Gatita Tak to jsem zvědavá, co na něj řekneš. Kdyby ti neseděl, koupím ho od tebe omydleny:D Jsem se zrovna před minutou normálně koukala na stránky. Ale já u těch věcí do koupele nepoznám třeba jestli jsou na jedno použití nebo na víc:D
Co jste si dnes koupili/y?
Karja myslim, ze to bude v pohode. Kdysi jsem od nich nejaky mela (nejaky jiny teda, zluty) a byl prima.
Gatita Jo, já myslím, že je to všechno na jedno brdo;-).
Gatita do van graafu jsem se chystala minulý víkend, jestli si zas n kdo nerozbije hlavu, zkusím to v sobotu.
berush
Mám to růžové a je hrozně příjemné. Vždycky jsem chtěla hedvábné pyžamo :)
az se jaro zepta...![]()

Děkuji za rady v rozhodovacím vlákně, včera jsem měla pocit že nemám co na sebe a že jsem v práci jak popelka. Taky se nosi Guess, TH, Replay, Boss a tak, někdy čím větší logo tím lépe. Na to nejsem (a nemám), tak co teď. Dostupné max HM, CA, New Yorker, Reserved kde často končí velikostí, kterou tak tak obleču ![]()
Musím se přemoct a něco naobjednat.
JankaM ja se dnes rano soukala do puncochacu vel. L a premyslela, jake nosi puncochy vetsi zeny? mam 60 kg, kratky nohy a fakt mam co delat... nechapu
viktorka_od splavu kupuji si xl nebo xxl ![]()
JankaM jinak ja rada nakupuju na Zalando Lounge, tam i ty znackove veci lze obcas ulovit za slusnou cenu viz vys Hoka co stoji nejak kolem 3tis a vyse byly za 1600,-. akorat to chce cihat a mit na to odlozene nejake penize, abys mohla vzit napr. dve velikosti a pak jednu vratit
viktorka_od splavu Ted tam mam zrovna v kosiku kotnickove Ecco a nwvim jestli klasickou 39 (mam nekolikery perka, nebo na podpatku) ale tyhlenjsou zateplene. Ja tsk strasne nerada cokoli vracim!
viktorka_od splavu A ty teda jsou ty tvoje boticky!
JankaM ja se dnes rano soukala do puncochacu vel. L a premyslela, jake nosi puncochy vetsi zeny? mam 60 kg, kratky nohy a fakt mam co delat... nechapu
ty punčocháče mi bereš z pusy. Kupovala jsem calzedonia velikost L, ale poslední dobou jsou ty elka strašně krátký. A není větší opruz, než krátký silonky. Takže su musím začít kupovat xxl. ![]()
viktorka_od splavu Tabea Před Vánoci jsem kupovala punčocháče možná poprvé nebo po hodně dlouhéd době v Calzedonii. A při vybírání jsem slyšela paní prodavačku radit někomu, ať si vezme vetší velikost, že ona sama má L. Prodavačka byla tak 160cm a 50kg max. Tak jsem si taky vzala jedny L a jedny M /jsem nechtěla moc věřit :-) / Jsou mi dobře oboje, ale normálně mám jiné punčocháče XS-S.
JankaM pokud nemáš co na sebe a zároveň nemáš moc peněz, vykašlala bych se úplně na tyto nákupy "nějak by to možná šlo" ve slevě a na značky taky . Udělej si konkretni plán, co potřebuješ a číhej na ty slevy na ZL nebo i jinde.
Konkrétně tu bundo košili si může spíš dovolit žena, která má ve skříni pořádný kabát a slušnou parku, protože se to nehodí ke všemu a hlavně se to okouká.
Gatita Didrickson parka za dvojku na ZL byl loni kup desetileti. Jsem z ni uplne nadsena
JankaM mne se taky zda, ze ty veci ze silneho manzestru dost pridavaji na objemu.
Já si teda odjakživa kupuji punčocháče o číslo větší než je psáno a teď se mi párkrát stalo, že byly na půl žerdi i tak.
Naštěstí je můžu posouvat dětem.
JankaM A potvrzuju ZL. Neres tricka apod. Koukej po parkach, botach...Daji se i fajn vlnene svetry, cepice. Ja tam beru Hogl, Ecco, Icebreaker. Ber veci, co nejsou na telo, spis doplnky. Nekdy maji i pekne kabelky jako je Furla, Coach. Nejsou to nejnovejsi kolekce, ale kdo to pozna. Za me kup minuleho roku byla ta Didrickson parka, kasmirova cepice za 500, perka Hogl a Furla kabelka. S nejakou peknou salou udelas v zime/na jare paradu. Veci bez bez loga. Koukni na slozeni. A sem do diskuze, vetsinou tu jsou rychle tipy na fajn veci.
Jos jo jo, já takhle koupila loni nepromokavou parku z Uniqlo (tedy ve slevě přímo na jejich webu) a i tak stála 2tis. ale je neskutečně univerzální, celoroční. V létě v dešti na tričko s krátkým, na podzim na mikinu a v zimě jako nepromokavá vrstva na péřovou bundu. Jsem spokojená a je mi zcela jedno, že nemám několik barevných variant bund. Navíc to vypadá, že vydrží rozhodně pár let nikoliv jednu sezónu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY