zde ja setrim uplne nadherne
Ounz No ty patrovy! To byl muj sen, kdyz jsem byla teenager. Pred tim jsem zase snila o tech patrovejch kufrikach s pastelkama, fixkama, voskovkama, vodovkama... ![]()
razorblade ty prostě jedeš vždycky do patra! (Já zas měla děsnou touhů píct patrový dorty :) )
Mutziputzi šikovná hospodyň
razorblade tak já se decentně v pracovní dny líčím. O víkendu na to dlabu :)
razorblade Ja mam to samy, koukam, slintam, ale je mi jasny, ze bych to nikdy nepouzila, takze se nastesti ovladnu....ale libi se mi to hrozne:-D
Karja Ale použila.. Jenže ne všechny. Vždycky jsou tam některé, které miluješ a jiné, které skoro nepoužiješ. A pak to dilema, když ti tam zbydou jen ty nepoužívaný.. malovat se s tím nedá a vyhodit je to přece škoda..![]()
Dadoo Jj presne tak, takze tri vymalovany a zbytek by zbyl. Navic mi prijde, ze k takovyhle paletce se musis chovat pekne, takovej klidnej licici ritual, kdy v klidu s kavou otviras to vicko, beres spravnej stetec a div ze netvoris. A ne ze polomrtva vyhrabes nekde v rohu v pavucine mesic nemytej stetec, prejedes to ve vterine, ve ktery si jeste cistis zuby...to je fakt skoda.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.