moora světříček sedí teda, vypadá fakt teple!
Co jste si dnes koupili/y?
Moc peknej svetricek![]()
moora svetrík je taky, že obyčajný ale tá sukňa je super s nim. A samozrejme boty ![]()
Jo a vyzeráš skvelo
moora ja by som z toho urobila tradíciu a podavala tiež rovnaké jedlo, čo sa ti osvedčilo
moora ta sukne je skvela! Kalhoty v mym cisle by musela mit osoba tak o 20cm vyssi, zkracenim by se to uplne zabilo.
moora dobrej outfit![]()
Jinak tedy...tuhle sukni mám a nějak mi nesedí/nebo to moc řeším?...na rozdíl od těch kalhot se skladem-ty jsou super...tudíž sukně asi půjde z domu...![]()
moora svetr na zip! To je čerstvý úlovek? Odkud?
999 pokud máš jenom jedno ![]()
moora Jo, svetřiček je super, účtenku neposílej :-).
rozarka cerstvy, COS
Evaeva My máme dvě, ale toho 25.12. je to víc na pohodu, lidi, kterým nevadí, že se dojídají řízky od Vánoc, někdo něco přinese, pro ty, kterým lezou Vánoce krkem, hodím na pánev krevety :-).
999 my naštěstí jen navštěvujeme
Ale proti dojídání nebo studené míse bych nic neměla, nicméně naše hostitelky to taky nepřehání.
moora Děkuju
moora to je celý pěkný :)
moora jak bylo uvedeno výše, vůbec si nemyslím že opakování jídla je blbé, ba naopak. Příští rok budeš vymýšlet zase něco nového, když se kachny osvědčily? U nás je to taky tak - všichni mladí chtějí vyloženě vždy to samé - v mém případě svíčkovou, protože se jim s ní nechce crcat. I když popravdě - prošpikované maso se dá do trouby, omáčka je jednoduchá a knedlík se v nejhorším koupí. Navíc je lepší uležená, takže příprava předem je vyloženě žádoucí. Pro úplné začátnice doporučuji směs Halali od Hamé, už je to ochucené a basta
moora svetricek je parádní!
taky bych šla osvědčenou cestou, já taky dělám husu/kachnu, večer to strcim do trouby a v poledne je to hotovy, ale pro tolik lidi bych to asi neuměla rozpocitat, ty čtvrtky jsou asi bezpečnější
u nás to letos vypadá nadejne, asi na mne padne akorat ta husa/kachna pro 4 dospělý sedmadvacatyho
Já tě vždycky obdivuju. Já jsem fakt spokojená, že kromě štědrého večera nemusím na svátky vařit.
moora a nejlepší jsou na tom stejně ty boty![]()
Maureen jestli půjde sukně z domu, hlásím se ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY