Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 22:18

Karja Hele já to mám vyloženě jako zábavu - fakt si nemyslím, že bych se stínama byla nějak krásnější nebo co. Štve mě, že to na fotkách není vůbec vidět, ale třeba k těm svejm černočernejm vohozům nosím neonově růžovou nebo oranžovou stínovou linku. Prostě jen tak. Proč ne

Offline Karja
44632 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 22:22

Lama_z_Lana Ja bych to taky mela jako zabavu, ja se rada vymalovavala prave s tou kavickou, I kdyz to vlastne ani nebylo moc poznat ale ted to nedavam ze jo!:-D. Krem, makeup, pudr,tvarenka, rasenka, podle me to dam klidne do 1:30 sekund, zitra si to schvalne stopnu:-D

Offline Karja
44632 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 22:24

Lama_z_Lana Jo a I v ty minute a pul musi mit dcera svoji fake licici krabicku:-D. Ma o trosku mensi nez ja, ale tam pomalu vic veci nez ja, prazdne kremy, obaly od stinu, stetce a fakt jede, pudruje se taky, obcas prekvapi, ze vi co se jak pouziva:-D

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 22:26

Karja Že ty si pěstuješ bjůtyblogerku?

A kódíky budou?

Offline Karja
44632 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 22:28

Lama_z_Lana Jezis, ja nevim, co je kodik, ale muzu udelat nejakou losovacku o vyhry, to znam:-D. Ja sI tu paletku koupim na duchod teda, ja mam proste rada tyhle holcici hezky veci:-D:-D

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 22:28

Lama_z_Lana Bych to taky mela jako zabavu, kdybych za a) s tim umela zachazet a za b) v tom nevypadala jak unavenej tranvestita

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 22:34

razorblade Sim tě!

Já si o výsledku nedělám iluze, ale co už!

EDIT: Já třeba ani po x-pokusech neumim tekutou linku. štve mě to,páč mi sluší, ale sama to fakt nedám.

Offline Karja
44632 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 22:34

razorblade musis si koupit nude paletku a muzes se bavit:-D

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 22:39
Reakce na Karja:

Lama_z_Lana Jezis, ja nevim, co je kodik, ale muzu udelat nejakou losovacku o vyhry, to znam:-D. Ja sI tu paletku koupim na duchod teda, ja mam proste rada tyhle holcici hezky veci:-D:-D

​No tak super, budu folowovat, srdíčkovat a komentovat!

Ne teda že bych si řikala o nějakou protekci ze známosti

Offline wendulka admin
16645 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 22:47

continuity Tak to je fajn. 

To by bylo už hodně smutný, kdyby právo kupujícího zvolit si řádně a včas způsob vyřízení reklamace nerespektovali v případě podstatného porušení smlouvy ani u neopravitelných vad. Jenže u těch skrytých výrobních vad, které se projeví do 6 měsíců od převzetí zboží a u nichž se tak předpokládá, že existovaly již v okamžiku převzetí zboží se správně na opravitelnost či neopravitelnost hrát nemá, když si kupující  zvolí a prodávající mu to na reklamačním protokolu umožní.

Takhle jsem kdysi reklamovala sandály, u nichž mi do dvou měsíců po zakoupení praskla guma. Tehdy jsem toto ještě netušila a způsob vyřízení jsem si nezvolila. Naštěstí to bylo neopravitelné a dodavatel už je v mojí velikosti neměl, takže jim nezbylo nic jinýho, než mi peníze vrátit. Ale taky mi ji nemuseli uznat vůbec, že?

Offline 0zero7
11864 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 23:12

Lama_z_Lana tekuta linka je fakt o cviku a taky musi byt ok stetec (fixy nic moc, zahodila jsem ted novy Clarins ve fixe, desny byly, kamoska ma nejaky obyc maybelline nebo co a jsou fajn) Me se to moc libi na nahym obliceji.

Koupila jsem dneska Chanel makeup pro maminku a Indeed retinol, ze vyzkousim. Jo a jeste gel na oboci, pry dobra vydrz, no to jsem zvedava. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 23:15

0zero7 Jako! já trénuju! (co má taky svobodná a bezdětná po večerec dělat, žejo ). Pravý oko dobrý, levý oko zkrátka průser.

Offline 0zero7
11864 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 23:19

Lama_z_Lana a jak to? Jsi pravak? 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 23:23

0zero7 Jo, pravák. Ale jinak asi levá

Offline Kokoska
34870 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 23:40

Mne prijdou strasne fajn tekuty stiny od Armaniho. S tim jsem namalovana hned, pripadne to lehce dostinuju tuzkovym stinem, linky mam taky v tuzce, makeup od Burjois v tycince maznu na kruhy pod ocima a na fleky na ksichte, rasenku a jde se.

Offline 0zero7
11864 příspěvků moje polička 07. prosince 2019 00:13

Kokoska Ty mam zrovna dneska na sobe, tu khaki barvu, jsou bezvadny. 

Offline Proč ne Eva
408 příspěvků moje polička 07. prosince 2019 01:39

tekuté linky jsem vzdala. To nedám. 

Jinak většinou stíny,řasenka, popř. linka a hotovo nebo naopak rtěnka, řasenka a nic víc. Je to rychlovka.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 07. prosince 2019 06:48

Proč ne Eva Ja s linkami vyzerám ako idiot, a to si ich viem namaľovať cklm dobre, len proste nie každému sa hodia.

Karja Paletk mam asi 4 a použila som ich max 5x. Nemam čas, a ako som si zvykla na líčenie makeup, obočie riasenka tak si s tieňami pripadám až moc zmaľovaná. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 07. prosince 2019 08:03

Kokoska ty tekute stiny Armani jsou skvele. Takove ty, co maji baleni jako treba lesk na rty. Prvni tekute stiny, co mam, tak jsem si rikala, jak se s nimi bude pracovat a uplne uzasne. Taky je pripadne doladim tuzkou. Ale Armani ma vsechny produkty svele, makeupy, rtenky, lesky... 

Offline 999
19808 příspěvků moje polička 07. prosince 2019 09:05

Lama_z_Lana Já nosím linky každý den a dávám je jen s vatovýma tycinkama :-). Proste maznu linku, v ruce mám připravenou tyčinku a utřu s ní, co jsem prehvizdla :-). Celý to trvá 10 vteřin a dobrý.