Lenka22 tam to vzdy jen pár dní, musíš to prostě sledovat pořád, to je trochu potíž. ale zas ty ceny jsou kolikrát zlomek těch původních.
Co jste si dnes koupili/y?
continuity aha, chápu, takže tam už asi žándný Didrik. parky nemají? A jak se tam hledá, když tam není vyhledávání - musíš tu konkrétní značku rozkliknout a projít všechno, co tam je? Vidím tam pod nějakou značkou změť všeho možnýho, jen ne třeba žádnej kabát.
Muzes jet podle kategorií,takže si klikneš na dámy a pak dal filtrujes - podle značky, kategorie velikosti.

Koupila jsem si svoje první lodičky v životě.
continuity díky, už to vidím, jak na to.
Lenka22 hledá se tam blbě, to jo. Navíc tam fakt musíš chodit často, u hodně populárních věcí navíc musíš stihnout začátek té akce. Ale když se podaří, slevy tam jsou značné.
Evaeva hm, tak často a ještě stíhat začátky akce, to asi nikdy netrefím :-)
brrr A kam pluješ? :) Plesová sezóna?
eM Zatím jsem v přístavu. Řekla jsem si, že ve více než čtyřiceti letech je už půjčovaní bot do divadla trochu trapné. Neumím najít fotku, jsou černé, do špičky, mohutnější podpatek. Asi se v nich nejdřív zabiju a pak mi sežerou nohy, ale mi se líbí.
Lenka22Třeba se do toho dostaneš. Nebo budeš exot jako já. Vůbec jsem tomu nepřišla na chuť. Chodit se dívat , co tam zrovna mají. Tohle je zcela mimo moje chápání. Já jsem ještě tak schopna se vlezt podívat na stránky, když mi přijde reklamní mail.
Evaeva hm, tak často a ještě stíhat začátky akce, to asi nikdy netrefím :-)
tak ty akce začínají ráno v sedm, to je tak akorát projet to u snídaně :) vždycky je tam vidět, co budou mít další dny za akce. Jenom musíš rolovat až dolů. Některý akce jsou takový povšechný jako třeba Pánská pletená móda, některý jsou na konkrétní značku
Lenka22 já tam nekoupila nikdy nic, tenhle systém není pro mě.
Evaeva a ještě ti nakonec napíšou, kolik jsi ušetřila, což je moje oblíbená část. Čím víc nakupuji, tím víc šetřím :D
Pinot Noirmně je ten systém z nějakýho důvodu strašně protivnej. Ráda nakoupím se slevou, ale tady se mi nějak křivi huba.
Já tedy Zalando moc nevyužívám, ale s aplikací to upozornění chodí samo, ne? Můžete v klidu posnídat. :D
Lze si zapnout notifikaci u kampaně, která člověk zajíma.
Nějak to neřeším, některé věci se tam nakupovat moc nedají, ale boty nakupuji už jen více méně tam. Já mám vyzkoušené tři značky, vím jak mi to sedí a ty jsou tam pořád dokola, tak to není problém a ta úspora je významná.
Občas trefím kabelku nebo třeba muž má v oblibě Jacka Wolfskina a ten se v ČR i blbě shání.
continuityMně vadí, že to mizí z toho košíku no. Ani bych to nemusela mít zarezervované, jen aby to tam bylo označené. Kolikrát takhle něco zapomenu objednat.
Mně to ZL baví, kouknu se vždycky jednou za čas, co budou mít a pak jdu na jisto, přes filtry co chci;-). Ale jako někdy jsou tam ty slevy jen na oko, že jinde se to úplně bezne taky koupi levné, ale to má zkrátka každý obchod;-)
Karja to ten mizící košík je blbě, to je fakt, kdyby to alespoň šlo dát k oblíbeným. zas to v košíku rezervují, coz nemá každý e-shop
.
Karja teď je tam nová funkce zobrazit prohlížené nebo tak nějak a dá se tam nastavit, že ti to ukáže, co si měla v košíku a pořád to mají.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY