Janulik03 díky za zpětnou vazbu, to se vždycky hodí.. budu se muset časem odhodlat :)
Co jste si dnes koupili/y?
Ounz rado sastalo
este by som vykutrala fotky tesne po myslim ze sommich tu davala ![]()
barbucha prosim te, ctu sice nepozorne, ale po staromodnich outfitech a prumernosti tu snad nikdo nevzdychal?
Tak neber to tak doslova
ale počítám do toho i tu debatu o botkách...
Janulik03 Mňa by zaujímalo, či je potrebné a na ako dlho si vziať napríklad voľno v práci. Ja o plastikách totiž neuem vôbec nič. Ako u mňa to asi najbližších 10 rokov ešte nehrozí, ale s tým akym tempom sa ja k určitým veciam odhodlávam, je najvyšší čas s tým začať :D
paktofonika ja som bola vo stvrtok, ten den a este piatok zalepene, pozom cez vikend uz len prelepene viecka a v pondelok do prace so slnecnymi okuliarmi navon. V kancelarii bez okuliarov akurat som vyzerala

Tiez zalezi jde robis a co. Po par dnoch to uz bolo celkom ok
Janulik03 Uf, vyzerá to drasticky, ale určite to stojí zabto. Robí sa to v lokálnej anestézii?
paktofonika uf, tos mi těma obrázkama moc nepomohla, to muselo asi hodně bolet?
Edge neboli to je to lokalne opichane normalne sme s dr kecali pocas zakroku, neprijemne je ze mas zalepene oci ale vidis a potom ked tahaju stehy tak to mierne stipka. Fakt nic hrozne, obrazky vyzeraju drasticky ale netreba sa bat. Fakt
Janulik03 a za jak dlouho můžeš normálně fungovat?
Edge o dva dni ale vyzeras takto no podla toho ako sa ti hoja modriny
Ja si myslím, že Chicco so svojou náklonnosťou k Victoria Secret vie rozoznať kvalitu a tým pádom by to malo byť ok!
Good point ![]()
Dve kolegyne a jedna klientka mi vcera svetr pochvalily, takze posledni pochyby padly - ted jeste jak bude vypadat, as ho vyperu!
Tak neber to tak doslova
ale počítám do toho i tu debatu o botkách...
No tak pokud povazujes vsechno, co neni botka v panskem stylu nebo teniska, staromodni a prumerne ![]()
Janulik03 tak to je celkem rychla rekonvalescence... ale ty obrázky mě teda budou strašit
Lama_z_Lana Jo a I v ty minute a pul musi mit dcera svoji fake licici krabicku:-D. Ma o trosku mensi nez ja, ale tam pomalu vic veci nez ja, prazdne kremy, obaly od stinu, stetce a fakt jede, pudruje se taky, obcas prekvapi, ze vi co se jak pouziva:-D
jo tak takhle to vznika!:-) a ja furt proc mne to prjde votravny a odmitam tomu venovat byt jen o vterinu vic nez je nezbytne nutny (bohuzel zubem casu je to vic a vic nutnejsi
no a maminka co pamatuju to mela vzdy stejne, kdyz jsem byla mala licila se jen do spolecnosti a zavrena v koupelne, asi jsem ji pri liceni v zivote nevidela
Edge nebolí nic, neboj. jela jsem z kliniky taxíkem, ale klidně bych se odřídila sama domů. akorát jsem teda málem omdlela z toho smradu, když kauterizovali či co ten řez. musela jsem si říct, jestli bych mohla "hodit kotvu" - nohu a ruku ze stolu, jako když mi bejvalo blbě z alkoholu.
Edge prepac ![]()
mitford sister takze jit na to nejlepe s rymou rikas?:-)
viktorka_od splavu Se mnou se takhle maloval I synovec, svagr to nesl nelibe, ale ja bych se takhle malovala I s klukem, vzdyt je to hra a legrace;-)
Karja tak podle myho muze je nemuzne uz kdyz se chlap voni, natoz aby se licil, tak trochu to chapu:-)
jo a se mnou se teda syn nelicil, pac jsem to nedelala, ale nehty nalakovat chtel, ze to videl u segry:-) cernym lakem to ve skolce vypadalo asi cool;-)
viktorka_od splavu Vzdyt mu byly sotva dva roky a delal vsechno jen jako....hele ja znam tatinky, co zatrhli I kvetinovy pyzamka, mne to prijde trapny.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články