Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Karja
45064 příspěvků moje polička 18. ledna 2024 20:44

Gatita Tak to jsem zvědavá, co na něj řekneš. Kdyby ti neseděl, koupím ho od tebe omydleny:D Jsem se zrovna před minutou normálně koukala na stránky. Ale já u těch věcí do koupele nepoznám třeba jestli jsou na jedno použití nebo na víc:D

Online Gatita
8744 příspěvků moje polička 18. ledna 2024 20:47

Karja myslim, ze to bude v pohode. Kdysi jsem od nich nejaky mela (nejaky jiny teda, zluty) a byl prima.

Offline Karja
45064 příspěvků moje polička 18. ledna 2024 20:49

Gatita Jo, já myslím, že je to všechno na jedno brdo;-).

Offline continuity
43909 příspěvků moje polička 18. ledna 2024 20:50

Gatita do van graafu jsem se chystala minulý víkend, jestli si zas n kdo nerozbije hlavu, zkusím to v sobotu. 

Offline Mulen
5061 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 11:18

berush Mám to růžové a je hrozně příjemné. Vždycky jsem chtěla hedvábné pyžamo :)

Offline viktorka_od splavu
49503 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 11:24

az se jaro zepta...

Offline JankaM
3147 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 11:38

Děkuji za rady v rozhodovacím vlákně, včera jsem měla pocit že nemám co na sebe a že jsem v práci jak popelka. Taky se nosi Guess, TH, Replay, Boss a tak, někdy čím větší logo tím lépe. Na to nejsem (a nemám), tak co teď. Dostupné max HM, CA, New Yorker, Reserved kde často končí velikostí, kterou tak tak obleču

Musím se přemoct a něco naobjednat. 

49503 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 11:39

JankaM ja se dnes rano soukala do puncochacu vel. L a premyslela, jake nosi puncochy vetsi zeny? mam 60 kg, kratky nohy a fakt mam co delat... nechapu

Offline SunEclipse
3519 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 11:43

viktorka_od splavu kupuji si xl nebo xxl

49503 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 11:44

JankaM jinak ja rada nakupuju na Zalando Lounge, tam i ty znackove veci lze obcas ulovit za slusnou cenu viz vys Hoka co stoji nejak kolem 3tis a vyse byly za 1600,-. akorat to chce cihat a mit na to odlozene nejake penize, abys mohla vzit napr. dve velikosti a pak jednu vratit

Offline Jos
příspěvků moje polička 19. ledna 2024 11:54

viktorka_od splavu Ted tam mam zrovna v kosiku kotnickove Ecco a nwvim jestli klasickou 39 (mam nekolikery perka, nebo na podpatku) ale tyhlenjsou zateplene. Ja tsk strasne nerada cokoli vracim! 

Offline Jos
příspěvků moje polička 19. ledna 2024 11:54

viktorka_od splavu A ty teda jsou ty tvoje boticky!

Offline Tabea
8402 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 12:02

JankaM ja se dnes rano soukala do puncochacu vel. L a premyslela, jake nosi puncochy vetsi zeny? mam 60 kg, kratky nohy a fakt mam co delat... nechapu

​ty punčocháče mi bereš z pusy. Kupovala jsem calzedonia velikost L, ale poslední dobou jsou ty elka strašně krátký. A není větší opruz, než krátký silonky. Takže su musím začít kupovat xxl.

Offline notna
9616 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 12:08

viktorka_od splavu Tabea Před Vánoci jsem kupovala punčocháče možná poprvé nebo po hodně dlouhéd době v Calzedonii. A při vybírání jsem slyšela paní prodavačku radit někomu, ať si vezme vetší velikost, že ona sama má L. Prodavačka byla tak 160cm a 50kg max. Tak jsem si taky vzala jedny L a jedny M /jsem nechtěla moc věřit :-) / Jsou mi dobře oboje, ale normálně mám jiné punčocháče XS-S.

Offline continuity
43909 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 12:16

JankaM pokud nemáš co na sebe a zároveň nemáš moc peněz, vykašlala bych se úplně na tyto nákupy "nějak by to možná šlo" ve slevě a na značky taky . Udělej si konkretni plán, co potřebuješ a číhej na ty slevy na ZL nebo i jinde. 

Konkrétně tu bundo košili si může spíš dovolit žena, která má ve skříni pořádný kabát a slušnou parku, protože se to nehodí ke všemu a hlavně se to okouká. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 19. ledna 2024 12:18

Gatita Didrickson parka za dvojku na ZL byl loni kup desetileti. Jsem z ni uplne nadsena 

Offline Kokoska
35276 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 12:21

JankaM mne se taky zda, ze ty veci ze silneho manzestru dost pridavaji na objemu. 

Offline continuity
43909 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 12:22

Já si teda odjakživa kupuji punčocháče o číslo větší než je psáno a teď se mi párkrát stalo, že byly na půl žerdi i tak. Naštěstí je můžu posouvat dětem. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 19. ledna 2024 12:23

JankaM A potvrzuju ZL. Neres tricka apod. Koukej po parkach, botach...Daji se i fajn vlnene svetry, cepice. Ja tam beru Hogl, Ecco, Icebreaker. Ber veci, co nejsou na telo, spis doplnky. Nekdy maji i pekne kabelky jako je Furla, Coach. Nejsou to nejnovejsi kolekce, ale kdo to pozna. Za me kup minuleho roku byla ta Didrickson parka, kasmirova cepice za 500, perka Hogl a Furla kabelka. S nejakou peknou salou udelas v zime/na jare paradu. Veci bez bez loga. Koukni na slozeni. A sem do diskuze, vetsinou tu jsou rychle tipy na fajn veci. 

Offline dupali
473 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 12:25

Jos jo jo, já takhle koupila loni nepromokavou parku z Uniqlo (tedy ve slevě přímo na jejich webu) a i tak stála 2tis. ale je neskutečně univerzální, celoroční. V létě v dešti na tričko s krátkým, na podzim na mikinu a v zimě jako nepromokavá vrstva na péřovou bundu. Jsem spokojená a je mi zcela jedno, že nemám několik barevných variant bund. Navíc to vypadá, že vydrží rozhodně pár let nikoliv jednu sezónu.