paktofonika ja linky delam tuzkou, ne uplne ostre a ne uplne kolem oka, vnitrni koutek nedotahuju. To by mi strasne zmensovalo oci.
Co jste si dnes koupili/y?
MP Marge zensky styl nosim ja. Milujem podpatky, lodicky, saty, perly. Len to moc nefotim. Tenisky k satam nenosim aj ked zopar parov mam. Ale kazdy nech nosi co sa mu paci je to tu aspon pestrejsie.
Jenže Januliku, ty vypadáš "in" a ne jako bys zastydla ještě v socíku ![]()
Nic proti, když to někomu vyhovuje... ale na stránkách, který se hojně věnujou módě (současný) a jejichž většina členek sleduje aktuální trendy a oblíká se jak ze žurnálu, stěžovat si na nedostatek staromódních outfitů a průměrnosti je poněkud pošetilé...MP Marge vidim tě! ![]()
paktofonika ja nenisim linky ani stíny, mam malý krtčí očka, jsem obrýlená, to by nešlo ani trochu
A zrovna tvoje outfity Janulik03 se mi většinou líbí, sedne ti to a vypadáš šik. To je to o čem sem psala, záleží na podání.
Ounz Presne presne! Malé oči, okuliare, nie úplne padnúť viečko ale nábeh na to mám...
paktofonika No..mně to horní víčko vždy padalo, teď je to ještě vilc, myslim, že sem slušnej adept na plastiku ![]()
Ounz To i ja, ale zatiaľ sa ešte ako tak drží :D
paktofonika no já taky ještě vidim
Ounz tak dej vědět, kam půjdeš, taky mě to za pár roků čeká... vždycky jsem záviděla, ze si nekdo může namalovat stíny, který jsou vidět
paktofonika Co to je ten krak? Nebudu to potrebovat?:-D:-D
Linkam na vicku říkáte tomu, co jsem si malovala kremen na boty v šedesátých letech? Krem byl v tube.![]()
Zaramovany očí ala bardotka.
Karja No stromček :D
A linky jsem su uměla udělat excelentní.
paktofonika ja je nosim, ale minimalne, spis kdyz jdu nekam vecer a delam jen tenkou, aby mi to jen trosku vic otevrelo oko. Rano se mi s tim vetsinou nechce patlat. Stiny nosim casto, ale nejradsi mam rtenky. Na nich mam asi zavislost
.
Edge Já to ještě odkládam, co to půjde, u mě to není tak jednoduchý..možná se odhodláš dřív :)
barbucha prosim te, ctu sice nepozorne, ale po staromodnich outfitech a prumernosti tu snad nikdo nevzdychal?
Ounz jj, já se právě taky na to zatim moc nehrnu... ono u mě to je spíš estetický než zdravotni důvod, mám takový zapadlejsi oči, ale až začne něco viset, tak se naštvu a půjde to pryč
slniecko Jinak ale momentalne vztah mezi mnou a GAPem se momentalne zlepsil! Jak jsem si stezovala na ten vlnenej svetr do vecka, co mi nesedl a neslusel? Tak jsem ho neprozretelne nechala prehozenej v kuchyni pres zidli a Chico z nej v nestrezenem okamziku ukradl (a sezral!) visacku, bez ktere se to neda vratit. Tak jsem si ho jeste jednou vyzkousela a vida, najednou mi nepripadal tak spatnej! A sambo pry jeee, to je hezkej svetr! Tak ho mam na sobe v praci, a je fakt hrozne prijemnej a mekkej
A hreje!!!
Ja si myslím, že Chicco so svojou náklonnosťou k Victoria Secret vie rozoznať kvalitu a tým pádom by to malo byť ok!
Tak Betty krem na boty bol super a cukrova voda na vlasy sby drzali nahore
teda v lete potom kruzili osy okolo hlavy ale co by clovek nevydrzal ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články