Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline continuity
43908 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 12:26

Jos ja mám zpřed Vánoc kašmírové svetry tak za cenu svetru z polyesteru z průměrného řetězce, ted zas dvoje krásné plavky taky za hubičku.

Jen to chce pravidelně projít tu nabídku a mít po ruce ty peníze. Úplně se nedá tam nakupovat stylem: potřebuji nutně boty, tak si něco vyberu. 

Offline Malvin
1656 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 12:28

viktorka_od splavu nosím hlavně šaty, takže vyzkousenych puncochacu mám mnoho. Od tenkých po merino. A nakonec jsem skoncila u snagtights.eu. velikostně si vybere každý a hlavně strašně hodně vydrží. A to je nesetrim - peru je, většinou skončí v sušičce. A drží.

Offline dupali
473 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 12:29

JankaM A ještě dodám jeden tip, podařilo se mi v Peek and Cloppenburg koupit rovnou dva čistě vlněné svetr hebké jako kašmír, jeden po 1tis Kč, původní cena 3tis. Ty budou také univerzální a na víc jak jeden rok. Mají tam teď s jejich kartou slevu na slevněné zboží a také se dá vybrat. Zaměřila bych se na kvalitní materiál a univerzální barvy bez vzorů. 

Offline Tabea
8401 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 12:34
Reakce na Jos:

Gatita Didrickson parka za dvojku na ZL byl loni kup desetileti. Jsem z ni uplne nadsena 

Offline Tabea
8401 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 12:36

Malvin tu stránku mi jednou doporučila kamarádka, ale ty fotky mi přišly tak strašný, že jsem nebyla schopna nic vybrat. Asi bude na čase dát domu druhej pokus. 

edit: Hm, tak ne. Já chci vidět, jak vypadá vzor na punčocháčích a ne vyšpulený holý zadky 200kg modelek....

Offline Jos
příspěvků moje polička 19. ledna 2024 13:00

continuity Presne. Ja mela zoufaly listopad, jsem nakoupila hrozne veci. Ale pak pul roku treba nic. Ale fakt se snazim ty svetry, merino z Icebreakeru apod. Nekupovat halenky, tricka, saty. I pro dite jsem tam ulovila fajn veci. Treba jeden kasmirovy svetr je skvely, ale druhy je proste maly i kdyz vubec nevypadal a uz se zatrhnul. Ale to je asi jedine trochu zklamani zatim. Ted mi jedou ty boty, svetly bavlneny svetr, cepice a celenka z kasmiru pro mamku, dohromady asi za 3500. Tak snad se nespalim

Offline Malvin
1656 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 13:06

Tabea prezentuji se hodne jako plus size, ale u jednotlivých druhů mají vetsinou vyfocené všechny druhy postav. A často je tam i vozickarka. Mně je to sympatické, že nediskriminuji. 

Offline JankaM
3147 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 13:15

Děkuji, když já potřebuju momentálně hlavně trička, prostě vršky. Boty mám, kalhoty taky, šaty, kabelky asi taky. Svetrů se bojím měla jsem z cosu s vlnou a nevydržela jsem v něm, kousal i s tričkem.  

Offline Tabea
8401 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 13:19

Malvin jo, vozíčkářku jsem zahlídla, ale když si chci koupit punčocháče, tak mě zajímají jen ty punčocháče, a když jsou vyfocený zdálky na 150 kg babě v korzetu v lese, kde je všechno vidět víc, než ty punčocháče, tak mě to otráví. To, že reklama na punčocháče jsou nohy v punčocháčích mi nepřijde diskriminační. Diskriminační je max to, že prodávají jen malý velikosti. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 19. ledna 2024 13:52

JankaM Tricka mi prijdou ok z Tchiba, M&S. Odcas neco v Reserved, ale ted tam delaji sama kratka a siroka. Vlnene svetry umi kousat, kasmir je leosi ale drahy. Ten poradi asi nekdo dalsi, mam jen dva a nekousou ale velikostne se mi spatne odhadovaly. 

Offline Lama_z_Lana
6746 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 14:16

JankaM prosim Tě, hlavně to tam neber jako nějaký arbitr vkusu, fakt ne
Chápu, že člověk chce nějak "zapadnout", aby se citíl dobře. Ale až si vezmeš cosí zavinovačky (který Ti fakt slušej), budou koukat

Jinak já jsem teď fakt dobře nakoupila v Tatuum (to je myslím i v PCE), mám už několik věcí a kvalita mi přijde dobrá. 

Offline continuity
43908 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 14:53

Lama_z_Lanatatuum je super, i se dají vychytat celkem zajímavé slevy, ale hrozně špatně se tam vrací do eshopu. 

Offline tina
6338 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 14:59

viktorka_od splavu taky si kupuju punčocháče Lka. Mám totiž naopak dlouhé nohy a v menší velikosti rozkrok v půli stehen:(

Offline tina
6338 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 15:00

viktorka_od splavu a ty tenisky jsou ale

Offline Lama_z_Lana
6746 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 15:03

continuity já se všeobecně eshopum vyhýbám, pokud to jde. Kupuju už jen "vyzkoušený" veci. Teď tam mají dobré slevy, kupovala jsem 5 věci a byla jsem ve finále se všema slevama dohromady ještě pod půlkou původních cen. To udělá radost a člověk se dostane víceméně na ceny těch haemek a spol. Kvalitu teda hodnotím v rámci řetězců nadprůměrně. 

Offline Gatita
8744 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 15:17

Jos vsak jsem si na tebe pri nakupu vzpomnela A jakou mas? Ja Thelmu, takovy prsiplast spis na jaro podzim. Ale tusim, ze ji hodne unosim.

Offline Jos
příspěvků moje polička 19. ledna 2024 15:27

Gatita Taky prave Thelmu

Offline Gatita
8744 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 15:41

Jos ohó, tak to jsem mela stastnou ruku!

Offline černá káva
2138 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 15:43
Reakce na Malvin:

viktorka_od splavu nosím hlavně šaty, takže vyzkousenych puncochacu mám mnoho. Od tenkých po merino. A nakonec jsem skoncila u snagtights.eu. velikostně si vybere každý a hlavně strašně hodně vydrží. A to je nesetrim - peru je, většinou skončí v sušičce. A drží.

​To by se mi moc líbilo, ale ty stránky jsou teda

divočina. Na orientaci

Offline Lenka22
2676 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 15:52

Na tom Zalando Lounge se nějak nemůžu zorientovat - nevidím tam ani lupu na vyhledávání, značky musím projet všechny až na konec, ale Didriksons tam nevidím, parky tam nevidím - něco dělám špatně :-)